- 6 Kasım 2016
- 19
- 3
- 1
- 33
Evet taktım ama 10 gün sadece 10 gün sonra çıkarın dendi banaOr
Oraya korse taktın dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet taktım ama 10 gün sadece 10 gün sonra çıkarın dendi banaOr
Oraya korse taktın dimi
Elimi dokundugunda bastırdıında içinde ödem hissediyor musun peki derin içine çöker bastırınca bırakınca geri yerine gelir bende ciddi fark vardı bana göre 2 aylık dr un cektiği fotoda gördüm benEvet taktım ama 10 gün sadece 10 gün sonra çıkarın dendi bana
merhaba angelafb, tboz un tavsiye ettiği doktorun amelyarından sonra morluklar ne kadar sürede geçti. ne kadar sürede tam anlamıyla iyileştin. kilon kaçtı ve kaç litre yağ alındı. bende bacak basen karın sırt kol ve gıdı olarak komple rektifiye düşünüyorum mutluluğun devam ediyorsa yaptırmayı düşünüyorum. resimlerinizi göremedim ben biraz geriden geliyorumda ama gönderirseniz sevinirim. birde ne kadar ödedin?Arkadaslar selam uzun suredir yazamadım..yarın operasyonun üstünden tam olarak 6hafta geçmiş olucak ve gercekten sonuçtan müthiş mutluyum,inanılmaz motive oldum ve bu sayede yememe içmemede cok dikkat ediyorum çünkü sonucu daha da net ve güzel bişekilde görmek istiyorum..8.haftadan sonra öncesi sonrası resimleri paylaşıcam son 2 hafta kaldı:)
resimlerini merak ettim tica etsem görebilir miyim? birde doktorun adı soyadı neydi kaçırmışım sanırım:/toplu cevap vereyim :)
şu an ceylan gibi sekiyorum.
cumartesi itibari ile korse çıktı , morarmalar gitti ki benim sadece iç bacakta morarma oluştu. ve deyim yerindeyse sürtünsem bi yere cildim morarır.
ben operasyon bittiğinde ağrılıydım. serumla birlikte agrı kesici verildi. 2 gün kullanmam için 2 farklı agrı kesici ve anti biyotikle çıktım klinikten. 2 gün kullanmamı sıkı sıkı tembihledi ali bey. çünkü ben ilaç kullanmam , bu huyum aklında kalmış :) o yüzden ağrı hissetmedim. oturup kalkarken canım acıyordu oda vücud bi hayli şişti ve korseyi zorluyodur. ödem indikçe korse zorlamayı bıraktı. ilk 5 gün niye yaptım dedim sonrasında o kadar kötü değil dedim , şimdi sonucu merakla bekliyorum. vücudumda ciddi bir ödem olmasına rağmen ameliyat öncesine göre inceyim. kıyafetlerim kollaştı o bölgelerde. dediğim gibi zaten 36 beden hatunum. operasyon olan bölgelerde sorunum vardı. bu tarz konularda paraya takılmıyorum çünkü ameliyat masası ürkütür beni. geçen yıl olacaktım, para konusunu halledemedim 1 yıl bekledim paramı biriktirdim oldum :) tabi herkesin kendi görüşü saygılıyım.
dikişlerim attı onlardanda kurtuldum. diyet yapmam lazım süreci hızlandırmak için.
ve korse cıkar cıkmaz mucize beklemeyin. vücudum hala şiş. hayal ettiğim vücuda ulaşmama 1-2 ay var. yavaş yavaş o ödemler gidip vücudum toparlayacak.
tabi ben buunu sporla destekleyip ( spor hayatımın bir parçası son 2 yıldır) daha güzel bir sonuc görmek istiyorum.
doktorumdan öncesi , 2 hafta sonrasını istedim bana yolladığında özelden paylaşırım sizlerle. ama esas görülmesi gereken haziran ve temmuz sonu karşılaştırmalar bence. ama ne olursa olsun , acıyı göze almak gerekiyor.
uyku konusuna gellince p.be ameliyat oldum , c.tesi bandajlarım cıkana kadar zorlandım çünkü yattığım yerde uyumam dönerim allah dönerim. bandajlar cıktıktan sonra sorunum büyüüük ölçüde azaldı.
