-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Ben yaptiriyorumm gayet güzel ilerliyoruz cidden yapıya göre degisiyor
Markası candela canım 3.seansm bittiYaptırdığın cihazın markası ne acaba? kaç seans oldu?
Markası candela canım 3.seansm bitti
Onu ilk defa duydum. hangisi oluyor?
Bizde o cihazı kullanıyoruz canım alexandrite oluyor
Ince tüy lerde lazer pek net sonuç vermiyor diye biliyorum.ben koltukların yaptırmıştı m sonuç iyi.kollarimda çok vardı. Ama ince olduğundan gerek görmedim. Sert tüy lerde ise yarıyor. Tabi vücut yapısının etkisi olur
Benim kıllarım da ince baya. ama gördü baya da döküldü. jilet vurmana gerek yok dedi gittiğim yer. kalın olması şart değilmiş.
Benim kıllarım da ince baya. ama gördü baya da döküldü. jilet vurmana gerek yok dedi gittiğim yer. kalın olması şart değilmiş.
Alex canım halbuki çok duyulan bir marka dirBizde o cihazı kullanıyoruz canım alexandrite oluyor
Hangi cihazi kullaniyosunuz ?
gittiğiniz merkezdeki cihazın markası nedir bilmiyorum ama size tavsiyem VORTEX lazer kullanan bir merkezde devam etmeniz. ben ve müşterilerim çok memnunuz.Kizlar ben tum.vucut lazer yaptiriyorum.alex ile 5.seansa girdim yeni.8 seans 2400 verdim.iyi bir merkez memnunum ama 4 seans bitmesine ragmen kollarimda hic etki etmemisbacaklardada simdi baktim incelmis kokler pek olusmamis ama.2 ay gecmesine ragmen yinede cikmis.cok uzuluyorum hem.param.hem.zamanim hemde cektigim buyuk acilar bosami gitti.sizler (yaptiranlar) kac seansta sonuc aldiniz.hic bitmeyecekmi kil tuy sorunum ((
Tesekkur ederim.cvb icin.epiderm yaziyor cihazda markasi o ise.gittiğiniz merkezdeki cihazın markası nedir bilmiyorum ama size tavsiyem VORTEX lazer kullanan bir merkezde devam etmeniz. ben ve müşterilerim çok memnunuz.
Anladm cnm her markasi faydali ins istediginiz sonuca ulasirsinizVortex lazer cihazı benim gittiğim.
Anladm cnm her markasi faydali ins istediginiz sonuca ulasirsiniz
merhaba hanımlar ben de yarın gideceğim ilk defa kontrol için hangi lazer cihazı uygun falan diye.acaba ilk gittiğimde deneme amaçlı lazer atışı falan yapılıyor mu? yoksa sadece bakıyorlar mı kılların durumuna?
merhaba hanımlar ben de yarın gideceğim ilk defa kontrol için hangi lazer cihazı uygun falan diye.acaba ilk gittiğimde deneme amaçlı lazer atışı falan yapılıyor mu? yoksa sadece bakıyorlar mı kılların durumuna?