- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Sorun sizde değil Sephoraa, yeniden tüy sorunu yaşayan hatunların sayısı bir hayli fazla.
Hadi ya, çevremde kimseden duymadım şimdiye dek. Demekki çok işe yarar bişey değil lazer.
yüzde iğneli yapıyorlar kuzum bana tehlikeli geliyor ama lazer gibi yaymıyor diyorlarKesin sonuç diye bir şey yok, ömür boyu tüylerin bir daha çıkmayacağına dair bir garantisi yok. Bir hormon dalgalanmasında tüyler yeniden çıkabiliyor. Lazer yaptırıp tüylerden kurtulduktan sonra hamile kalıp doğum yapan hatunların bir çoğunda yeniden tüylenme yaşanır mesela.
İşe yaramaz demeyelim sadece günümüz teknolojisi tüylerden tamamen kurtulmak için biraz yetersiz kalıyor diyelim.İstatistiki olarak iğneli epilasyon lazere göre daha etkilidir mesela çünkü kıl köklerini tamamen tahrip eder ve bir uzman tarafından doğru biçimde uygulandıysa başarı oranı daha yüksektir ama %100 değildir. Ne yazık ki bu yönteminde yan etkileri var... Gözenek çevresinde pigment kaybı yaratabiliyor.
Velhasıl dediğim gibi şu an kesin sonuç alınabilecek bir yöntem yok
Kizlar ben tum.vucut lazer yaptiriyorum.alex ile 5.seansa girdim yeni.8 seans 2400 verdim.iyi bir merkez memnunum ama 4 seans bitmesine ragmen kollarimda hic etki etmemisbacaklardada simdi baktim incelmis kokler pek olusmamis ama.2 ay gecmesine ragmen yinede cikmis.cok uzuluyorum hem.param.hem.zamanim hemde cektigim buyuk acilar bosami gitti.sizler (yaptiranlar) kac seansta sonuc aldiniz.hic bitmeyecekmi kil tuy sorunum ((
o garanti işi yalan canımBitirme garantili gitseydiniz keşke 8 seans az gibi sanki. Ama belli olmaz bekkide son seanslarda kurtulursun
içimdeki bütün umut kırıntıları yerle bir olduo garanti işi yalan canım
hiç bir lazer yöntemi garantili olmaz
durmadan yaparlar inceltirler ancak
çünkü tamamen yok etmek zaten fizyolojimize aykırı
Hayır yayılmaz doğrudur ama dediğim gibi pigment kaybına sebep olabilir. Her cilt/ tüy tipine uygun değil, muhakkak deneme yapıp takip etmek gerek.yüzde iğneli yapıyorlar kuzum bana tehlikeli geliyor ama lazer gibi yaymıyor diyorlar
içimdeki bütün umut kırıntıları yerle bir olduolsun canım azaltması da yeterli her ay acı çekmektense
seninki neden uygun değil ki? uygunluğu da mı var bununBence umudunu kaybedecek bir şey yok, kurtulabileceğin kadarından kurtul, eğer benim tüy tipim lazere uygun olsaydı inanki bir saniye düşünmezdim tüm olasılıkları bilmeme rağmen. Gerçi bende Philips Lumea'ya duacıyım ama
evet canım bende memnunum baya az şu aniçimdeki bütün umut kırıntıları yerle bir olduolsun canım azaltması da yeterli her ay acı çekmektense
çünkü o bir sarısın ve porselen bebekseninki neden uygun değil ki? uygunluğu da mı var bununbenimki fazlasıyla uygundur
Sapsarı tüylerim Piraye, makineler görmüyor kiseninki neden uygun değil ki? uygunluğu da mı var bununbenimki fazlasıyla uygundur
çünkü o bir sarısın ve porselen bebek
aşkımız burada bitti hıhŞu an porselen değil bildiğin ıstakoz kıvamındayım gerçi ama teşekkür ederim
aşkımız burada bitti hıhdeniz soğuk değil mi tatlım ?
seni gibi kuzey avrupalıBana fark etmez
ee ihtiyacın yok o zaman kılıçbalığı ? aman ne güzel şanslısın vallaSapsarı tüylerim Piraye, makineler görmüyor ki
bende öyle olaydım ne vardıçünkü o bir sarısın ve porselen bebek
sende kesin çok güzel bişisindir ama göremedim hiç sen beni gördün demibende öyle olaydım ne vardı
Tüy tüydür kız, nasıl ihtiyacım yok. Tamam açık renk ve az ama güneş altında nasıl parlar onlar biliyor musunee ihtiyacın yok o zaman kılıçbalığı ? aman ne güzeş şanslısın vallaben esmer değilim kumraldan daha açık tenim ama tüylerimin maşallahı var
görmedimsende kesin çok güzel bişisindir ama göremedim hiç sen beni gördün demi