Ben bi psikologa gidicem kendime bunu yapicak kadar kafayı yemişim demek ki ama öyle bir anlatıyorlar ki programlara çıkan estetikciler 3 gün sonra deyip önce sonra resimler bile insana yapicam kurtulucam diye dusundurtuyor yalan bunlar inanmayınvalla benimki sadece koldu ama acısı hala devam ediyor o derece ve kollarımda ince ince morluklar kaldı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım
- Konu Sahibi deryaseli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah allah korsenin altinda kanli benle falan yoktu, sade korse giydim bacaklarim mordu ama korseye deyen bir iki damla kan disinda birsey gormemistim. Yapan doktorla alakali olabilir bu durum. Ama su konuda haklisinuz bende yaptirdigima pusman oldmKızlar sakın ama sakın yaptırmayın bir hafta oldu ve ben hala çok çok kötü durumdayım çoğunlukla uyuyorum morluklarimi görseniz korkarsınız hele ki korsenin altından o kanlı bezleri kendiniz 3 gün sonra açıyorsunuz o anı yaşamak istemezsiniz ayaklarım cok sis ve inmiyor doktorun sekreterine yazdım geri dönücez dedi ama ama donen falan yok yaptırmadan önceki ilgi sizi yanıltmasın parayı aldıktan sonra zaten ilgi yok ameliyata gidene kadar vazgecsem mi diye çok düşünmüştüm şimdi keşke kararımı vazgeçme yönünde verseydım diyorum spora gidin ameliyatsiz yolları deneyin daha da olmuyorsa manken olmuycaz sonuçta kendinizi böyle sevin
Evet olabilir ben alper tuncel e yaptırdım ama başkasına yaptırdin diyelim kan görmezsin en fazla ama durum yine ayni heryerin mosmor olucak ilk gece kusucaksin bayilicaksin 1 hafta oldu ben hala kendime gelemedim ne zaman düzelirim bilmiyorum ara ara bilginiz olsun diye yazmaya devam edicem ben bi hata yaptım siz yapmayın diye
Bende ercan karacaogluna yaptirmistim, 1 hafta on gun skntili gecti sonra çok sknti olmadi . Ben sonuc iyi olacaksa biraz aci olsun cekerim sedim. Ana bence asil mesele daha sonrasi dort yil oldu yok kilo alicammi yok bu yapilan yerler istefigim gibi olmadi sueekli takinti çok yordu beni. Ins siz benim.olmazsinizEvet olabilir ben alper tuncel e yaptırdım ama başkasına yaptırdin diyelim kan görmezsin en fazla ama durum yine ayni heryerin mosmor olucak ilk gece kusucaksin bayilicaksin 1 hafta oldu ben hala kendime gelemedim ne zaman düzelirim bilmiyorum ara ara bilginiz olsun diye yazmaya devam edicem ben bi hata yaptım siz yapmayın diye
Birde ben erken birde vucudun toplamasi yasla alakali olabilir ben 24 yasinda.yaptirdim siz kac yasinda yaptirdinizBende ercan karacaogluna yaptirmistim, 1 hafta on gun skntili gecti sonra çok sknti olmadi . Ben sonuc iyi olacaksa biraz aci olsun cekerim sedim. Ana bence asil mesele daha sonrasi dort yil oldu yok kilo alicammi yok bu yapilan yerler istefigim gibi olmadi sueekli takinti çok yordu beni. Ins siz benim.olmazsiniz
Bi kacgun sonra dahada rahatlarsiniz ,ins sonucu güzel olur. Benden 3litre yag alinmisti bir yio sonra gittigimde hocam biraz fahami alsaydik çok fark yok sanki dedim, doktorum da çok yg alinirsa vucudun tiplanmasi zor ollur demisti , sizin durumunuz onunla alakalida.olabilir. ama sonuc benimkinden daha net olur ins29 yaşındayım.Durumum biraz daha iyi su anda 12 gün oldu sanırım en azından geceleri uyuyabiliyorum ama hala oturduğumda ayağa kalkmam tam bir işkence acı çekiyorum.Artik sabır diyorum geri dönüşü yok çünkü.
