• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

İki hafta önce karnımdan,sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Yeni korseler çıkarıldı. Kollarım hiç düzelmedi ayrıca bir de yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzelmiş görünüyor ama çok kırışık. Ayrıca göbek çevremde kırış kırış. Düzelecek, dedi dr. ama burada okuduğum bu operasyonlar daha ilk haftalardan belli oluyormuş. Ağrılarım hala devam ediyor ve estetik diye bir görünüş yok. Çok mutsuzum. Sertlikler ve yamru yumru oluşumlar var vücudumda.:KK43:
Slm bende kollarim icin lazer lipoliz oldum felaket agrili 2gün kollarimi hic oynatamadim gercekden agrili birde ben karindan sirttan yag alinarak bacaklarima yag konuldu yani heryerim sargi icindeydi 8.nci günümdeyim kollarim mosmor hala aciyo korse giyiyorum ama okadar dar degil acaba yanlismi birde gece gündüz giyilmesi sartmi bilen varsa lütfen yazarsa sevinirim

Slm bende kollarim icin lazer lipoliz oldum felaket agrili 2gün kollarimi hic oynatamadim gercekden agrili birde ben karindan sirttan yag alinarak bacaklarima yag konuldu yani heryerim sargi icindeydi 8.nci günümdeyim kollarim mosmor hala aciyo korse giyiyorum ama okadar dar degil acaba yanlismi birde gece gündüz giyilmesi sartmi bilen varsa lütfen yazarsa sevinirim
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ben de 2 hafta önce lazerliploliz oldum hem de bacak karın simit bölgesinden.çektiğin acıyı anlıyorum benim bacaklarımı görsen ağlarsın :( şimdi biraz biraz azaldı Ağrı'larım hala sıfır değil ama... Korseyi sormuşsun .evet 3 hafta gece gündüz giyinmen gerekiyor ki alınan yağ tabakasından dolayı oradaki dokuların tekrar ciltle kaynaşıp iyileşmesi gerekiyor.dalgalanma olmaması için ne kadar çok giyersen nihai sonuç okadar iyi olur..

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ben de 2 hafta önce lazerliploliz oldum hem de bacak karın simit bölgesinden.çektiğin acıyı anlıyorum benim bacaklarımı görsen ağlarsın :KK43: şimdi biraz biraz azaldı Ağrı'larım hala sıfır değil ama... Korseyi sormuşsun .evet 3 hafta gece gündüz giyinmen gerekiyor ki alınan yağ tabakasından dolayı oradaki dokuların tekrar ciltle kaynaşıp iyileşmesi gerekiyor.dalgalanma olmaması için ne kadar çok giyersen nihai sonuç okadar iyi olur..
Cevabin icin tsk.ler ben kendi aldigim korseyi giyiyorum atlet seklinde ve cok dar degil yoksa duramam psikoloji asthim var bende nefes alamiyorum birde varya acisiz diyolar dr.larya hasda oluyorum normal liposaksendan cok daha kötü ve asiri derecede morarma oluyo

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ben de 2 hafta önce lazerliploliz oldum hem de bacak karın simit bölgesinden.çektiğin acıyı anlıyorum benim bacaklarımı görsen ağlarsın :KK43: şimdi biraz biraz azaldı Ağrı'larım hala sıfır değil ama... Korseyi sormuşsun .evet 3 hafta gece gündüz giyinmen gerekiyor ki alınan yağ tabakasından dolayı oradaki dokuların tekrar ciltle kaynaşıp iyileşmesi gerekiyor.dalgalanma olmaması için ne kadar çok giyersen nihai sonuç okadar iyi olur..
Canım geçmiş olsun bende haftaya aynı bölgelerden lipo yaptıracağım ama çalışıyorum bu biraz kasıyor beni çok mu ağrı oluyor bi haftaya işe dönebilsem.. canım daha detaylı olarak anlatabilrmisin bana ameliyatı sonrasını falan

