- 2 Aralık 2009
- 170
- 18
- 98
Bugun 3. Gunum bakalim insallah dedikleri gibi olur ve yarina azalir tesekkur ederim.daha çok yeni belki ondandır
ilk üç gün özellkle ağrı olabilir diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 3. Gunum bakalim insallah dedikleri gibi olur ve yarina azalir tesekkur ederim.daha çok yeni belki ondandır
ilk üç gün özellkle ağrı olabilir diyorlar
durumunuz nasılBugun 3. Gunum bakalim insallah dedikleri gibi olur ve yarina azalir tesekkur ederim.
Evet ilk 13 günlük izlenimlerimi yazayım.Insallah sorunsuz atlatirsiniz:))) Tam olarak kac bolgeden giriceksiniz lazer lipo ya ve asagi yukari bir fiyat vermeniz mumkunmu?
Evet ilk 13 günlük izlenimlerimi yazayım.
Ben hastanede değil klinikte geçirdim operasyonu. Saat 11,15 gibi girdim , sanırım 1,30 da tamamen ayıktım tostumu yiyordum :) saat 3 te kaçtım klinikten. sigara krizim vardı.
üst bacaktan oldum (iç bacak ve bacak arkasında oluşan geçmişte ki kazadan çıkıntılar vardı orası) simitler ve karın.
madde madde sayayım kızlar size , doktorumada sordum bazı sorunları insanlar neden yaşamış diye oda cevapladı.
1- Evet operasyon kolay fakat sonrasında acısız değil. 2 gün agrı kesici ve antibiyotik kullandım. ilk 2 gün eziyet ki ben tek başıma gidip tekrar geri döndüm tek başıma. ilk 5 gün keşke yaptırmasaydım dedim. ilk 2 gün operasyon yapılan bölgeler tamamen kapalıydı. yani bandajlanmıştı. sarılmıştı. ve bu mecburi imiş. hareket etmek o kadar zor ve acılı ki ve ben çalışmaya ara veremedim. kendi işim olduğu için saatleri ayarladım sadece. eğer çalışansanız 3-4 günlük izin alın.
2-birden bire fark görmeniz imkansız. ben şu an görmeye başladım. ama esas değişim 3-4 ay içinde oluşuyor birden mucize beklemeyin.
3-dikiş olması mecburi. her giriş yapılan yerde tek dikiş vardı. koparmaya çalıştım dikiş oldugunu sonra anladım :) 4-5 tanesi düştü bile , diğerleri düşer bi ara.
4-iç bacakta ciddi morarma oldu
5-15 gün korse giyiyorsunuz. tam boy.
6-pahalı bi işlem. ben 4 bölgeye 24.000 tl ödedim.
7-doktorunuzu iyi araştırın çünkü burda okuduğum şeyleri sorduğumda aldığım cevap şuydu
bu işlem lokal anastezi ile olur , kısa sürer ama bazı kişiler lipoliz adı altında liposakşın yapıyor.
bende zerre kanama olmadı , tamam 5 gün zordu ama sonra vücud hafifledi.
incelmeye başladım.
fekat ben p.tesi itibariyle sporuma başladım tekrar. düzenli antreman yapıyorum. rejim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum.
öncesi ve sonrasını paylaşabilirim ama ilk önce c.tesi doktoruma gidip korseden kurtulmak ve öncesi fotograflarını temin etmem gerek
doktorum ali duman
superplast
fiyat konusuna bişey diyemem ama dehşet güven veren ve işinin ehli bir doktor.
benden şimdilik bu kadar :)
Anlattığım gibi :) yani 5. Günüm bugün,tabi ki ilk iki gün kadar değil ama hala ciddi Ağrı'larım oluyor., baya ağrı kesici içmeme rağmen ,bakalım bekliyorumdurumunuz nasıl
Anlattığım gibi :) yani 5. Günüm bugün,tabi ki ilk iki gün kadar değil ama hala ciddi Ağrı'larım oluyor., baya ağrı kesici içmeme rağmen ,bakalım bekliyorum
Ben hastanede değil klinikte geçirdim operasyonu. Saat 11,15 gibi girdim , sanırım 1,30 da tamamen ayıktım tostumu yiyordum :) saat 3 te kaçtım klinikten. sigara krizim vardı.
üst bacaktan oldum (iç bacak ve bacak arkasında oluşan geçmişte ki kazadan çıkıntılar vardı orası) simitler ve karın.
madde madde sayayım kızlar size , doktorumada sordum bazı sorunları insanlar neden yaşamış diye oda cevapladı.
1- Evet operasyon kolay fakat sonrasında acısız değil. 2 gün agrı kesici ve antibiyotik kullandım. ilk 2 gün eziyet ki ben tek başıma gidip tekrar geri döndüm tek başıma. ilk 5 gün keşke yaptırmasaydım dedim. ilk 2 gün operasyon yapılan bölgeler tamamen kapalıydı. yani bandajlanmıştı. sarılmıştı. ve bu mecburi imiş. hareket etmek o kadar zor ve acılı ki ve ben çalışmaya ara veremedim. kendi işim olduğu için saatleri ayarladım sadece. eğer çalışansanız 3-4 günlük izin alın.
