• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle atlak tedavisi??

Çatlakların kesin çözümü yok diye biliyorum, dolayısıyla en aza indirmek için, spor spor spor..

evet kesin çözümü yok sanırım ancak franksiyonel lazerin tedavide etkin olduğunu duymuştum ancak onun da fiyatı yüksek:((

ben şu televizyonda gösterilen sahtekarların kremlerini bile aldım isim vermeyim.. hiç bir etkisi olmadı.. psikolojik bile yani :)

Bende 20 yaşındayım ve bacaklarım hep çatlak o kadar krem denedim çeşitli yağlar sürdüm geçmedi lazer için doktorla konuştum çatlaklar fazla olduğu için 6000tl istedi seans başı 200tl imiş üstelik kesin sonuç oluyor mu belli bile değil çok pahalı geldi bana

Anemde de var catlak dogumdan sonra varolmus,hic gitmiyormus , omur boyu kaliciymis ve bazi kisilerin yazdiyi gibi sporla filan gitmezmis imkansiz ,ama yillar gectikce beyazlasiyomuz

ben de onbeş kilo alınca bacaklarımın iç kısmı çatladı... kırmızı kırmızı idiler yeniydi yani dermaroller aldım üç beş seans kullandım haftada bir yani.. ama şu an ara verdim.. bilmem onun etkisimidir rengi açıldı ve incelmeye başladılar gene başlasam diyorum hemn... 50liraya 2ml lik olanı aldım yada 1,5 olabilir daha kısası işe yaramaz diye.. 2 -3 ay kullansam baya etkisi olur sanırım:27:

Kizlar 20 yasindayim psikolojim cok bozuldu catlaklardan dolayi napicaz offff bilim adamlaerina sikayet edelim el birligi ile 2 senede bulurlr couzumunu ahh bir bulsalar parayi kiricklar haberleri yok

Bende de çatlak sorunu var. Esmer tenliyim ve çatlaklar kesik kesik bembeyaz görünüyor. Bacaklarımın üst kısmında iç taraflarda var ve her geçen gün yayılıyo. Çok rahatsız edici bi durum. Bi çözümü varsa hiç düşünmem yaptırırım.

Back