Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım
- Konu Sahibi deryaseli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz nerede yaptırdınız acaba ne kadar sürede kollarınızı kullanabilir hale geldinizvalla benimki sadece koldu ama acısı hala devam ediyor o derece ve kollarımda ince ince morluklar kaldı
- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- 648
kollarımı ilk günden beri kullandım sadece böyle iğne batar gibi ufak acı hissediyordum okadar benim dayanıklılığımyüksektir onuda söylemeliyim.Siz nerede yaptırdınız acaba ne kadar sürede kollarınızı kullanabilir hale geldiniz
- 10 Mayıs 2017
- 16
- 4
- 36
dr alper mete benim psikolojimi bozdu sakın sakın ameliyat olmayın cunki hem psikolojinizden hemde sagliginizdan oluyorsunuz ben şuan kanserim ve psikolojim çok bozuk tekrardan ameliyat olmak istiyorum ikinci ameliyat riskli kim seni mahvettiyse o düzeltsin diyorlar ve anlatamam 2 yıldır keşke keşke o adamı hiç tanımasaydım canımı emanet ettim canımdan oldum meme küçültme yaptı ama mememi azcik kesmiş ameliyattan sonra iç kanama geçirdim ultrason atmadı 3. evre meme kanseriymişim hiç haberi bile yoktu lütfen ameliyatınızı iyi bir dr aguvenin
Allah yardımcınız olsun. inş. sifanıza kavusursunuz
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- 18 Ekim 2018
- 4
- 0
- 1
- 40
Merhaba ben basen bel simit göbek birde koldan yaptırmak istiyorum sorunca gelmeniz gerkiyor felan diyorlar ama yer uzak oldugundan dolayı diyorum kabul etmiyorlar en azından ufakta olsa bir bilgimiz olur şimdiden teşBende alper beyin asistanından aynı fiyat aldım ve hep pazarlıga acık oluyorlar sırf merak ettiğim için amelyattan cok sonra aramıştım cok net fiyatı söylemişti ama zaten konuyla gerçekten ilgisi olan kişiler listesindeki dr ları araştırırken özelden de sorup bilgi alabiliyorlar vermek isteyen fiyatı verir ben cok kişiye fiyat verdim yaptırdıgım fiyatı ve ona göre de pazarlık yaptılar ama burda ortalıkta yazmak bana göre dogru değil benim fikrim bu
Kızlar bende 2 gün önce yaptırdım. Sabah bizimkilere işe gidiyorum diye çıktım. Akşam iş çıkış saatinde eve geldim. Ve de korse olmasa hiç kimse birşey anlamayacakti. Ağrı vs.ağrı kesici ile hallediliyor.Yaptırın bence.
- 18 Ekim 2018
- 4
- 0
- 1
- 40
Kime yaptırdınız acaba? Hala memnun musunuzKızlar bende 2 gün önce yaptırdım. Sabah bizimkilere işe gidiyorum diye çıktım. Akşam iş çıkış saatinde eve geldim. Ve de korse olmasa hiç kimse birşey anlamayacakti. Ağrı vs.ağrı kesici ile hallediliyor.Yaptırın bence.
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
Çok memnunum.Arif EROĞLUKime yaptırdınız acaba? Hala memnun musunuz