Lazere gitmeye çok utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben önce lazere sonra beyazlatmaya gittim peşinede krem kullandım, memnunum lazer epilasyonunda (kıl köklerinden kaynaklı koyu görünümde ) etkisi var , beyazlatmayı bilemiyorum sanırım peşine kullandığım krem daha etkili oldu sanki emin değilim toplam hepsinin üç ton kadar etkisi oldu

Ben önce lazere sonra beyazlatmaya gittim peşinede krem kullandım, memnunum lazer epilasyonunda (kıl köklerinden kaynaklı koyu görünümde ) etkisi var , beyazlatmayı bilemiyorum sanırım peşine kullandığım krem daha etkili oldu sanki emin değilim toplam hepsinin üç ton kadar etkisi oldu
Hangi Krem?

Simdi kararma icin maske yazacagim ama ph degeri nedeniyle sorun olur mu uzun vadede bilemedim

Genital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim

Aranızda lazer yapan varsa da görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Bir kaç kez yorumlar da müşterileri hakkında fizikleri ve genital bölgesi hakkında kötü konuşanlara denk gelmiştim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Kesinlikle gitmelisin ben çok memnunum.Ama öyle uyduruk bir yere gitmeni asla tavsiye etmem gideceğin merkezi iyi araştır öyle git.Ben ipek lazer yaptırdım bacaklarımda erkek bacağı gibi aşırı kıl vardı şimdi eser kalmadı evet tek tük çıkıyor ama asla eski halinden eser yok

Genital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim

Aranızda lazer yapan varsa da görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Bir kaç kez yorumlar da müşterileri hakkında fizikleri ve genital bölgesi hakkında kötü konuşanlara denk gelmiştim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Rengide açılıyor kesinlikle batık izlerim rahatsız edici boyuttaydı şimdi tamamen geçti

Kızların işi bu. Durup günlerce seni konuşacak değiller. Böyle boş kuruntu yapma.
En fazla yarım saate unuturlar.

Bende hem koltuk altı hemde genital bölge kararması var. Dediğiniz şeye baktım bin lira filan ama koltuk altına bile etki etse şükür diyeceğim. Ne kadar sürede etki etti size
1 ayda 2 ton açtı diyebilirim yanı nasıl anlatsam. Benım siyahlık 5 se suan 2,5 oldu. Ben duştan sonra makyaj pamuguna döküp süryorum bıraz kurumasını bekleyip giyiniyorum zaten ilginç bir şekilde onu sürünce ter kokmuyorsunuz. Yurt dısında bu amaçla kullananda cokmus zaten

1 ayda 2 ton açtı diyebilirim yanı nasıl anlatsam. Benım siyahlık 5 se suan 2,5 oldu. Ben duştan sonra makyaj pamuguna döküp süryorum bıraz kurumasını bekleyip giyiniyorum zaten ilginç bir şekilde onu sürünce ter kokmuyorsunuz. Yurt dısında bu amaçla kullananda cokmus zaten
Kurulama yapmıyorsunuz dimi sürüp bırakıyorsunuz?

Ay Allah aşkına bukadar şeye takılcak kadar özgüvensiz olmayın
Ne derse desinler yaw
Sanki siz hiç kimse hakkında bişey demediniz ya düşünmediniz bu zamana kadar
Lazer candır ötesi yok
9 sene önce yaptırdım heryerimi
Tek tük bitmeyen hariç(kökleri beyaz, makina görmüyor) hiç biryerimde çıkmıyor yıllardır
Heran etek, bikini vb giyebilmek mükemmel birşey
14 yaşında kızımı da başlattım
Ağdaymış, jiletmiş uğraşmasın ne gerek var
Bu işin hastalığı var, yaşlılığı var ilerde
Böyle bir çare varken ay bana gülerler beni konuşurler diye mahrum kalmak çok saçma
Açıp k… gülsünler onlara ne sizin oranınızın buranızın renginden formumdan

İlk gidişiniz mi olacak? Buz lazere mi gideceksiniz yoksa Alexandera mı? Sürekli jilet kullandığım için ilk 3 seans buz sonrası için Alexandera gitmeliymişim. Size ne önerdiler acaba?
Alex ya da hibrit lazere gidin, buz ile vakit kaybetmeyin, bence.
Herkesin yapısı farklı, ben 10 sene önce alex yaptırdım, bacaklarım temizlendi. Geçen sene de hibrit lazere başladım, kaymak gibi oldu her yerim, tepeden tırnağa:KK53: Memnunum kendi adıma.

Bi kadının kendine yapacağı en büyük iyilik diyebilirim. 😂😂 Boşver utanma onların işi o hem Bi daha nerde göreceksin seanstan çıkınca. Niye daha önce yaptırmadım diye pişman olacağına eminim.

Herkesin yapısı farklı, ben 10 sene önce alex yaptırdım, bacaklarım temizlendi. Geçen sene de hibrit lazere başladım, kaymak gibi oldu her yerim, tepeden tırnağa:KK53: Memnunum kendi adıma.
Alex sadece bacağınızda mı etki etmişti yoksa sadece oraya mı yaptırdınız? Ben de alex e gidiyorum da merak ettim ☺️

Alex sadece bacağınızda mı etki etmişti yoksa sadece oraya mı yaptırdınız? Ben de alex e gidiyorum da merak ettim ☺️
Bacak, koltuk altı ve göbek kısmına yaptırmıştım, koltuk altı tekrar çıkmıştı maalesef, bacaklarıma epey etkili oldu. Alex genelde herkese iyi gelen bi cihaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X