Lazerle ben aldırma

sana soylemistim ya benim yuzumde ztn cok kucuk belli belirsiz bi iz olustu hem de bi hic ugruna doktor hatasi aslinda kremi varken bana kriyoterapi gibi gayet iz birakan bi islem yapti.. benim cok guzel bi cildim olduguunu soylerler nazar degdi nese onla gecirdim diorum dert etmiyorum ama bi kere doktor hatasina maruz kaldiktan sonra insan daha dikkatli oluyor.. evet gercekten onda hic iz yok gibi bsey o kadar belirsiz ki ama tabi herkeste oyle olucak diye bisey yok bi de sasirdigim nokta yazin yaptrmis ona ragmen boyle..ben aslinda kusursuz olmak istemiyorum da sunu soruyorum kendime rahatsiz oluo muyum ve kalicak ize razi miyim yani az da olsa bi iz kalabilir sonucta onu mu tercih ederm yoksa kalmasini bu soruya da buyuk olcude cvp verdim ama doktorla konusurum o derse senin cildin iz birakmaya cok musait buyuk bi iz kalir o zaman vazgecerm ama simdilik kararimi verdim o yuzden bu knuyu kapattim su an gundemimde degil zamani gelince dusunucem.. hala niye forumda takip ediyosun dersen valla neden bilmiyorum ama seni cok sevdim ve yaran iyilesene kadar destege ihtiyacin olursa ya da tabi sonrasinda da her zaman destek olmaya calisirim:KK34:

Selam fistik :))
Biliyo musun bn karar verirken cok stres olmustum :) sen artik kararini da vermissin icin de harikasin bence :))
Bir kere bana da kriyoterapi yapilmisti Bileklerimde sigiller vardi yuzume de bulasmis meger. Doktor yapmisti jel kullanmistim sonrasinda gecmisti. Ama babam kizmisti bana yuzune neden oyle birsey yaptirdin diye kucuktu daha yasinm :)) bence senin de zaman icinde iyilesebilir herkesin yuzunde oyle bir hatira oluyor benim ufak bir ucuk izim var kucuken oynadigim icin kalmis. Dr a sordum iz bu kadar mi olur diye bu cok buyuk dedi :)) ben farkinda bile degilim o izin oyle yani.

Ben de seni cok sevdim canim neden bilmiyorum buraya da senle konusmayi sevdigim icin yaziyorum :))
Sonbahara dogru yaptirirsin sen guzel bakarsin zaten hemen toparlanir. Zaten cevrende 2 tane denenmis doktor olacak sonrasi kolay :) cildin hassassa boyle acil durumlarda avene in cold creamini tavsiye ederim kizarikligi fln aliyor yagli baya ama cok nadir kullanildigi icin sorun olmuyor aklinda bulunsun:))

Selam fistik :))
Biliyo musun bn karar verirken cok stres olmustum :) sen artik kararini da vermissin icin de harikasin bence :))
Bir kere bana da kriyoterapi yapilmisti Bileklerimde sigiller vardi yuzume de bulasmis meger. Doktor yapmisti jel kullanmistim sonrasinda gecmisti. Ama babam kizmisti bana yuzune neden oyle birsey yaptirdin diye kucuktu daha yasinm :)) bence senin de zaman icinde iyilesebilir herkesin yuzunde oyle bir hatira oluyor benim ufak bir ucuk izim var kucuken oynadigim icin kalmis. Dr a sordum iz bu kadar mi olur diye bu cok buyuk dedi :)) ben farkinda bile degilim o izin oyle yani.

Ben de seni cok sevdim canim neden bilmiyorum buraya da senle konusmayi sevdigim icin yaziyorum :))
Sonbahara dogru yaptirirsin sen guzel bakarsin zaten hemen toparlanir. Zaten cevrende 2 tane denenmis doktor olacak sonrasi kolay :) cildin hassassa boyle acil durumlarda avene in cold creamini tavsiye ederim kizarikligi fln aliyor yagli baya ama cok nadir kullanildigi icin sorun olmuyor aklinda bulunsun:))

tesekkur ederm canımm artık zamanı gelsın dusunucem onları:)) bu arada doktor o ıze bıle cok buyuk dedıyse bu cok gzl demek kı sonuc gercekten ıyı olucak nese cnm opuyorumnm kendıne cok ii bakk:KK54:

lazerle ben aldırdıktan 15 gün sonra denize girilebilir mi? iyileşme süreci ne kadar acaba
birde devlet hastanelerinde yada tip fakultesinde aldiranlar ödedikleri ücreti yazabilirler mi.

lazerle ben aldırdıktan 15 gün sonra denize girilebilir mi? iyileşme süreci ne kadar acaba
birde devlet hastanelerinde yada tip fakultesinde aldiranlar ödedikleri ücreti yazabilirler mi.

ben aldırmadım ama benim arkadaşım yazın aldırmış ama çok iyi koruduğunu söyledi yani güneş gözlüğüyle fln iz kalmamış bnce onda ama o kadar iyi koruduğuna göre denize girdiğini sanmam. benm bildiğim kadaryla yazın lazeri çok önermiyolar yani güneş iz bırakabilir diye ben de aldırmayı düşünüorm ama gelecek sömestrı bekliyorum bu yüzden. tabi sen daha iyi bilirsin..

kuzu_ nası oldu cnm braz daha azaldı mı iz?

