lazer :(

Yok canim bolge sayiyolar istedigine gore denemek istersen bazi yerler yapiyo bn deneme atsi yaptrmstm
Ben küçük yapıyorlar diye biliyorum ama ben direk başladım siz isterseniz yaparlar bence

deneme amaçlı küçük bir bölgeye denettiririm o zaman.benim bacaklarda çıkmayan yerler var onları beklemem gerekecek yaptırmak için.1 ay kadar almamak gerekiyormuş herhalde.

deneme amaçlı küçük bir bölgeye denettiririm o zaman.benim bacaklarda çıkmayan yerler var onları beklemem gerekecek yaptırmak için.1 ay kadar almamak gerekiyormuş herhalde.

Evet ben bilgi aldığımda sormuşlardı en son ne zaman ağda yaptırdığımı ağdaya gider gibi gelin demişlerdi. ama deneme için bacak yapmazlar koltuk altına gitsen daha iyi bence

Evet ben bilgi aldığımda sormuşlardı en son ne zaman ağda yaptırdığımı ağdaya gider gibi gelin demişlerdi. ama deneme için bacak yapmazlar koltuk altına gitsen daha iyi bence

koltuk altımda şu an tüy yok ki neyse bilgi alma amaçlı gideyim artık randevuyu aldım bir kere.

ben 6. seansımı tamamladım dr gözde erten kılıç ın muayenehanesinde çok memnunum

yapan kişi iyi kullanmamıs cihazı. yoksa tüylerde azalma olması lazım ama fiyat iyi:)

Son düzenleme:
alex kıl yapısıyla alakalı aslında, siyah kalın köklerde sonuç iyi, tüy gibi olanlar alex etki göstermiyor. onlar için diod tavsye ederim

alex kıl yapısıyla alakalı aslında, siyah kalın köklerde sonuç iyi, tüy gibi olanlar alex etki göstermiyor. onlar için diod tavsye ederim
dıodla bıtenı görmedım butun arkadaslarım farklı merkezlere dıoda gttı kımsenın ki bitmedi ...galiba sadece sizin bitti

yoo ben bitti demedim ki, genital üst kısım döküldü altlarda var, koltukaltımda tek tük... bütün lazer cihaz çeşitlerinin de eğitimini aldım çok ilgiliydim bir ara, ayrıca ben zamanında alex e de gittim üstelik Özel bir Hastanede, çok para verdim üsüne yandım vs vs.. siz bilirsiniz sonuçta sizin kendi canınız kendi cüzdanınız..

Ben geçen hafta ilk defa gittim. (yalova dermoklinik) ama hersey biraz tuhafdi. Iceriye aldi beni. Hic birsey anlatmadan beni yatirdi ve o makineyle basladi (biyik ve cene bolgesi) Bana ne birsey acikladi ne de güvenlik icin gözlük filan taktirdi. Her kila vurabildi mi ona da bilemedim okadar hizli geçti ki hic birsey anlamadim.
Benim bildigim kadariyla alexandrite kullandi..ama daha önce ki okuduklarim diod daha iyimis yüz bölgesi için.
Bir hafta geçti..hala bir tane kil dökülmedi..acaba nezaman dökülür? Killar çok sert ve siyah. Hep cimbizla aliyordum. Su anda yuzum çok kötü durumda kimsenin yanina çikamiyorum çok cekiniyorum ve basortumu artik burnum altinda bagliyorum

ben yüze yaptırmadım ama alex ile genitale yaptırdıgımda gozluk taktırıyolardı. uzayıp dökülüyorlar .bir de yüz bölgesi icin lazer tavsiye etmiyolar.forumda da bir cok olumsuz tecrübe mevcut. igneli imkanınız varsa ona gidin bence. ben bıyık icin igneliye gidiyorum. yalnız onda da iz ihtimali var ama iyi bi yer bulursanız sorun olmayacaktır insallah

Benimkiler zaten uzun..uzatip gittim. Hala oldugu gibi duruyorlar.
Ben igneli yaptiramam herhalde. önce bir kaç seans bunu yaptirayim da.
Benim tenim çok beyaz killar da simsiyah. makine de yakabilmesi lazim.

Ben 8 seansta bitirdim superde oldu cihaz cok onemli isini iyi yapan yerleri secmek lazim hatta suan 7,5 aylik hamileyim tekrarlamadi bile tabiki bazi bolgelerde kalan oluyor ama zaten %90 gitmis oluyor

bakırköy bir ömür güzellik berbat bir yer kesinlikle oraya gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…