- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
dokununca hissediyor musun peki? sarı tüy en fazla ne kadar rahatsız edebilir kiTüy tüydür kız, nasıl ihtiyacım yok. Tamam açık renk ve az ama güneş altında nasıl parlar onlar biliyor musunMecburen sir ağda, o da zaten tüyler çok ince olduğu için tamamen almaz kopar tüyler orta yerinden, pürüssüz gezdiğimi bilmezdim senin anlayacağın. Neyse kurtuldum çok şükür
görmedimistersen göreyim sen beni görünce hayalkırıklığına uğrama ama
geliyomözele gel çabuk
aynen böyle düşünmüştüm seni nedense çıtı pıtıhayal ettiğim gibimiyim
dokununca hissediyor musun peki? sarı tüy en fazla ne kadar rahatsız edebilir kinasıl kurtuldun
tabi canım senin rahat olmanda önemli ama en azından hiç bir zaman aciliyeti olmaz senin keretalarınHuy meselesi, ben sevmem bacaklarda tüy, sarı da olsa onlar alınacak. Baktığında belki normal ışıkta görünmez ama güneş vurduğunda kendini belli eder sarı tüyler bu yüzden ben rahatsız olurum. Yazmıştım, Lumea kullanıyorum. Sarı tüyleri görmez diyor kullanma talimatında ama pekala işe yaradı.
yüze epilasyon yaptırıp memnun kalanı ilk defa duydumBen yüzüme yaptırdım.Şu an iki seansım kaldı. İlk seansta etkisini gördüm. Çok memnun kaldım.Tek korkum bitince tekrar çıkması
tabi canım senin rahat olmanda önemli ama en azından hiç bir zaman aciliyeti olmaz senin keretalarınalınmasa da olur bi süre. bende öyle olmuyor
ya benim gözümde sapsarı beyaza yakın incecik tüyler canlandı ben o yüzden şeyettim anladımm daEheheh bir üst mesajda titiz olduğumu ima etmiştim ama yeterince anlaşılmamış sanırım
Başkasının görüp görmemesi önemli değil tatlım, kendim için tüylerin uzamaya başladığı an aciliyet başlar, ben görüyorum ben hissediyorum yetmez mi? Hiç bekletmedim, hiç ertelemedim. Dediğim gibi sevmem, bekleyeni de anlamam zaten.
haklısın bazıları pala kıvamına gelmeden almıyor elime cımbız alıp yolasım gelir bende takıntılıyım tek bir tüy kalmayacakEheheh bir üst mesajda titiz olduğumu ima etmiştim ama yeterince anlaşılmamış sanırım
Başkasının görüp görmemesi önemli değil tatlım, kendim için tüylerin uzamaya başladığı an aciliyet başlar, ben görüyorum ben hissediyorum yetmez mi? Hiç bekletmedim, hiç ertelemedim. Dediğim gibi sevmem, bekleyeni de anlamam zaten.
ya benim gözümde sapsarı beyaza yakın incecik tüyler canlandı ben o yüzden şeyettim anladımm da
haklısın bazıları pala kıvamına gelmeden almıyor elime cımbız alıp yolasım gelir bende takıntılıyım tek bir tüy kalmayacak
temizlik iyidir zaten en güzelini yapıyorsun bende yakında her ay ağda yaptırmaktan kurtulacağım inşallahE tamam öyle olabilir ama bu ihmal edilebileceğim manasına gelmez ki.
Bunu anlayamıyorum işte, ve arada evli olanlara da rastlıyorum, garip geliyor bana.
Neyse kendi aramızda sohbete döndü iş, ban geliyorum diyor...
İyi geceler hatunlar.
Kizlar ben tum.vucut lazer yaptiriyorum.alex ile 5.seansa girdim yeni.8 seans 2400 verdim.iyi bir merkez memnunum ama 4 seans bitmesine ragmen kollarimda hic etki etmemisbacaklardada simdi baktim incelmis kokler pek olusmamis ama.2 ay gecmesine ragmen yinede cikmis.cok uzuluyorum hem.param.hem.zamanim hemde cektigim buyuk acilar bosami gitti.sizler (yaptiranlar) kac seansta sonuc aldiniz.hic bitmeyecekmi kil tuy sorunum ((
Kizlar ben tum.vucut lazer yaptiriyorum.alex ile 5.seansa girdim yeni.8 seans 2400 verdim.iyi bir merkez memnunum ama 4 seans bitmesine ragmen kollarimda hic etki etmemisbacaklardada simdi baktim incelmis kokler pek olusmamis ama.2 ay gecmesine ragmen yinede cikmis.cok uzuluyorum hem.param.hem.zamanim hemde cektigim buyuk acilar bosami gitti.sizler (yaptiranlar) kac seansta sonuc aldiniz.hic bitmeyecekmi kil tuy sorunum ((