Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye gittiniz ne tür lazer yaptırdınız?Son seanslarda hiç etki görmedim ki ben yani lazer yaptırdığım belli bile değildi dökülme vs olmadı eski yerler de geri çıktı iki katı olarak
Koklerine kiran girse de rahat bi nefes alsak+1 katılıyorum.
Kendi yamuk ve biçimsiz şeylerine bakmadan ''pembe'' arayışına giren erk*olar var. Bulmuşta bunuyorlar
Müsterileri hakkında konuşan guzellik uzmanlari varsa bu onlarin terbiyesizligi, siz kendinizi üzmeyin, esmer insanların maalesef ki boyle problemleri oluyor, benim de kararmalarim vardi, simdi 39 haftalik hamileyim aman tanrım, boyle bir kararma yok, esimle konustum emzirmeden sonra bir dermatologa gidip beyazlatmak icin birseyler yapiliyor mu konuşacagim. Ne yapayim kendimi öldüremem ya, cirkinsem de cirkinim, Allah dermansiz dert vermesinGenital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim
Aranızda lazer yapan varsa da görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Bir kaç kez yorumlar da müşterileri hakkında fizikleri ve genital bölgesi hakkında kötü konuşanlara denk gelmiştim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Bende hem koltuk altı hemde genital bölge kararması var. Dediğiniz şeye baktım bin lira filan ama koltuk altına bile etki etse şükür diyeceğim. Ne kadar sürede etki etti sizeBen uyusturucu kremi steçleyip gidiyorum. Öncesinde mutlaka saçımı yıkamasamda duş alırım . Ve tuvaletmide lazer bitince yapıyorum. Yanı mümkün oldugunca en temiz halimle gitmeye cabalıyorum. Karalık belkı kadınların yarısında vardır. Olabılır napalım. Hepımızın çeşit çeşit bi yerinde bi sıkıntı var. Ordinary gilikolik asit koltuk altı kararmama cok iyi geldi bu arada. Bayaaaa açıldı. Oraya kullanmayı önermiyorlar ama kenardan kenardan dene istersen
Müsterileri hakkında konuşan guzellik uzmanlari varsa bu onlarin terbiyesizligi, siz kendinizi üzmeyin, esmer insanların maalesef ki boyle problemleri oluyor, benim de kararmalarim vardi, simdi 39 haftalik hamileyim aman tanrım, boyle bir kararma yok, esimle konustum emzirmeden sonra bir dermatologa gidip beyazlatmak icin birseyler yapiliyor mu konuşacagim. Ne yapayim kendimi öldüremem ya, cirkinsem de cirkinim, Allah dermansiz dert vermesin
Yo kız kardesım gıttı bacagında belkı bır ıkıtane tüy gibi onuda elını degdıgı an dokuluyor. Bacak ve koltuk altı sıfır tüy . Ozel bolge bıttı gıbı . Siz iyi cihaza denk gelmemıssınızGitmeyin hiçbir faydası olmuyor başta etkili gibi oluyor sonra etki etmiyor ben gittim ilk seanslarda dökülme başladı ama tekrar çıkıyordu son seanslarda hiç etki görmemeye başladım ve paket bitince yenisini almadım şimdi eskisinden daha koyu ve fazla çıktı tüyler genetal bölge'de ki ben de bu durumdan çok rahatsız olan o her seansta kendimi rahatsız hisseden biriyim yeterki kurtulayım diye düşündüm ama hayal kırıklığı oldu eğer maddi imkân varsa evde kendinize bi cihaz alıp kendiniz yapmaya çalışın ipl ile
Ben şaşırıyorum.Lazere gidenlere soruyorum Tüyler tamamen yok oluyor diyorlar ya.İste azaldı diyorlar.Gitmeyin hiçbir faydası olmuyor başta etkili gibi oluyor sonra etki etmiyor ben gittim ilk seanslarda dökülme başladı ama tekrar çıkıyordu son seanslarda hiç etki görmemeye başladım ve paket bitince yenisini almadım şimdi eskisinden daha koyu ve fazla çıktı tüyler genetal bölge'de ki ben de bu durumdan çok rahatsız olan o her seansta kendimi rahatsız hisseden biriyim yeterki kurtulayım diye düşündüm ama hayal kırıklığı oldu eğer maddi imkân varsa evde kendinize bi cihaz alıp kendiniz yapmaya çalışın ipl ile
Ankara'da mi.Kaca yaptırdı ?Yo kız kardesım gıttı bacagında belkı bır ıkıtane tüy gibi onuda elını degdıgı an dokuluyor. Bacak ve koltuk altı sıfır tüy . Ozel bolge bıttı gıbı . Siz iyi cihaza denk gelmemıssınız