- 4 Şubat 2015
- 6.011
- 12.189
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Ben de nickden dolayı kıl sorununa odaklanamadım, aynı şey geldi aklımakonu sahibi, konuyla ilgili bir bilgim yok ama ne zaman nickini görsem aklıma direkt zombiler geliyorgece yürüyenlerden bir onlar kalmış aklımda kanımca
Aslinda anlami guzel miraç ı anlatiyor.ismimim anlami.isra suresinin ilk.ayeti :)konu sahibi, konuyla ilgili bir bilgim yok ama ne zaman nickini görsem aklıma direkt zombiler geliyorgece yürüyenlerden bir onlar kalmış aklımda kanımca
Aslinda anlami guzel miraç ı anlatiyor.ismimim anlami.isra suresinin ilk.ayeti :)
cehalet insanı bazen zor durumda bırakıyorAslinda anlami guzel miraç ı anlatiyor.ismimim anlami.isra suresinin ilk.ayeti :)
Aslinda garanti veremeyiz hic bir yer %100 sonuc veremez dedi ama yinede azalir epey en kotu ihtimal dedi.bende cok tuylu oldugum.icin ne olursa raziyim.diye dusunerekten.gittimBitirme garantili gitseydiniz keşke 8 seans az gibi sanki. Ama belli olmaz bekkide son seanslarda kurtulursun
Bitirme garantili alexe gittim. 6. Seansta bitti. İki sene sonra kaldıkları yerden uzamaya devam ettiler. Bu lazer denen şey ya 35ten sonra işe yarıyor ya da benim hormonlar çok deli bilemiyorum... Bu arada yeğenim ve benden başka tüyleri geri dönen duymadım. Ben kötü örneğim.
Aslinda garanti veremeyiz hic bir yer %100 sonuc veremez dedi ama yinede azalir epey en kotu ihtimal dedi.bende cok tuylu oldugum.icin ne olursa raziyim.diye dusunerekten.gittim
Olur mu öyle sey tamamen kurtulanlar da var yada sari sari çıkacak ciksa bile tek tük. Bende gitmeyi düşünüyorum bitirme garantili bi yer arıyorumAslinda garanti veremeyiz hic bir yer %100 sonuc veremez dedi ama yinede azalir epey en kotu ihtimal dedi.bende cok tuylu oldugum.icin ne olursa raziyim.diye dusunerekten.gittim
Valla oyle dedi bilmiyorum.iyi bir.merkez kiz herseyi bastan soyledi.ikna.oldum soylediklerine.doktor kontrolunde bir.guzellik merkezi.bir.ihtimal gittim.isteOlur mu öyle sey tamamen kurtulanlar da var yada sari sari çıkacak ciksa bile tek tük. Bende gitmeyi düşünüyorum bitirme garantili bi yer arıyorum
Ya benim de çok ihtiyacım var ümitsizliğe düştüm bak. Ama azalir en azından çok ince kalir. Ben kolalti icin gidiyorum suan memnunum aslinda ama bilemedimValla oyle dedi bilmiyorum.iyi bir.merkez kiz herseyi bastan soyledi.ikna.oldum soylediklerine.doktor kontrolunde bir.guzellik merkezi.bir.ihtimal gittim.iste
Hadi ya, çevremde kimseden duymadım şimdiye dek. Demekki çok işe yarar bişey değil lazer.Sorun sizde değil Sephoraa, yeniden tüy sorunu yaşayan hatunların sayısı bir hayli fazla.
Hadi ya, çevremde kimseden duymadım şimdiye dek. Demekki çok işe yarar bişey değil lazer.