Lazer Epilasyon lazerden memnun kalmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonham
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genelde lazerden memnun olmayanlar yüzüne yaptıranlar..zaten merkezde de kadınlar diyor en iyi koltuk altı ve genitale birde alt bacağa fayda eder diye..yani bana demişlerdi böle

uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef sağlıklı günler dileklerimle.

genelde lazerden memnun olmayanlar yüzüne yaptıranlar..zaten merkezde de kadınlar diyor en iyi koltuk altı ve genitale birde alt bacağa fayda eder diye..yani bana demişlerdi böle

kesinlikle katılıyorum sana bende bugün başladım nihayet, doktorun da dediği aynı: genital ve koltukaltı en iyi ve hızlı cevap veren yerdir diye ve tabi tüyün siyh ve çok olması da lazım.sanırım sonuç alamayan arkadaşlar açık renkli yada seyrek tüylere sahipler arkadaşım benim başladığım merkeze 4 seans gitti 4 ay oldu hala gitmedi 5. için çünkü çıkmadı hala beklemede doktor da 5. seansı yapıp bitirmeye karar verdi artık. bende bugün başladım iyi sonuç alırsam bildiricem

canım benim ...çok yararlı cümlelerdi bu cümleler benim için...öncelikle teşekkür ediyorum...şimdi kesin kararımı verdim:eğer yaptıracaksam kesinlikle iğneli epilasyon yaptıracağım...

kararını alkışlıyorum aysecikcik ve temenni ediyorum ki uzmanını bulur ve doğru bir karar vermenin mutluluğunu yaşarsın.

benim koltuk altım 4.seansta tamamen bitti memnun kalmayanlar maalesef tüccar zihniyetli dr ve salonlar tarafından kandırılanlardır IPL laser degildir fotoepilasyondur cihazını önce görun araştırın kolay kazanılmıyor ve o kadar acı zaman boşa gitmiş oluyor walla yazık

canım benim ...çok yararlı cümlelerdi bu cümleler benim için...öncelikle teşekkür ediyorum...şimdi kesin kararımı verdim:eğer yaptıracaksam kesinlikle iğneli epilasyon yaptıracağım...

SAKIN DERİM KILLARIN SIK,KÖKLÜ VE KOYUYSA saatlerce sürüyor tek tek tek canın her keresinde tekrar acıyor laserse bu yazdıgım kadar sürmüyor burda ignelinin dakikası 0,70krş-1tl arası aynı paraya sonuçsa yılları alıyo iyi karar ver derim kısaca

şekerim bunların şimdi öğrenıyoz,ben en iyi yere gittim 2000 senesınden beri,sert oalnaalr bitti çenemde,fual bölgemde hemen bitti,bıyık duruyo,vee en acısı sert olanların yerınde şeftali gibi olanalrın besledi,beseledi,yaydı,yaydı,yanı işin içinden çıkmaz hale gldi,9 yıl oldu,artık gitmıyom,ama eskiden iğneli yaptım,bayılmıştım 2 kere,dayanamıyomiağrı eşiğim çok yüksek benım,ağdaya kaşa bile dayanamıyom,ıpl lazere işin arkadaşa doğru yazmış,o salaklığı ben yaptım,aman yapmayın,

bacım yazdıklarımı oku 9 yıl gittim,sen ianat etme,2 yıl git,kalanları iğneliye git

ıpl lazer daha ucuz çünkü işe yaramıyor..siyah kıl ve beyaz ten için en iyisi alextir.