Canım geçmiş olsun bende haftaya aynı bölgelerden lipo yaptıracağım ama çalışıyorum bu biraz kasıyor beni çok mu ağrı oluyor bi haftaya işe dönebilsem.. canım daha detaylı olarak anlatabilrmisin bana ameliyatı sonrasını falan
Merhaba, ancak gördüm mesajını kusura bakma :( öncelikle cnm ben genel anesteziyle oldum, 2 yaşında bebeğim var dr.uma gece eve dönmek istediğimi söylemiştim, eğer uyanıp kendi başına yürüyebilecek duruma gelirsen gidersin demişti, ama nerdeeeee, ben yataktan iki kişinin yardımıyla kalkıp tuvalete hidebiliyordum ancak. Şimdi ilk dün uyandıktan sonra damardan ağrı kesici yapmalarına rağmen bende ağrı oldu. Açık söyleyeyim hatta ağrı demiyin acı oldu, yanıyordu sanki yapılan hrr yerim özellikle basen ve karın bölgem bir de belim.o gece uyuyamadım gece 3 te tek başıma yürüyebilecek duruma grldim ama hemen yorulup tekrar dinlenmek istiyordum, sabah eve gidebildim ama ilk 5 gün çok ağrım oldu, özellikle yatarken kalkarken ve oturup kalkarken. Yanma hissi azaldı kas ağrısı daha ağıt basmaya başladı. 7.günümde baya daha rahattım, bugün 15. Günüm, iyiyim ama ameliyat olduğumu unutacak kadr değil, yine hareket ederken kas ağrıları oluyor ama ilk günkülere göre çok önemsiz ağrılar :) yani korkutmak istemem ilk günler ben bunu kendine nasıl yaptım diye çok küfür ettim kendime ilk 5 gün ama bi haftada işe dönebilirsin bence.bir de bölge sayısı önemli sanırım, benim çok fazla yer belki o yüzden bu kadr acılı oldu ama başkalarını okuyorum millet iki günde zıplaya hoplaya geziyo anlayamadım. Benim mümkün değildi zaten o kadr halsizdim ki uyuyamadığım için. İnşallah başkaları gibi çabucak geçer seninki de:) ama bir haftada baya toparlarsın ona emin ol , şimdiden geçmiş olsun :)

Merhaba, ancak gördüm mesajını kusura bakma :KK43: öncelikle cnm ben genel anesteziyle oldum, 2 yaşında bebeğim var dr.uma gece eve dönmek istediğimi söylemiştim, eğer uyanıp kendi başına yürüyebilecek duruma gelirsen gidersin demişti, ama nerdeeeee, ben yataktan iki kişinin yardımıyla kalkıp tuvalete hidebiliyordum ancak. Şimdi ilk dün uyandıktan sonra damardan ağrı kesici yapmalarına rağmen bende ağrı oldu. Açık söyleyeyim hatta ağrı demiyin acı oldu, yanıyordu sanki yapılan hrr yerim özellikle basen ve karın bölgem bir de belim.o gece uyuyamadım gece 3 te tek başıma yürüyebilecek duruma grldim ama hemen yorulup tekrar dinlenmek istiyordum, sabah eve gidebildim ama ilk 5 gün çok ağrım oldu, özellikle yatarken kalkarken ve oturup kalkarken. Yanma hissi azaldı kas ağrısı daha ağıt basmaya başladı. 7.günümde baya daha rahattım, bugün 15. Günüm, iyiyim ama ameliyat olduğumu unutacak kadr değil, yine hareket ederken kas ağrıları oluyor ama ilk günkülere göre çok önemsiz ağrılar :) yani korkutmak istemem ilk günler ben bunu kendine nasıl yaptım diye çok küfür ettim kendime ilk 5 gün ama bi haftada işe dönebilirsin bence.bir de bölge sayısı önemli sanırım, benim çok fazla yer belki o yüzden bu kadr acılı oldu ama başkalarını okuyorum millet iki günde zıplaya hoplaya geziyo anlayamadım. Benim mümkün değildi zaten o kadr halsizdim ki uyuyamadığım için. İnşallah başkaları gibi çabucak geçer seninki de:) ama bir haftada baya toparlarsın ona emin ol , şimdiden geçmiş olsun :)