Superplast'ta Slimlipo II yaptırdım. Sırt, bel ve karnıma. Maalesef benim beklentilerimi hiç karşılamadı. Üstelik ilk operasyondan sonra göbeğimde çukurlaşmalar oldu (ki olmaması gerekiyordu, hani slimlipo'da öyle şeyler olmuyordu?) o yüzden 2. Bir operasyon oldum( ücretsiz tabiki, Dr.Ali bey düzeltiriz merak etmeyin dedi) Yani aynı acıları 2 kere çektim. Sonuç: hayal kırıklığı! Göbeğim hala aynı. (Operasyondan sonraki kilomu koruyorum yani kilo almadım) Ödediğim bi dünya paraya mı üzüleyim, 2 kere acı çekmeme mi üzüleyim bilemiyorum. (Ayrıca öyle operasyon sonrası laylaylom değil arkadaşlar. Bitti hop ayağa kalk yürü git arabanı kullan eve git yok yani.)
- 15 Ağustos 2016
- 64
- 8
- 86
- 34
""Ben bi psikologa gidicem kendime bunu yapicak kadar kafayı yemişim demek ki..."" de aynı kişinin durumunu özetliyor hem de kendi ağzından. Aslında buradan benim çıkarttığım sonuç kesinlikle psikolojik olarak bu işlemleri kaldıramayacak olanların bu tür cerrahi yöntemlere hiç bulaşmaması. Ben şahsen iyice araştırmadan ve yaptırmak istediğimden emin olmadan bu işe asla girmeyeceğim ve sonuçta doğru kararı alacağıma inancım tam.
- 15 Ağustos 2016
- 64
- 8
- 86
- 34
kesinlikle ben de laylaylom olmadığını düşünüyorum arkadaşım bence de operasyon sonuçta bu işlemlerSuperplast'ta Slimlipo II yaptırdım. Sırt, bel ve karnıma. Maalesef benim beklentilerimi hiç karşılamadı. Üstelik ilk operasyondan sonra göbeğimde çukurlaşmalar oldu (ki olmaması gerekiyordu, hani slimlipo'da öyle şeyler olmuyordu?) o yüzden 2. Bir operasyon oldum( ücretsiz tabiki, Dr.Ali bey düzeltiriz merak etmeyin dedi) Yani aynı acıları 2 kere çektim. Sonuç: hayal kırıklığı! Göbeğim hala aynı. (Operasyondan sonraki kilomu koruyorum yani kilo almadım) Ödediğim bi dünya paraya mı üzüleyim, 2 kere acı çekmeme mi üzüleyim bilemiyorum. (Ayrıca öyle operasyon sonrası laylaylom değil arkadaşlar. Bitti hop ayağa kalk yürü git arabanı kullan eve git yok yani.)
Çok geçmiş olsun umarim duzelirsin umarim tüm magdur olan hastalar olarak duzeliriz.Superplast'ta Slimlipo II yaptırdım. Sırt, bel ve karnıma. Maalesef benim beklentilerimi hiç karşılamadı. Üstelik ilk operasyondan sonra göbeğimde çukurlaşmalar oldu (ki olmaması gerekiyordu, hani slimlipo'da öyle şeyler olmuyordu?) o yüzden 2. Bir operasyon oldum( ücretsiz tabiki, Dr.Ali bey düzeltiriz merak etmeyin dedi) Yani aynı acıları 2 kere çektim. Sonuç: hayal kırıklığı! Göbeğim hala aynı. (Operasyondan sonraki kilomu koruyorum yani kilo almadım) Ödediğim bi dünya paraya mı üzüleyim, 2 kere acı çekmeme mi üzüleyim bilemiyorum. (Ayrıca öyle operasyon sonrası laylaylom değil arkadaşlar. Bitti hop ayağa kalk yürü git arabanı kullan eve git yok
Doktor bana lazer lipolizden sonra çok iyi olacaksin demişti hatta aynı gün taburcu olabilirsin bile demişti ama ben 1 gece kalıyım ne olur ne olmaz demistim ve o gece yaşadıklarım da kalmamın ne kadar gerekli olduğunu gösterdi bana. Burda ısrarla yazıyorum sporla 1 yıl 2 yıl ısrarla deneyin olucam harika bi fiziğe kavusucam olabilir bu bir ihtimal ama ya diğer ihtimaller siz de lazer lipoliz ya da liposaksin mağdurlarından biri olabilirsiniz keşke yatırmasaydım diyeceksiniz o zaman giden paranıza mi bozulan fiziginize mi bosa cektiginiz aciya mi yanicaksiniz ??Ve bugün haberlerde bi ölüm haberi daha izledim manolya onur maalesef......
- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
- 133
Çok geçmiş olsun geçen yıl başka bir dr la görğşmüştüm orada veya dışarda hastanede iki seçenek sunmuşlardı fiyat farkıyla beraber ve orada olunca narkoz vermiyorlardı fiyatı aşırı pahalıydı ve fiyatla ilgili danışmadaki telefonlara bakan bayan ile muhattap olmanız dışında bişey yapamadığınızdan bir indirim vs de yoktu ama görüşmeye gittiğim dr un işlemlerini internetten görmüş ve çok özenmiştim keşke o bana yapsaydı diye sonra kendisine değil de çalıştığı yere güvenemediğim için vaZgeçmiştim ayrıntılarıyla 45 dk oturup anlatmıştı bana slimlipoya kadar ve evet sizi de okuyunca iyi ki yaptırmamışım diyorum ve sizi okuyup şükretme egosu için yazmadım bunu bişey çok pahalıysa çok iyi demek değil bunu düşündüm temelde.. ve size çok geçmiş olsun umarım dilerim huzurla kendinizi iyi hissedeceğiniz günler yakındırSuperplast'ta Slimlipo II yaptırdım. Sırt, bel ve karnıma. Maalesef benim beklentilerimi hiç karşılamadı. Üstelik ilk operasyondan sonra göbeğimde çukurlaşmalar oldu (ki olmaması gerekiyordu, hani slimlipo'da öyle şeyler olmuyordu?) o yüzden 2. Bir operasyon oldum( ücretsiz tabiki, Dr.Ali bey düzeltiriz merak etmeyin dedi) Yani aynı acıları 2 kere çektim. Sonuç: hayal kırıklığı! Göbeğim hala aynı. (Operasyondan sonraki kilomu koruyorum yani kilo almadım) Ödediğim bi dünya paraya mı üzüleyim, 2 kere acı çekmeme mi üzüleyim bilemiyorum. (Ayrıca öyle operasyon sonrası laylaylom değil arkadaşlar. Bitti hop ayağa kalk yürü git arabanı kullan eve git yok yani.)
merhaba ben dün öğlen vaser liposaction oldum, şuan hastaneden yazıyorum, bu forumda okuduklarımdan yardım aldım o yüzden merak edenlere yardımcı olmak isterim, ben karın bölgeme yaptırdım tek bölge ve en kolay bölgeymiş dokturumun söylediğine göre, doktorum Mirza Fırat, tek bölge fiyatı 6,000TL ek bölge isterseniz her bölge için 1,500TL daha ödüyorsunuz, aldırdığınız yağları başka bölgeye kullanmak isterseniz mesela meme büyütme yada popo şekillendirme gibi o da 2,000TL fiyata ek olarak.Ben acıya dayanıklı biriyim geçen yılda burun estetiği yaptırdım, kesinlikle burundan çok daha acılı, kimseyi korkutmak için söylemiyorum ama bilinçli olun ameliyat sonrası ilk 3 saat çok acılı sonrasında rahatlıyorsunuz ve tek bölge, çoklu bölgelerde tahmin edemiyorum, güzel olmak için dayanırım diyen varsa saygı duyarım, yanınızda muhakkak refakatçı olsun, korse olduğu için oturup kalkmak wc ihtiyacı ve yürüyüş için birine ihtiyacınız olacak, tek bölge olmasına rağmen bir gece hastane de yatış var sürekli serumlarla miğde bulantısı ve ağrı kesici desteği veriyorlar, gene yaptırımısın derseniz benim kilom yok sadece yağ yakamıyordum ama evet kesinlikle yaptırırdımönemli olan sonuç, umarım beklediğim gibi olur, soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim.
Çok geçmiş olsun geçen yıl başka bir dr la görğşmüştüm orada veya dışarda hastanede iki seçenek sunmuşlardı fiyat farkıyla beraber ve orada olunca narkoz vermiyorlardı fiyatı aşırı pahalıydı ve fiyatla ilgili danışmadaki telefonlara bakan bayan ile muhattap olmanız dışında bişey yapamadığınızdan bir indirim vs de yoktu ama görüşmeye gittiğim dr un işlemlerini internetten görmüş ve çok özenmiştim keşke o bana yapsaydı diye sonra kendisine değil de çalıştığı yere güvenemediğim için vaZgeçmiştim ayrıntılarıyla 45 dk oturup anlatmıştı bana slimlipoya kadar ve evet sizi de okuyunca iyi ki yaptırmamışım diyorum ve sizi okuyup şükretme egosu için yazmadım bunu bişey çok pahalıysa çok iyi demek değil bunu düşündüm temelde.. ve size çok geçmiş olsun umarım dilerim huzurla kendinizi iyi hissedeceğiniz günler yakındır[/QUOTE
Çok tşk iyi ki yaptırmamışsınız. Gerçekten yüksek bir rakam ödedim. ödediğim paranın sonucunda mutlu olsaydım hiç kafama bile takmazdım. Hala göbeğime baktıkça sinir oluyorum kendime kızıyorum neden yaptırdım diye.