benim gittiğim merkezde alex kullanıyor şimdilik umutluyum.. tüm seans sonuçlarımı paylaşıcam

ben varım canım. ben ve en yakın arkadasım. ben 9 seans; arkadaşım 14 seans aldı.
alexandreitin son modeli kullanıldı.
ne bende ne arkadaşımda bitmedi.
bi aralar yazmıştım bitiyo aa tüyler çıkmıyo diye. ne safmışım. evet seansa gidiyosun tüyler dökülüyo; epey bi çıkmıyo; sonra tek tük çıkıyo ve lazer zamanı geliyo.. sonra yine tüyler gidiyo.
ama seans arasını uzatırsanız görüyosunuz ki aslında tüyler aynı yerlerindee.
sadece bayaa geç çıkıyor.
gittiğim merkez epey yoğun ve kurumsal bir yer. gelen müşterilerden ( kapıda beklerken karşılaştıklarım) hiçbiri bitiyor demedi; hepsi on seansı geçmiş; verdiğimiz paraya acıyoruz şeklinde düşünüyorlardı..
her bulduğum yere yazıyorum bu kötü durumu çünkü ben 1.500 lira verdim yazık. siz vermeyin bari.

yazılan son mesajlardan sonra daha önce yazdığım hususun ne kadar yerinde bir uyarı olduğunu farkettim. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var galiba. ''uzmanı bulunduğu ve biraz sabırlı olunduğu taktirde iğneli epilasyon lazer epilasyondan çok daha etkili demekten dilimde tüy bitti ama lazeri tercih edenler için gerçekten üzülüyorum onların tüyleri değil de ceplerindeki son kuruşları bitecek fakat farkına vardıklarında da iş işten geçmiş olacak malesef.'' sağlıklı günler dileklerimle

lazerin etkisi kişiden kişiye değişiyor..bazıları memnunken bazıları hiç memnun değil...önce bir kadın doğumcuya gidip hormon testi yaptrımanız en iyisi

Söylediklerinde bir bakıma haklısın canım. Ben de lazerden memnun kalmayanlardanım.
Hatta aylar önce bu sayfalarda birkaç kez yazmıştım.
Lazerin daha az acı hissettirmesi, daha erken sonuca gidilmesi gibi nedenler biz bayanlara cazip geliyor.
Genelde internetten araştırıyoruz. Son model cihaz ve dermatologların yapması öneriliyor. Bu koşullara uyulduğunda sonuç alacağımızı düşünüyoruz.
Sonuçta bir merkezin açılması için bir sürü prosedürler vardır ve açıldıktan sonra da denetimler yapılmaktadır. Bir kısmı memnun bir kısmı değil. 'Neden ben de memnun olanlardan biri olmayayım' diye başlıyoruz.
kendimiz denemeden hemen bu iş olmaz diyemiyoruz.
Oralar para tuzağı diye peşin reddetmek ne derece doğru bilemiyorum.:1no2:

ben olaya biraz daha global bakıyorum aslında. Teknoloji karşıtı olduğumu filan düşünmeyin sakın ama lazer cihazlarının temini ve işletilmesine yönelik dışa bağımlılık da düşündürücü değilmi.. kesin sonuç alınsa sözüm yok ama o kadar çok şikayet eden olunca insan ister istemez düşünüyor. Bunun yerine iğneli epilasyonda eğitime önem versek çok daha yerinde olacağını düşünüyorum zira 23 yıllık bir uzman olarak bugüne kadar şükür hiçbir şikayet almamanın onurunu yaşıyorum. Yani biraz sabırla zaten kesin çözüm varken neden onca yatırım .... her konuda daha iyi için yatırım yapalım elbette ama bu nasıl ileri gitmek..

ne kadar kötüleyen olsada lazeri ..ben düzenli devam edip iyi sonuç alanlardanım..herkesede tavsiyemdir..lazer büyük rahatlık..

Ben lazer mağduru olarak HİÇ KİMSEYE tavsiye etmiyorum demem ne kadar yanlışsa,
ben memnun kaldım HERKESE tavsiye ediyorum demek o kadar yanlış bence.

ben menun kaldım ve memnuniyetimi dile getiriyorum..lazerden memnun kalmayan olduğu gibi kalanda var yani.. biz yazalım ki memnun kalmayanlar niye memnun kalmadıklarını anlayabilsinler ..umarım anlatabilmişimdir sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…