Canımm :) selam nasılsın? Herşey yolunda mı? Tatlım benim internet bağlantımda bir sorun vardı o yüzden bakamadım foruma geç cevap erebildim kusura bakma olur mu:) Daha iyi izlerim jeli hergün sürüyorum 3-4 kez masajla uyguluyorum akşam yatarken de bazen üzerini bantlıyorum. oldukça kısaldı diyebilirim. İlk uyguladığımda felaket kaşıntı yaptı. ama şimdi bişey olmuyor sürünce. resim eklemeye çalıştım ama hata oluştu diyor :KK43: anlamadım nedenini.sonra yine denerim.

Canımm :) selam nasılsın? Herşey yolunda mı? Tatlım benim internet bağlantımda bir sorun vardı o yüzden bakamadım foruma geç cevap erebildim kusura bakma olur mu:) Daha iyi izlerim jeli hergün sürüyorum 3-4 kez masajla uyguluyorum akşam yatarken de bazen üzerini bantlıyorum. oldukça kısaldı diyebilirim. İlk uyguladığımda felaket kaşıntı yaptı. ama şimdi bişey olmuyor sürünce. resim eklemeye çalıştım ama hata oluştu diyor :KK43: anlamadım nedenini.sonra yine denerim.
Herşey yolunda ben de seni merak ettm. çook sevndmm:)) ben de annemle konuştum annem eskiden çok sert bakardı sevmez hiç öle şeyleri ne gzl cildin var boş yere iz bırakıcaksın ben doğal bi oluşum fln derdi.. ama annem ameliyat oldu bnm ve nası değişti anlatamam..yani eskiden herşeye kendi karar vermek isterdi şimdi hayat kıymetli insan istediği gibi yaşamalı diyor umarım fikri değişmezz:)) ztn ona o kadar şaşkınım kii ben izin vermez sanıodum tamam bakarız gelecek yıl dedii.. aslında sadece bu konudaki değişimine değil genel değişimine çok sevndm eskiden hem kendini yoruyodu hem beni şimdi ikimiz de rahatladık:KK70: neyse canım çok öptm grşrzz:))

Herşey yolunda ben de seni merak ettm. çook sevndmm:)) ben de annemle konuştum annem eskiden çok sert bakardı sevmez hiç öle şeyleri ne gzl cildin var boş yere iz bırakıcaksın ben doğal bi oluşum fln derdi.. ama annem ameliyat oldu bnm ve nası değişti anlatamam..yani eskiden herşeye kendi karar vermek isterdi şimdi hayat kıymetli insan istediği gibi yaşamalı diyor umarım fikri değişmezz:)) ztn ona o kadar şaşkınım kii ben izin vermez sanıodum tamam bakarız gelecek yıl dedii.. aslında sadece bu konudaki değişimine değil genel değişimine çok sevndm eskiden hem kendini yoruyodu hem beni şimdi ikimiz de rahatladık:KK70: neyse canım çok öptm grşrzz:))

Annein de onay vermesine çok sevindim ben 26 yaşıma girdim hala annem onay verdği zaman içim daha rahat ediyor :) tatlım eylül ayı gibi senle resim paylaşırım sonra sen de karar verirsin. kulağına yakın olduğu için çok sıkıntılı olacağını sanmıyorum ben.benimkinin yeri yüzümün çok belirgin bir yerindeydi o bile azalmaya başladı ve dert etmiyorum. inşallah geçecek :KK66:)

Çok öpüyorum ben de günün güzel geçsin.

Herkese selam :)

Son durumumu paylaşıyorum.Gördüğünüz yere tam 4 dikiş atıldı.Henüz 2 ay olmadı Bence izim iyileşiyor. İnşallah tamamen kurtulurum.

$photo.JPG

kuzu izlerinin geçmesi için ilaç kullandın mı?
benim doktorum bugün dikişleri çıkardı bant yapıştırdı 10gün dursun dedi ama üstü kapalı oldukça iyileşmesi gecikecek gibi geliyor bana

Herkese selam :)

Son durumumu paylaşıyorum.Gördüğünüz yere tam 4 dikiş atıldı.Henüz 2 ay olmadı Bence izim iyileşiyor. İnşallah tamamen kurtulurum.