Çok geçmiş olsun geçen yıl başka bir dr la görğşmüştüm orada veya dışarda hastanede iki seçenek sunmuşlardı fiyat farkıyla beraber ve orada olunca narkoz vermiyorlardı fiyatı aşırı pahalıydı ve fiyatla ilgili danışmadaki telefonlara bakan bayan ile muhattap olmanız dışında bişey yapamadığınızdan bir indirim vs de yoktu ama görüşmeye gittiğim dr un işlemlerini internetten görmüş ve çok özenmiştim keşke o bana yapsaydı diye sonra kendisine değil de çalıştığı yere güvenemediğim için vaZgeçmiştim ayrıntılarıyla 45 dk oturup anlatmıştı bana slimlipoya kadar ve evet sizi de okuyunca iyi ki yaptırmamışım diyorum ve sizi okuyup şükretme egosu için yazmadım bunu bişey çok pahalıysa çok iyi demek değil bunu düşündüm temelde.. ve size çok geçmiş olsun umarım dilerim huzurla kendinizi iyi hissedeceğiniz günler yakındır
Sevgili NAZZOZZ
İyi ki yaptırmamışsınız. Gerçekten yüksek bir rakam ödedim. Ödediğim paranın sonucunda mutlu olsaydım hiç kafama bile takmazdım. Hala göbeğime baktıkça sinir oluyorum ve kendime kızıyorum neden yaptırdım diye. Bana l6.000 yani onaltıbin lira fiyat çıkardılar sonra Ali beyle baya bir pazarlık yaptım 12.000 düştüler. Yani ben Superplast'a 3 bölge lazerlipoliz için 12.000₺ ödedim. Sonuç: hüsran! Faturasını da hala saklıyorum bir daha böyle bir saçmalık yapmayayım diye.
İyi ki yaptırmamışsınız. Gerçekten yüksek bir rakam ödedim. Ödediğim paranın sonucunda mutlu olsaydım hiç kafama bile takmazdım. Hala göbeğime baktıkça sinir oluyorum ve kendime kızıyorum neden yaptırdım diye. Bana l6.000 yani onaltıbin lira fiyat çıkardılar sonra Ali beyle baya bir pazarlık yaptım 12.000 düştüler. Yani ben Superplast'a 3 bölge lazerlipoliz için 12.000₺ ödedim. Sonuç: hüsran! Faturasını da hala saklıyorum bir daha böyle bir saçmalık yapmayayım diye.
dr alper mete benim psikolojimi bozdu sakın sakın ameliyat olmayın cunki hem psikolojinizden hemde sagliginizdan oluyorsunuz ben şuan kanserim ve psikolojim çok bozuk tekrardan ameliyat olmak istiyorum ikinci ameliyat riskli kim seni mahvettiyse o düzeltsin diyorlar ve anlatamam 2 yıldır keşke keşke o adamı hiç tanımasaydım canımı emanet ettim canımdan oldum meme küçültme yaptı ama mememi azcik kesmiş ameliyattan sonra iç kanama geçirdim ultrason atmadı 3. evre meme kanseriymişim hiç haberi bile yoktu lütfen ameliyatınızı iyi bir dr aguveninMerhaba arkadaşlar benim kuzenim yaptırdı sonuç mükemmel doktoru alper mete uğurlu kesinlikle öneriyorum
- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
Acil sifalar dilerimdr alper mete benim psikolojimi bozdu sakın sakın ameliyat olmayın cunki hem psikolojinizden hemde sagliginizdan oluyorsunuz ben şuan kanserim ve psikolojim çok bozuk tekrardan ameliyat olmak istiyorum ikinci ameliyat riskli kim seni mahvettiyse o düzeltsin diyorlar ve anlatamam 2 yıldır keşke keşke o adamı hiç tanımasaydım canımı emanet ettim canımdan oldum meme küçültme yaptı ama mememi azcik kesmiş ameliyattan sonra iç kanama geçirdim ultrason atmadı 3. evre meme kanseriymişim hiç haberi bile yoktu lütfen ameliyatınızı iyi bir dr aguvenin