Cevabin icin tsk.ler ben kendi aldigim korseyi giyiyorum atlet seklinde ve cok dar degil yoksa duramam psikoloji asthim var bende nefes alamiyorum birde varya acisiz diyolar dr.larya hasda oluyorum normal liposaksendan cok daha kötü ve asiri derecede morarma oluyo
Ya dr bana demişti, normal liposaction gibi acısız olmicak ilk 5 gun özellikle gece yalnız kaldığında acı hissedeceksin demişti ama burdan okuduklarımdan dolayı nedense çekilmeyecek bi acı olmadığına inandım. Dr. Hakliymış :)

Merhaba, ancak gördüm mesajını kusura bakma :KK43: öncelikle cnm ben genel anesteziyle oldum, 2 yaşında bebeğim var dr.uma gece eve dönmek istediğimi söylemiştim, eğer uyanıp kendi başına yürüyebilecek duruma gelirsen gidersin demişti, ama nerdeeeee, ben yataktan iki kişinin yardımıyla kalkıp tuvalete hidebiliyordum ancak. Şimdi ilk dün uyandıktan sonra damardan ağrı kesici yapmalarına rağmen bende ağrı oldu. Açık söyleyeyim hatta ağrı demiyin acı oldu, yanıyordu sanki yapılan hrr yerim özellikle basen ve karın bölgem bir de belim.o gece uyuyamadım gece 3 te tek başıma yürüyebilecek duruma grldim ama hemen yorulup tekrar dinlenmek istiyordum, sabah eve gidebildim ama ilk 5 gün çok ağrım oldu, özellikle yatarken kalkarken ve oturup kalkarken. Yanma hissi azaldı kas ağrısı daha ağıt basmaya başladı. 7.günümde baya daha rahattım, bugün 15. Günüm, iyiyim ama ameliyat olduğumu unutacak kadr değil, yine hareket ederken kas ağrıları oluyor ama ilk günkülere göre çok önemsiz ağrılar :) yani korkutmak istemem ilk günler ben bunu kendine nasıl yaptım diye çok küfür ettim kendime ilk 5 gün ama bi haftada işe dönebilirsin bence.bir de bölge sayısı önemli sanırım, benim çok fazla yer belki o yüzden bu kadr acılı oldu ama başkalarını okuyorum millet iki günde zıplaya hoplaya geziyo anlayamadım. Benim mümkün değildi zaten o kadr halsizdim ki uyuyamadığım için. İnşallah başkaları gibi çabucak geçer seninki de:) ama bir haftada baya toparlarsın ona emin ol , şimdiden geçmiş olsun :)
Canım teşekkür ederim şuan hastahanedeyim bekliyorum doktoru benim de bi simitler deniştim ama bacak ön bölge sırt karın ve yanlar belden kalça üstündeki bölgeden olcam off nasıl olcam bilmiyorum bakalım çıkmak nasip olursa

Canım teşekkür ederim şuan hastahanedeyim bekliyorum doktoru benim de bi simitler deniştim ama bacak ön bölge sırt karın ve yanlar belden kalça üstündeki bölgeden olcam off nasıl olcam bilmiyorum bakalım çıkmak nasip olursa
Simdiden gecmis bitmis olsun :)

çok geçmiş olsun tekrardan
benim kilom 53 boy 1.60 üst beden 34 alt beden 40 özellikle alt bacak çok feci
birkaç ay önce ayağım kırıldı uzun bir süre alçılıydım o halde durduysam bunda da 3-5 gün idare ederim diye düşünüyorum
tek sorunum şu an maddiyat
kpss sürecim vardı şuan işsizim, aileme göre kendimi ayarlamam lazım ama incelmek için de can atıyorum
sizin sonuçları merakla bekliyorum
ben 1,60 boyunda 58 kg idim :)
sporun faydaları altta üstte 36 bedendi.
kas ve su oranım yağ oranımı döver ama üst bacakta bi öbek vardı. millete sorsan inceciğim :)
incelme başladı. ama rejim yapamadığım için ne olcak bakalım :)sporumu ise asla aksatmıyorum.
maddiyatını ayarlayana kadar bekle sonra olursun. ben bekledim. çünkü az rakamlar değil.

