lazer :(

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.011
12.189
Kizlar ben tum.vucut lazer yaptiriyorum.alex ile 5.seansa girdim yeni.8 seans 2400 verdim.iyi bir merkez memnunum ama 4 seans bitmesine ragmen kollarimda hic etki etmemis bacaklardada simdi baktim incelmis kokler pek olusmamis ama.2 ay gecmesine ragmen yinede cikmis.cok uzuluyorum hem.param.hem.zamanim hemde cektigim buyuk acilar bosami gitti.sizler (yaptiranlar) kac seansta sonuc aldiniz.hic bitmeyecekmi kil tuy sorunum ((

Ben de hep bu başarısız sonuçları okudukça vazgeçiyorum. kimi kurtuluyo kimi kurtulamıyor ben de anlamadım neye göre kurtuluyolar

Bitirme garantili gitseydiniz keşke 8 seans az gibi sanki. Ama belli olmaz bekkide son seanslarda kurtulursun
Aslinda garanti veremeyiz hic bir yer %100 sonuc veremez dedi ama yinede azalir epey en kotu ihtimal dedi.bende cok tuylu oldugum.icin ne olursa raziyim.diye dusunerekten.gittim

Ben 6 seansta kurtulmustum vakti zamaninda. Ha 2 seans daha yatirsaydim brlki su an hic cikmazdi killar. Benim su an bir iki tel tek cikiyor. Onlar girunmuyor bile cok memnunum..

Bitirme garantili alexe gittim. 6. Seansta bitti. İki sene sonra kaldıkları yerden uzamaya devam ettiler. Bu lazer denen şey ya 35ten sonra işe yarıyor ya da benim hormonlar çok deli bilemiyorum... Bu arada yeğenim ve benden başka tüyleri geri dönen duymadım. Ben kötü örneğim.

kol bölgesinde bildiğim kadarıyla pek sonuç alınamıyor..benim lazer yaptırdığım yerde kol bölgesini yapmıyordu etki etmiyor diye..

Kollarda geç etkili olabileceği söylenmişti. Kişiden kişiye ve de bölgeden bölgeye değişir benim 4. seansım olacak mesela alt bacak ciddi anlamda azaldı üst bacak neredeyse olduğu gibi duruyor ... :/

Sorun sizde değil Sephoraa, yeniden tüy sorunu yaşayan hatunların sayısı bir hayli fazla.

Aslinda garanti veremeyiz hic bir yer %100 sonuc veremez dedi ama yinede azalir epey en kotu ihtimal dedi.bende cok tuylu oldugum.icin ne olursa raziyim.diye dusunerekten.gittim

o zaman güvenilir bir yer. Bildigim kadariyla bir tek igneli epilasyon garantili :) Bende kollarimdaki tüyler icin sormustum ama cok uzun sürecegini söylediler vazgectim. Bacaklarimda ise ilk seanstan sonra sonuclari gördüm yüzümdekilerde incelme var suan icin

Olur mu öyle sey tamamen kurtulanlar da var yada sari sari çıkacak ciksa bile tek tük. Bende gitmeyi düşünüyorum bitirme garantili bi yer arıyorum

Olur mu öyle sey tamamen kurtulanlar da var yada sari sari çıkacak ciksa bile tek tük. Bende gitmeyi düşünüyorum bitirme garantili bi yer arıyorum
Valla oyle dedi bilmiyorum.iyi bir.merkez kiz herseyi bastan soyledi.ikna.oldum soylediklerine.doktor kontrolunde bir.guzellik merkezi.bir.ihtimal gittim.iste

Valla oyle dedi bilmiyorum.iyi bir.merkez kiz herseyi bastan soyledi.ikna.oldum soylediklerine.doktor kontrolunde bir.guzellik merkezi.bir.ihtimal gittim.iste
Ya benim de çok ihtiyacım var ümitsizliğe düştüm bak. Ama azalir en azından çok ince kalir. Ben kolalti icin gidiyorum suan memnunum aslinda ama bilemedim

Hadi ya, çevremde kimseden duymadım şimdiye dek. Demekki çok işe yarar bişey değil lazer.

Kesin sonuç diye bir şey yok, ömür boyu tüylerin bir daha çıkmayacağına dair bir garantisi yok. Bir hormon dalgalanmasında tüyler yeniden çıkabiliyor. Lazer yaptırıp tüylerden kurtulduktan sonra hamile kalıp doğum yapan hatunların bir çoğunda yeniden tüylenme yaşanır mesela.

İşe yaramaz demeyelim sadece günümüz teknolojisi tüylerden tamamen kurtulmak için biraz yetersiz kalıyor diyelim.İstatistiki olarak iğneli epilasyon lazere göre daha etkilidir mesela çünkü kıl köklerini tamamen tahrip eder ve bir uzman tarafından doğru biçimde uygulandıysa başarı oranı daha yüksektir ama %100 değildir. Ne yazık ki bu yönteminde yan etkileri var... Gözenek çevresinde pigment kaybı yaratabiliyor.

Velhasıl dediğim gibi şu an kesin sonuç alınabilecek bir yöntem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…