Eki Görüntüle 402897

ben iz fln göremedm canım:KK15: yanii ne kadar azalmışş yok gibii.. sanki sivilce varmış yani o kadar ufak bişey ki 4 dikişten bahsediosunn ve çok yakından çekildiği halde belirgin değil.. senin adına çok sevndmm cnm benimm :KK54:

kuzu izlerinin geçmesi için ilaç kullandın mı?
benim doktorum bugün dikişleri çıkardı bant yapıştırdı 10gün dursun dedi ama üstü kapalı oldukça iyileşmesi gecikecek gibi geliyor bana

Selam SheZofren,
Öncelikle geçmiş olsun.senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim de dikişlerim alındığında doktor birşey sürdü (2 ya da 3 gün emin değilim ) bantlı kalsın demişti. asıl şimdi koruman önemli demişti sonra da çıkarmıştım bandı. 10 gün uzun gibi geldi bana da. gerçekten hava alınca daha çabuk iyileşiyor.Ama sen sakın doktorun sözünden çıkma o en doğrusunu bilir cnm.
Ben benlerim alındıktan bir ay sonra contractubex kullanmaya başladım bir de hep güneş koruyucu kullanıyorum. güneşte kalmamaya dikkat ediyorum. hepsi bu. Doktor benlerimi alınca antibiyotik vermişti 3 tablet onu kullandım sadece. geçen gün de çinko tableti kullanmaya başladım ama daha 2-3 gün oldu. Bir de ben ilk 3-4 hafta çok nazik davrandım yüzüme peeling fln yapmadım krem sürerken bile çok dikkat ettim gerginlik ve sertlik vardı o kısımlarda.Şimdi azaldı. Aklıma gelenleri söyledim canım. geçmiş olsun tekrar. Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin.

ben iz fln göremedm canım:KK15: yanii ne kadar azalmışş yok gibii.. sanki sivilce varmış yani o kadar ufak bişey ki 4 dikişten bahsediosunn ve çok yakından çekildiği halde belirgin değil.. senin adına çok sevndmm cnm benimm :KK54:

Gülşah canım :) Sen böyle söyleyince çok mutlu oldum. Çok sağol :)

Gülşah canım :) Sen böyle söyleyince çok mutlu oldum. Çok sağol :)
canım yazamadım uzun zamandır finaller dersler çok yoğunumm:KK43: umarım iz daha da azalmıştr.. ben yakında memleketime gidicem gitmeden bi doktorla görüşssem mi gerçi daha yaptrmıycam ama belki fikir verir şöle iz kalır alalım almayalım diye. yoksa saçma mı olur şimdi gitmem? ben doktorun ismini istycektim senden ama sence şimdi görüşmem erken mi?

canım yazamadım uzun zamandır finaller dersler çok yoğunumm:KK43: umarım iz daha da azalmıştr.. ben yakında memleketime gidicem gitmeden bi doktorla görüşssem mi gerçi daha yaptrmıycam ama belki fikir verir şöle iz kalır alalım almayalım diye. yoksa saçma mı olur şimdi gitmem? ben doktorun ismini istycektim senden ama sence şimdi görüşmem erken mi?

Tatlım selam :) Benim de bugün bitti finallerim haftaya da bir ödev teslimim var durumunu çok iyi anlıyorum :)) Geçmiş olsun şimdiden umarım tüm derslerinden çok iyi notlarla geçersin. Canım doktora gitmeden görünebilirsin birazcık erken ama olsun gitmeden sormuş olursun. Burda doktor ismi yazabiliyor muyuz? Yeri Nişantaşında.Haftanın bazı günleri anadolu tarafında hastanede oluyor randevu alırken sorabilirsin.Muayene için gidebilirsin zaten ücretsiz. Doktor alışkın zaten böyle sorulara merak etme :) aklındakileri sorarsın.

Selam Shezofren nasılsın biraz endişeliydin umarım herşey yolundadır.

Tatlım selam :) Benim de bugün bitti finallerim haftaya da bir ödev teslimim var durumunu çok iyi anlıyorum :)) Geçmiş olsun şimdiden umarım tüm derslerinden çok iyi notlarla geçersin. Canım doktora gitmeden görünebilirsin birazcık erken ama olsun gitmeden sormuş olursun. Burda doktor ismi yazabiliyor muyuz? Yeri Nişantaşında.Haftanın bazı günleri anadolu tarafında hastanede oluyor randevu alırken sorabilirsin.Muayene için gidebilirsin zaten ücretsiz. Doktor alışkın zaten böyle sorulara merak etme :) aklındakileri sorarsın.[/QUO
Tmm canım teşekkür ederim burdan yazılıyo mu bende bilmiyorum. mail adresimi yazsam ya da sen mail atarsın bana

Tatlım selam :) Benim de bugün bitti finallerim haftaya da bir ödev teslimim var durumunu çok iyi anlıyorum :)) Geçmiş olsun şimdiden umarım tüm derslerinden çok iyi notlarla geçersin. Canım doktora gitmeden görünebilirsin birazcık erken ama olsun gitmeden sormuş olursun. Burda doktor ismi yazabiliyor muyuz? Yeri Nişantaşında.Haftanın bazı günleri anadolu tarafında hastanede oluyor randevu alırken sorabilirsin.Muayene için gidebilirsin zaten ücretsiz. Doktor alışkın zaten böyle sorulara merak etme :) aklındakileri sorarsın.

Tmm canım teşekkür ederim burdan yazılıyo mu bende bilmiyorum. mail adresimi yazsam ya da sen mail atarsın bana

X