Merhaba, ancak gördüm mesajını kusura bakma
öncelikle cnm ben genel anesteziyle oldum, 2 yaşında bebeğim var dr.uma gece eve dönmek istediğimi söylemiştim, eğer uyanıp kendi başına yürüyebilecek duruma gelirsen gidersin demişti, ama nerdeeeee, ben yataktan iki kişinin yardımıyla kalkıp tuvalete hidebiliyordum ancak. Şimdi ilk dün uyandıktan sonra damardan ağrı kesici yapmalarına rağmen bende ağrı oldu. Açık söyleyeyim hatta ağrı demiyin acı oldu, yanıyordu sanki yapılan hrr yerim özellikle basen ve karın bölgem bir de belim.o gece uyuyamadım gece 3 te tek başıma yürüyebilecek duruma grldim ama hemen yorulup tekrar dinlenmek istiyordum, sabah eve gidebildim ama ilk 5 gün çok ağrım oldu, özellikle yatarken kalkarken ve oturup kalkarken. Yanma hissi azaldı kas ağrısı daha ağıt basmaya başladı. 7.günümde baya daha rahattım, bugün 15. Günüm, iyiyim ama ameliyat olduğumu unutacak kadr değil, yine hareket ederken kas ağrıları oluyor ama ilk günkülere göre çok önemsiz ağrılar :) yani korkutmak istemem ilk günler ben bunu kendine nasıl yaptım diye çok küfür ettim kendime ilk 5 gün ama bi haftada işe dönebilirsin bence.bir de bölge sayısı önemli sanırım, benim çok fazla yer belki o yüzden bu kadr acılı oldu ama başkalarını okuyorum millet iki günde zıplaya hoplaya geziyo anlayamadım. Benim mümkün değildi zaten o kadr halsizdim ki uyuyamadığım için. İnşallah başkaları gibi çabucak geçer seninki de:) ama bir haftada baya toparlarsın ona emin ol , şimdiden geçmiş olsun :)