İzlemeye aldımbana da yollayabilir misin en çok sizi merak ediyorum
Çok geçmiş olsun, kurtuldun demek.. Ve acı çekmemene çok sevindim.. Ben anlatamıyorum bu acı işini, sadece ağrı eşiğinin düşük olmasıyla filan açıklanamaz sanırım, yani bu kadar fark olmaz, ben 5 gün baya kamyon çarpmış gibiydim, siz hiç ağrınız olmadığını söylemişsiniz...bugün tam 3 hafta oldu, korseyi çıkarabilirim ama bugün çıkarıp dışarı çıktım akşam ödemim arttı şimdi tekrar giydim :) şimdi nasılsınız, ödem nasıl, fark görmeye başladınız mı?
İzlemeye aldım
BENDE LAZER LİPOLİZ İÇİN ALPER TUNÇEL DEN FİYAT ALMAK İSTEDİM AMA HASTALARLA İLGİLENMİYOLAR HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ TAVIRLARI. ÇÜNKÜ SONUÇTA AZ ÇOK CERRAHİ Bİ İŞLEM HEYCANLANIYOSUN YANİ VE İNSAN BİRAZ GÜVEN VE RAHATLATILMAK İSTİYO BU GÜVENİ VERMEDİLER BENDE TAVSİYE ETMİYORUM ALPER İ.....SONRA GÖBEK BÖLGEME YAPTIRDIM BAŞKA BİR DOKTORA, ÇOK MEMNUN KALDIM HATTA BAŞKA Bİ BÖLGEME DAHA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUM VEFAT ETTİ NE YAZIKKİ ŞİMDİ YİNE İYİ VE FİYATLARI UÇUK OLMAYAN Bİ DOKTOR ARAYIŞINDAYIMBen Alper Tunçel de lazer lipoliz oldum bacaktan. Hiç memnun kalmadım. Her kontrolde ölçüp 1-2 cm azalma olduğunu görünce daha ödeminiz inmemiş falan dediler. Bir de bir sekreteri var ki insanı nasıl aşağılasam diye düşünüyor resmen.Parayı ödeyene kadar ... hanım diye muamele çekiyor, ödeme ve ameliyat bittikten sonra yüzünüze bakmıyor. Bu arada ameliyattan sonra doktora telefonla ulaşmak mümkün değil. Ne zaman arasam bir bahane uydurup bağlamadılar. Ne kayda değer bir incelme gördüm ne de bunu telafi edecek bir muamele. Hangi doktor iyidir bilmiyorum ama ben bugün tekrar yaptıracak olsam Alper Bey i tercih etmem. Kontrollerde bile 2 dk durmuyor yanınızda
ACABA ORTALAMA NE FİYATA YAPTIRDINIZ FİYATLAR NEDİR?merhabalar, bende bölgesel olarak bel bölgeme ve göbek çevresine yaptırdım. Estetik akademi'de Diren Çelik tarafından yapıldı. Ameliyat iyi geçiyor, bir şey anlamıyorsun. doktor zaten seni durmadan kontrole çağırıyor, ortalama iki hafta filan korse taktım, sonradan bir şey kalmıyor. memnunum bölgesel zayıflamada çok iyi bir yöntem
NEDEN REKLAM DİYE DÜŞÜNÜYOSUNUZ BEN DE YAPTIRDIM FARKLI Bİ DOKTORA LAZER LİPOLİZ GÖBEK İÇİN İNANILMAZ MEMNUNUM ..ZATEN YAĞLARI GİDEREN LAZER SMART LİPOLİZ VE LİPOSACTİON DIŞINDA HİÇ BİŞEY YOK DİĞER YÜZEYSEL YAPILAN HİÇ Bİ YÖNTEME İNANMAYIN KIZLARSadece reklam için buradasınız. Arkadaşınız ve kuzeniniz güya yaptırmışlar. lütfen çıkar mısınız aradan