• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle atlak tedavisi??

bayanlar gozyası fm de programları yapılan ve aynı zaman da reklamları olan bır kremden bahsedılıyor..haberınız varmı bılmıyorum ama bır bıtkısel uzman doktora cok sayıda telefon gelıyordu catlak kremı yapıp yapmayacaklarını ogrenmek ıcın..oda bunun kolay olmadıgını uzerınde uzun zamandır calıstıkları bır krem oldugunu basarı saglanırsa pıyasaya sureceklerını soyleuyordu...adamın yaptıgı kremler cok kullanılıyor ve cıddı memnunıyet saglanıyor...ben ce cok cıddı fıyatlara kremler yada extra yontemler uygulamaktan sa bu kremı bır deneyın derım... uydudan gözyaşı fm yı bulun ve dınleyın gun ıcınde bırcok kez reklamı dönüyor..emın degılım faydası konusunda ama denemenızı onerırım yınede..faydası olacagı kanaatındeyım cunku,onlar guvenılır bır yayın yapıyorlar ve guvenılır ınsanları cıkartıyorlar yayınlarına.

nedir biz bu kadınların derdi offf :5: ben burnumu yaptırdım şuanda ve bacaklarımda çarpık onu da yaptırmak istiyorum birde genital estetik ayrıca çatlak da var yağlıyım lipo da gerekli birazda kilo var kusursuz kadın yok sanırım :) bakımlı kadın var... bu çatlaklara çözüm olsa onları da hemencecik yaptırmak isterdim işin aslı

bayanlar gozyası fm de programları yapılan ve aynı zaman da reklamları olan bır kremden bahsedılıyor..haberınız varmı bılmıyorum ama bır bıtkısel uzman doktora cok sayıda telefon gelıyordu catlak kremı yapıp yapmayacaklarını ogrenmek ıcın..oda bunun kolay olmadıgını uzerınde uzun zamandır calıstıkları bır krem oldugunu basarı saglanırsa pıyasaya sureceklerını soyleuyordu...adamın yaptıgı kremler cok kullanılıyor ve cıddı memnunıyet saglanıyor...ben ce cok cıddı fıyatlara kremler yada extra yontemler uygulamaktan sa bu kremı bır deneyın derım... uydudan gözyaşı fm yı bulun ve dınleyın gun ıcınde bırcok kez reklamı dönüyor..emın degılım faydası konusunda ama denemenızı onerırım yınede..faydası olacagı kanaatındeyım cunku,onlar guvenılır bır yayın yapıyorlar ve guvenılır ınsanları cıkartıyorlar yayınlarına.

merhaba Arkadaşım, yazdığın bu yazı ilgimi çekti, ben çalışan birisiyim ve radyo dinleme gibi bir şansım yok. internetten söylediğin radyo kanalının sitesine baktım ama herhangi bir şey bulamadım. doktorun ismini biliyorsan yazman mümkün mü o şekilde daha kolay buluruz. Teşekkür ederim

merhaba arkadaslar bende aynı dertten muzdaripim :84:yıllardır o kadar cok arastırma yaptım ki acıkcası hiçbiri ikna etmedi beni ama bugün bir doktorun sitesine rastladım belki isim vermek doğru olmaz yalnız bazı tv programlarında cıkmıs(videolarını izledim) benim catlaklarım kol üst bölgemde hafif sarkmada var:43:doktorumuz plastik cerrah, ben önbilgi almak için aradım cıkan bayan telefon numaramı aldı biraz sonra doktor bey kendi aradı acıkcası şasırdım kısaca anlattım derdimi catlaklar için asla hiçbir tedavi tam etkili değil diyor estetik ameliyat olsam dedim cerrahi müdaheleyi asırı sarkmalarda uyguluyoruz dedi.ben önümüzdeki hafta gidicem görüşmeye üstelik ücretsiz görüşme kesin sonuc o zaman belli olacak..ilk olarak çatlaklarla ilgili bir uzman bana kesinlikle geciririz demedi..daha erken tabi ama ben bu doktora güvendim sanki..bakalım e olacak..???

LeyLi merhaba mesajına cevap yazdım ama gönderemedim daha özele izin yok yeni olduğum için googlea plastik cerrah oytun idil yazın tüm bilgileri bulacaksınız inşallah işinize yarar..

arkadaslar birkaç gün önce yeditepe üniversitesi hastanesine mesaj yazmıştım dermabrazyon tedavisi yapıyorlar mı ve basarı oranı nedir diye..bugün mail atmışlar işlemin başarı oranı %30 civarı kadarmış.dermabrazyon ile birlikte franksiyonel lazer,intracell ile desteklenince oran yükseliyormuş.bence gercek tıp kurumları dogruları söylüyor bu catlak meselesi öyle kremle falan gececek gibi değil yapabileceğimiz paramızı boşuna bunlara harcamak yerine hastanelere danışıp en aza indirmeye calışmak..diğerleri sadece para tuzagı gibi..

Arkadaşlar ben Avon'un çatlaklara karşı kremini kullandım, 3 kullanımdan itibaren değişiklik gözlemledim, geniş (en) çatlaklarda gözle görülür bir daralma oldu. (0,5 mm, yaklaşık 0,2 milime kadar daraldı) Gerçekten hayretle gözlemledim diyebilirim. Ancak krem bittikten sonra tekrar eski görüntü ortaya çıkmaya başladı. :( Yani krem düzenli sürüldüğü sürece değişimi görebiliyorsunuz mucizevi bir pürüssüz yüzey yaratmıyor ama farkı görebiliyorsunuz.

kremle falan boşuna ugraşmayın geçmiyor. Benim kuzenim yıllardır uğraşıyo geçmedi am kişiden kişiye lazerin etkiside farklı tabi.

hamileliğim boyunca hiç aksatmadan kullandım çatlak kremlerini.. ama malesef bir işe yaramadı.. 12 gün önce doğum yaptım. kremleri hala da kullanmaya devam ediyorum. kırkım çıkana kadar da kullanıcam, sonra lazer için doktora görünmeye gidicem.. pek umutlu değilim ama deniycem bakalım..

a.s. bende de çatlaklar var beyz tenlıyım ve şu an gümüş rengındeler bende lazer düşünüyorum ama işe yarayıp yaramadığını merak edıyorum yaptıran varsa lütfen yazsın

lazer tedavisi ni uyguladm ancak daha sonra görüntü eskisi gibi oluyor maaalesef bende bu derttten çk muzdaribim yapacak bişeyde yok henüz dermaroller ler var onu denemek istiyorum ancak henüz yeterince araştıramadm

merhaba, ben de lazerle çatlak tedevisini duydum. hatta dr ile randevulaştık görüşmek için ama soğuk algınlığı yüzüden gidemedim. Gerçekten etikil bir yöntem midir çok emin değilim. tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.

kesinlikle tavsiye etmiyorum paranın ve zamanını boşa harcarsın hiç etkili olmuyor kendm yaptım boş maaalesef

Back