- 7 Mart 2012
- 190
- 143
- Konu Sahibi Liberiangirl
sana soylemistim ya benim yuzumde ztn cok kucuk belli belirsiz bi iz olustu hem de bi hic ugruna doktor hatasi aslinda kremi varken bana kriyoterapi gibi gayet iz birakan bi islem yapti.. benim cok guzel bi cildim olduguunu soylerler nazar degdi nese onla gecirdim diorum dert etmiyorum ama bi kere doktor hatasina maruz kaldiktan sonra insan daha dikkatli oluyor.. evet gercekten onda hic iz yok gibi bsey o kadar belirsiz ki ama tabi herkeste oyle olucak diye bisey yok bi de sasirdigim nokta yazin yaptrmis ona ragmen boyle..ben aslinda kusursuz olmak istemiyorum da sunu soruyorum kendime rahatsiz oluo muyum ve kalicak ize razi miyim yani az da olsa bi iz kalabilir sonucta onu mu tercih ederm yoksa kalmasini bu soruya da buyuk olcude cvp verdim ama doktorla konusurum o derse senin cildin iz birakmaya cok musait buyuk bi iz kalir o zaman vazgecerm ama simdilik kararimi verdim o yuzden bu knuyu kapattim su an gundemimde degil zamani gelince dusunucem.. hala niye forumda takip ediyosun dersen valla neden bilmiyorum ama seni cok sevdim ve yaran iyilesene kadar destege ihtiyacin olursa ya da tabi sonrasinda da her zaman destek olmaya calisirim
Selam fistik :))
Biliyo musun bn karar verirken cok stres olmustum :) sen artik kararini da vermissin icin de harikasin bence :))
Bir kere bana da kriyoterapi yapilmisti Bileklerimde sigiller vardi yuzume de bulasmis meger. Doktor yapmisti jel kullanmistim sonrasinda gecmisti. Ama babam kizmisti bana yuzune neden oyle birsey yaptirdin diye kucuktu daha yasinm :)) bence senin de zaman icinde iyilesebilir herkesin yuzunde oyle bir hatira oluyor benim ufak bir ucuk izim var kucuken oynadigim icin kalmis. Dr a sordum iz bu kadar mi olur diye bu cok buyuk dedi :)) ben farkinda bile degilim o izin oyle yani.
Ben de seni cok sevdim canim neden bilmiyorum buraya da senle konusmayi sevdigim icin yaziyorum :))
Sonbahara dogru yaptirirsin sen guzel bakarsin zaten hemen toparlanir. Zaten cevrende 2 tane denenmis doktor olacak sonrasi kolay :) cildin hassassa boyle acil durumlarda avene in cold creamini tavsiye ederim kizarikligi fln aliyor yagli baya ama cok nadir kullanildigi icin sorun olmuyor aklinda bulunsun:))