2-birden bire fark görmeniz imkansız. ben şu an görmeye başladım. ama esas değişim 3-4 ay içinde oluşuyor birden mucize beklemeyin.
3-dikiş olması mecburi. her giriş yapılan yerde tek dikiş vardı. koparmaya çalıştım dikiş oldugunu sonra anladım :) 4-5 tanesi düştü bile , diğerleri düşer bi ara.
7-doktorunuzu iyi araştırın çünkü burda okuduğum şeyleri sorduğumda aldığım cevap şuydu
bu işlem lokal anastezi ile olur , kısa sürer ama bazı kişiler lipoliz adı altında liposakşın yapıyor.
incelmeye başladım.
fekat ben p.tesi itibariyle sporuma başladım tekrar. düzenli antreman yapıyorum. rejim yapmasamda yediklerime dikkat ediyorum.
öncesi ve sonrasını paylaşabilirim ama ilk önce c.tesi doktoruma gidip korseden kurtulmak ve öncesi fotograflarını temin etmem gerek
doktorum ali duman
superplast
fiyatı çok çok pahalı buldum ama ali beyi çok araştırmıştım dövmeleri falan vardı :) umarım hep memnun kalırsınızEvet ilk 13 günlük izlenimlerimi yazayım.
incelmeye başladım.
doktorum ali duman
superplast
Alper beyin fiyatı standart yani adam 5.500 diyorsa o aşağı yukarı oynamıyor ama bazı dr lar şöyle yapıyor aslında bunun fiyat 12 bin ama indirim iistenince sana 8 olsun ben bunu etik bulmuyorum standart olmalı ücretler.Yani ortalikta derken! Bence esas burada fiyatlari aciktan yazilmali ki yaptiracak olan bizler kendimizi ona gore ayarlayabilelim. Ben sahsen tabi ki doktoru arastiriyorum ama fiyatini da onemsiyorum. Yani bana gore ucuk fiyatli olan bir doktora guvenmis olsam da yaptiramam.
incelmeye başladım.
doktorum ali duman
superplast
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun. Ben de superplasta gidip dr.levent taşlıyla görüşmüştüm konu araştırması yaparken. Sonra orda olmadım ama bana da güven vermişti orası çok.benim operasyon sonrası bırakın tek başıma hastaneden çıkmak yataktan bile çıkamıyordum.ki çıkıp eve gelebileceğimi düşünmüştüm ama sanırım 6 saat genel anestezi altında kalmamın da o Halim'de çok etkisi vardı. Bugün benim 5. Günüm,hala ciddi Ağrı'larım var oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum ,yanma ve ağrı oluyor.ilk günler ben böyle bişeyi kendime Nasıl yaptım diye çok pişman oldum ama şimdi Ağrı'larım geçsin ödemim geçsin bir an önce sonucu göreyim diye bekliyorum. Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, tartıda 5 kg fazla çıkıyorum hala çok ödemim var. Morarma çok fazla ama benim genel yapım zaten bi yere hafifçe çarpsam hemen morarırım o yüzden böle bi işlemde bu kadar morarma olur diye düşünüyorum,belimin arkasındaki ödem ve hissizliği çok rahatsız ediyor.bakalım şimdi beklemedeyim.13. Gün siz daha iyi gibi konuşmuşsunuz bana göre, ben de şimdi bir hafta daha geçsin diye bekliyorum sanırım 2 hafta sonra rahatlıyor insan biraz,ben 3 hafta korse giyecem öyle söyledi dr.ama benim spora filan başlama ihtimalim yok şu an,çok Can'ım acıyor :)
ciddi bir ücret ödemişsiniz ben mümkün değil veremem şu an
geçmiş olsun bu arada
bu tip operasyonların konforlu geçmesi psikolojik açıdan önemli ama bana maddi açıdan da zor olmayacak bir dr gerekiyor, tabsiyeniz varsa alabilirim
Evet, benim 5 bölge için Superplastta slimlipo2 için pazarlıkla 16.000 e indirmişlerdi.Siz pek pazarlık etmediniz sanırım çünkü bana da çok yüksek geldi fiyatı.
fiyatı çok çok pahalı buldum ama ali beyi çok araştırmıştım dövmeleri falan vardı :) umarım hep memnun kalırsınız
Merhaba, ben sizden bir hafta gerideyim sanırım geçtiğimiz ctesi oldum yen bİR HAFTA Olacak.ağrılarım hala devam ediyor kaçıncı gün kendinizi normal hissettiniz.ağrısız uyudunuz? Ve morarmalısınız Nasıl, o kadar mor ki bacaklarım hiç iyileşmeyecektim gibi duruyor,sizinkiler azaldı mı ?
toplu cevap vereyim :)
şu an ceylan gibi sekiyorum.
cumartesi itibari ile korse çıktı , morarmalar gitti ki benim sadece iç bacakta morarma oluştu. ve deyim yerindeyse sürtünsem bi yere cildim morarır.
