- 26 Kasım 2010
- 10
- 1
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun. Ödem olabilir ve inşallah da geçer. Doktorun ne diyor?18 haziran da yan simit ve koldan oldum kolumun birinin altında asırı cokuntu be yumrular var..lütfen daha erken oldugu icin boyle oldugunu soyleyin
MeDceZir yaptırmıştı diye hatırlıyorum canım ondan bilgi albilirsin süreçle ilgili. Ama güncel fiyat bilgisi verebilir mi bilmiyorumMerhabalar, Bende bu operasyonu bacak içi basen ve kol altı için yaptırmak istiyorum. Komple tahmini ne kadara mal oluyor Yaptıranlar güncel fiyat paylaşabilir mi acaba??? Kombin Uygulama
Merhaba, bende yeniyim biraz küçük bir üyeyim yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Daha önce hiç bir operasyon geçirmedim. 170 boyum ve 65 kg'yim fakat tüm kilom göbek bölgemde toplanmış durumda. Görsellerle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Henüz çok yeni üyeyim, kadınlar kulübünü de tam kullanmayı bilmiyorum. Yardımcı yorumlarınızdan sonra size danışmak istedim.Albümüm kapalı birkaç foto özelden atayım ben sana
Merhaba resimleri olmayan üyelerle resim paylaşamıyorum malesef geçmişte malum erkek üye sıkıntısı cok cektikMerhaba, bende yeniyim biraz küçük bir üyeyim yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Daha önce hiç bir operasyon geçirmedim. 170 boyum ve 65 kg'yim fakat tüm kilom göbek bölgemde toplanmış durumda. Görsellerle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Henüz çok yeni üyeyim, kadınlar kulübünü de tam kullanmayı bilmiyorum. Yardımcı yorumlarınızdan sonra size danışmak istedim.
Alpaslan topçu ya yaptırdımKime yaptirdiginizi ogrenebilir miyim acaba?
Sadece reklam için buradasınız. Arkadaşınız ve kuzeniniz güya yaptırmışlar. lütfen çıkar mısınız aradanMerhaba arkadaşlar benim kuzenim yaptırdı sonuç mükemmel doktoru alper mete uğurlu kesinlikle öneriyorum
Etrafımda yaptırıp memnun kalan insanların deneyimlerini başkalarına faydalı olmak için paylaştım.estetik tamamen görsel bir sanat burda kandırmayla olacak bir şey değil tercih yine kişinin kendisine kalmış.Tanımadığınız insanları bu şekilde itham etmeniz hoş değilSadece reklam için buradasınız. Arkadaşınız ve kuzeniniz güya yaptırmışlar. lütfen çıkar mısınız aradan
Bende yaptırdım ama 1 ay geçti ve en ufak değişiklik yok çok morelim bozuk sizin nasıl olduMerhaba @mctdnz yüzüme değil ama gıdıgıma yaptırdım cokk memnunum :)
Bence vardır değişiklik bazılarında 5 haftadan sonra başlıyor benim 2 haftada belirgin incelmem olmuştu ama aynı dr a olan başka birinin incelmesi 5 haftadan sonra başlamıştı bünyeye baglı yani ödem atmak için ödem sökücü beslenin mutlakaBende yaptırdım ama 1 ay geçti ve en ufak değişiklik yok çok morelim bozuk sizin nasıl oldu
Ama bu alt tarafı gıdı ufak bi operasyon değilmi :/ konuşuyoruz yemek yıyoruz baya haraket eden bi bölge aynı duruyo hatta yanlarda daha fazla görunyo hiç gitmedi böle kalmasndan korkuormBence vardır değişiklik bazılarında 5 haftadan sonra başlıyor benim 2 haftada belirgin incelmem olmuştu ama aynı dr a olan başka birinin incelmesi 5 haftadan sonra başlamıştı bünyeye baglı yani ödem atmak için ödem sökücü beslenin mutlaka
Oraya korse taktın dimiAma bu alt tarafı gıdı ufak bi operasyon değilmi :/ konuşuyoruz yemek yıyoruz baya haraket eden bi bölge aynı duruyo hatta yanlarda daha fazla görunyo hiç gitmedi böle kalmasndan korkuorm