lazer :(

Sorun sizde değil Sephoraa, yeniden tüy sorunu yaşayan hatunların sayısı bir hayli fazla.
Hadi ya, çevremde kimseden duymadım şimdiye dek. Demekki çok işe yarar bişey değil lazer.

aynen bana da öyle dendi hepsi bitebilir ama sonra yine çıkabilir eğer çıkarsa ağdadan yada epilatörden daha zahmetsiz diye 3 4 ayda bir lazere gitmek daha mantıklı
yoksa ağda hayatımda yapmadım zulüm
umarım benimkiler çıkmaz geri ama belli olmaz

yüzde iğneli yapıyorlar kuzum bana tehlikeli geliyor ama lazer gibi yaymıyor diyorlar

canım incemiydi tüyler
benimde kollarıma pek etki etmedi
sadece bembeyaz ten üzerine siyah kıllara çok etkili
yani tamamen çıkmamasını bekleme
bende 2200 verdim baya zaman önce

Bitirme garantili gitseydiniz keşke 8 seans az gibi sanki. Ama belli olmaz bekkide son seanslarda kurtulursun
o garanti işi yalan canım
hiç bir lazer yöntemi garantili olmaz
durmadan yaparlar inceltirler ancak
çünkü tamamen yok etmek zaten fizyolojimize aykırı

içimdeki bütün umut kırıntıları yerle bir oldu olsun canım azaltması da yeterli her ay acı çekmektense

Bence umudunu kaybedecek bir şey yok, kurtulabileceğin kadarından kurtul, eğer benim tüy tipim lazere uygun olsaydı inanki bir saniye düşünmezdim tüm olasılıkları bilmeme rağmen. Gerçi bende Philips Lumea'ya duacıyım ama

seninki neden uygun değil ki? uygunluğu da mı var bunun benimki fazlasıyla uygundur

ee ihtiyacın yok o zaman kılıçbalığı ? aman ne güzeş şanslısın valla ben esmer değilim kumraldan daha açık tenim ama tüylerimin maşallahı var
Tüy tüydür kız, nasıl ihtiyacım yok. Tamam açık renk ve az ama güneş altında nasıl parlar onlar biliyor musun Mecburen sir ağda, o da zaten tüyler çok ince olduğu için tamamen almaz kopar tüyler orta yerinden, pürüssüz gezdiğimi bilmezdim senin anlayacağın. Neyse kurtuldum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…