Evet nihayet yaptırdın karın bel bölgeme iyiyim gayet ağrım yok çok garip ama hiç yok dün gece işlem yapıldı kendi başıma yataktan bile kalkabiliyorum yapılan bölgeler hala uyuşuk balon gibi şişöeme ragmen

Evet nihayet yaptırdın karın bel bölgeme iyiyim gayet ağrım yok çok garip ama hiç yok dün gece işlem yapıldı kendi başıma yataktan bile kalkabiliyorum yapılan bölgeler hala uyuşuk balon gibi şişöeme ragmen
Çok geçmiş olsun, kurtuldun demek.. Ve acı çekmemene çok sevindim.. Ben anlatamıyorum bu acı işini, sadece ağrı eşiğinin düşük olmasıyla filan açıklanamaz sanırım, yani bu kadar fark olmaz, ben 5 gün baya kamyon çarpmış gibiydim, siz hiç ağrınız olmadığını söylemişsiniz...bugün tam 3 hafta oldu, korseyi çıkarabilirim ama bugün çıkarıp dışarı çıktım akşam ödemim arttı şimdi tekrar giydim :) şimdi nasılsınız, ödem nasıl, fark görmeye başladınız mı?

tboz tboz selamlar ben de uzun süredir lazer lipoliz yaptırmak istiyorum Ama gerçek canlı örneklere ihtiyacım var :) rica etsem sakıncası yoksa önce sonra fotoğraflarınızı görebilir miyim

Selam H Htckncl eğer şuan ki halimi özelden bana atabilirsen bende öncesi sonrası gönderebilirim tabi yanlış anlamanı istemem albümün yok yeni üyesin anlayışlı olacağını düşünüorum

Z zargan ben Alpaslan beye lazer lipo ve meme büyütmeyi aynı anda yaptırdım hatta artı bikaç operasyon daha aynı anda oldum Alpaslan bey ya da başka dr genelde hepsi kombin amelyat yapıyor hem bi kere narkoz alıp kurtuluyoruz hemde kombinde her zaman daha ucuza geliyor en az 3-4 bin oynuyor rakamlar kombin tavsiye ederim

Selam H Htckncl eğer şuan ki halimi özelden bana atabilirsen bende öncesi sonrası gönderebilirim tabi yanlış anlamanı istemem albümün yok yeni üyesin anlayışlı olacağını düşünüorum

Z zargan ben Alpaslan beye lazer lipo ve meme büyütmeyi aynı anda yaptırdım hatta artı bikaç operasyon daha aynı anda oldum Alpaslan bey ya da başka dr genelde hepsi kombin amelyat yapıyor hem bi kere narkoz alıp kurtuluyoruz hemde kombinde her zaman daha ucuza geliyor en az 3-4 bin oynuyor rakamlar kombin tavsiye ederim
Sevindim çünkü hepsi için ayrı operasyon acısı çileli olur.Sayfasından da gördüm sonra doktorun meme ameliyatı yaptığını ama pek araştıramadım.Anladığım kadarıyla lazer lipoda başarılı bir dr. Memede nasıl bilmiyorum henüz başlık çok uzun üstünde duracağım :)
Çok teşekkür.

Sevindim çünkü hepsi için ayrı operasyon acısı çileli olur.Sayfasından da gördüm sonra doktorun meme ameliyatı yaptığını ama pek araştıramadım.Anladığım kadarıyla lazer lipoda başarılı bir dr. Memede nasıl bilmiyorum henüz başlık çok uzun üstünde duracağım :)
Çok teşekkür.
Rica ederim Ben tüm operasyonlarından memnunum ama memnun olmayanda var olanda her doktorun o yüzden iyi araştır öyle karar ver tavsiyem eğer eninde sonunda olacaksan 2 operasyonu maddi gücün yeterliyse kombin ol kurtul burda gördüğüm her dr kombin amelyat yapıyor ben kombini biraz abarttıgım için agır geldi bana :)) ama sonrada iyiki olmuşum dedim

Back