• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

dr alper mete benim psikolojimi bozdu sakın sakın ameliyat olmayın cunki hem psikolojinizden hemde sagliginizdan oluyorsunuz ben şuan kanserim ve psikolojim çok bozuk tekrardan ameliyat olmak istiyorum ikinci ameliyat riskli kim seni mahvettiyse o düzeltsin diyorlar ve anlatamam 2 yıldır keşke keşke o adamı hiç tanımasaydım canımı emanet ettim canımdan oldum meme küçültme yaptı ama mememi azcik kesmiş ameliyattan sonra iç kanama geçirdim ultrason atmadı 3. evre meme kanseriymişim hiç haberi bile yoktu lütfen ameliyatınızı iyi bir dr aguvenin

Allah yardımcınız olsun. inş. sifanıza kavusursunuz

Kızlar bende 2 gün önce yaptırdım. Sabah bizimkilere işe gidiyorum diye çıktım. Akşam iş çıkış saatinde eve geldim. Ve de korse olmasa hiç kimse birşey anlamayacakti. Ağrı vs.ağrı kesici ile hallediliyor.Yaptırın bence.

Bende alper beyin asistanından aynı fiyat aldım ve hep pazarlıga acık oluyorlar sırf merak ettiğim için amelyattan cok sonra aramıştım cok net fiyatı söylemişti ama zaten konuyla gerçekten ilgisi olan kişiler listesindeki dr ları araştırırken özelden de sorup bilgi alabiliyorlar vermek isteyen fiyatı verir ben cok kişiye fiyat verdim yaptırdıgım fiyatı ve ona göre de pazarlık yaptılar ama burda ortalıkta yazmak bana göre dogru değil benim fikrim bu
Merhaba ben basen bel simit göbek birde koldan yaptırmak istiyorum sorunca gelmeniz gerkiyor felan diyorlar ama yer uzak oldugundan dolayı diyorum kabul etmiyorlar en azından ufakta olsa bir bilgimiz olur şimdiden teş
Kızlar bende 2 gün önce yaptırdım. Sabah bizimkilere işe gidiyorum diye çıktım. Akşam iş çıkış saatinde eve geldim. Ve de korse olmasa hiç kimse birşey anlamayacakti. Ağrı vs.ağrı kesici ile hallediliyor.Yaptırın bence.

Merhaba hangi dr ve hangi hastane üçreti çok uçuk fiyatlar diyorlar siz ne ödediniz dönüş yaparsanız sevinirim şimdien teş

Back