Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

18 haziran da yan simit ve koldan oldum kolumun birinin altında asırı cokuntu be yumrular var..lütfen daha erken oldugu icin boyle oldugunu soyleyin

Merhabalar, Bende bu operasyonu bacak içi basen ve kol altı için yaptırmak istiyorum. Komple tahmini ne kadara mal oluyor Yaptıranlar güncel fiyat paylaşabilir mi acaba??? Kombin Uygulama

Merhabalar, Bende bu operasyonu bacak içi basen ve kol altı için yaptırmak istiyorum. Komple tahmini ne kadara mal oluyor Yaptıranlar güncel fiyat paylaşabilir mi acaba??? Kombin Uygulama
MeDceZir yaptırmıştı diye hatırlıyorum canım ondan bilgi albilirsin süreçle ilgili. Ama güncel fiyat bilgisi verebilir mi bilmiyorum

Albümüm kapalı birkaç foto özelden atayım ben sana
Merhaba, bende yeniyim biraz küçük bir üyeyim yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Daha önce hiç bir operasyon geçirmedim. 170 boyum ve 65 kg'yim fakat tüm kilom göbek bölgemde toplanmış durumda. Görsellerle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Henüz çok yeni üyeyim, kadınlar kulübünü de tam kullanmayı bilmiyorum. Yardımcı yorumlarınızdan sonra size danışmak istedim.

Merhaba resimleri olmayan üyelerle resim paylaşamıyorum malesef geçmişte malum erkek üye sıkıntısı cok cektik

Merhaba ben karın germe topigiyle ilgilenirken burayida gördüm Karun germe ameliyatı dusunuyodum bugüne kadar (hala düşünüyorum korkuyu yenersem) bugün arkadaşlarıma söylediğimde sen genel anlamda kilo almışsın karın germe den ziyade omuz ve kolların kalinlasmis sadece göbeğini yaptırırsan ince bir görüntün olmax diyorlar aynadan baktığımda hak veriyorum kollarım gerçekten kalın 37 yaşındayım sezeryanla bir doğum yaptım karnım var ama çatlak ve sarkma yok ve emboli olayı aşırı derecede korkutuyor beni sizce ne yapmalıyım ankarada hem karın hem koldan işlem yaptıran varmi fiyatlar ne durumda hangisi daha risklidir

Merhaba. Ben yeni bir üyeyim. Bu başlıkta yaklaşık aynı olan 3. yazım. 2 gün önce lazer liposuction yaptırdım. Kilolu biri değilim ancak bölgesel fazlalıklarım çok vardı. 2.6 kg alındığı söylendi. Ameliyata girmem çıkmam toplam 4 saat sürdü genel anestezi uygulandı. Çok fazla ağrım olmadı ancak çok fazla ödem ve hareket kııtlılığı mevcut. Halsizim ve tansiyonum düşüyor. Kolay bir ameliyat olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama sonuç güzel olursa bu sıkıntılara değer diye de düşünüyorum. Merak eden olursa sonuçları da paylaşırım.

merhabalar, bende bölgesel olarak bel bölgeme ve göbek çevresine yaptırdım. Estetik akademi'de Diren Çelik tarafından yapıldı. Ameliyat iyi geçiyor, bir şey anlamıyorsun. doktor zaten seni durmadan kontrole çağırıyor, ortalama iki hafta filan korse taktım, sonradan bir şey kalmıyor. memnunum bölgesel zayıflamada çok iyi bir yöntem

Merhaba arkadaşlar benim kuzenim yaptırdı sonuç mükemmel doktoru alper mete uğurlu kesinlikle öneriyorum

Merhaba arkadaşlar benim kuzenim yaptırdı sonuç mükemmel doktoru alper mete uğurlu kesinlikle öneriyorum

Sadece reklam için buradasınız. Arkadaşınız ve kuzeniniz güya yaptırmışlar. lütfen çıkar mısınız aradan
Etrafımda yaptırıp memnun kalan insanların deneyimlerini başkalarına faydalı olmak için paylaştım.estetik tamamen görsel bir sanat burda kandırmayla olacak bir şey değil tercih yine kişinin kendisine kalmış.Tanımadığınız insanları bu şekilde itham etmeniz hoş değil

Bende yaptırdım ama 1 ay geçti ve en ufak değişiklik yok çok morelim bozuk sizin nasıl oldu
Bence vardır değişiklik bazılarında 5 haftadan sonra başlıyor benim 2 haftada belirgin incelmem olmuştu ama aynı dr a olan başka birinin incelmesi 5 haftadan sonra başlamıştı bünyeye baglı yani ödem atmak için ödem sökücü beslenin mutlaka

Ama bu alt tarafı gıdı ufak bi operasyon değilmi :/ konuşuyoruz yemek yıyoruz baya haraket eden bi bölge aynı duruyo hatta yanlarda daha fazla görunyo hiç gitmedi böle kalmasndan korkuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…