ben operasyon bittiğinde ağrılıydım. serumla birlikte agrı kesici verildi. 2 gün kullanmam için 2 farklı agrı kesici ve anti biyotikle çıktım klinikten. 2 gün kullanmamı sıkı sıkı tembihledi ali bey. çünkü ben ilaç kullanmam , bu huyum aklında kalmış :) o yüzden ağrı hissetmedim. oturup kalkarken canım acıyordu oda vücud bi hayli şişti ve korseyi zorluyodur. ödem indikçe korse zorlamayı bıraktı. ilk 5 gün niye yaptım dedim sonrasında o kadar kötü değil dedim , şimdi sonucu merakla bekliyorum. vücudumda ciddi bir ödem olmasına rağmen ameliyat öncesine göre inceyim. kıyafetlerim kollaştı o bölgelerde. dediğim gibi zaten 36 beden hatunum. operasyon olan bölgelerde sorunum vardı. bu tarz konularda paraya takılmıyorum çünkü ameliyat masası ürkütür beni. geçen yıl olacaktım, para konusunu halledemedim 1 yıl bekledim paramı biriktirdim oldum :) tabi herkesin kendi görüşü saygılıyım.
dikişlerim attı onlardanda kurtuldum. diyet yapmam lazım süreci hızlandırmak için.
ve korse cıkar cıkmaz mucize beklemeyin. vücudum hala şiş. hayal ettiğim vücuda ulaşmama 1-2 ay var. yavaş yavaş o ödemler gidip vücudum toparlayacak.
tabi ben buunu sporla destekleyip ( spor hayatımın bir parçası son 2 yıldır) daha güzel bir sonuc görmek istiyorum.
doktorumdan öncesi , 2 hafta sonrasını istedim bana yolladığında özelden paylaşırım sizlerle. ama esas görülmesi gereken haziran ve temmuz sonu karşılaştırmalar bence. ama ne olursa olsun , acıyı göze almak gerekiyor.
uyku konusuna gellince p.be ameliyat oldum , c.tesi bandajlarım cıkana kadar zorlandım çünkü yattığım yerde uyumam dönerim allah dönerim. bandajlar cıktıktan sonra sorunum büyüüük ölçüde azaldı.
teşekkür ederim. İnşallah ulaşırım. Ben o kadar kötü olmadım ilk 2 gün küfür ettim kendime sadece :)Ben de niye yaptım dedim dedim inşallah benim de bir an önce rahatlar,gerçi azaldı benim de Ağrı'larım ama morluk feci ve belimdeki ödem ve kaşıntı çok rahatsız edici.bu arada ben de 36 bedenim ama ben daha Ceylan gibi sekemiyorum :) geçmiş olsun size tekrar, umarım istediğimiz sonuçlara ulaşırız :)
teşekkür ederim. İnşallah ulaşırım. Ben o kadar kötü olmadım ilk 2 gün küfür ettim kendime sadece :)
sizde bir an önce normal halinize dönersiniz inşallah.
toplu cevap vereyim :)
şu an ceylan gibi sekiyorum.
cumartesi itibari ile korse çıktı , morarmalar gitti ki benim sadece iç bacakta morarma oluştu. ve deyim yerindeyse sürtünsem bi yere cildim morarır.
ben operasyon bittiğinde ağrılıydım. serumla birlikte agrı kesici verildi. 2 gün kullanmam için 2 farklı agrı kesici ve anti biyotikle çıktım klinikten. 2 gün kullanmamı sıkı sıkı tembihledi ali bey. çünkü ben ilaç kullanmam , bu huyum aklında kalmış :) o yüzden ağrı hissetmedim. oturup kalkarken canım acıyordu oda vücud bi hayli şişti ve korseyi zorluyodur. ödem indikçe korse zorlamayı bıraktı. ilk 5 gün niye yaptım dedim sonrasında o kadar kötü değil dedim , şimdi sonucu merakla bekliyorum. vücudumda ciddi bir ödem olmasına rağmen ameliyat öncesine göre inceyim. kıyafetlerim kollaştı o bölgelerde. dediğim gibi zaten 36 beden hatunum. operasyon olan bölgelerde sorunum vardı. bu tarz konularda paraya takılmıyorum çünkü ameliyat masası ürkütür beni. geçen yıl olacaktım, para konusunu halledemedim 1 yıl bekledim paramı biriktirdim oldum :) tabi herkesin kendi görüşü saygılıyım.
dikişlerim attı onlardanda kurtuldum. diyet yapmam lazım süreci hızlandırmak için.
ve korse cıkar cıkmaz mucize beklemeyin. vücudum hala şiş. hayal ettiğim vücuda ulaşmama 1-2 ay var. yavaş yavaş o ödemler gidip vücudum toparlayacak.
tabi ben buunu sporla destekleyip ( spor hayatımın bir parçası son 2 yıldır) daha güzel bir sonuc görmek istiyorum.
doktorumdan öncesi , 2 hafta sonrasını istedim bana yolladığında özelden paylaşırım sizlerle. ama esas görülmesi gereken haziran ve temmuz sonu karşılaştırmalar bence. ama ne olursa olsun , acıyı göze almak gerekiyor.
uyku konusuna gellince p.be ameliyat oldum , c.tesi bandajlarım cıkana kadar zorlandım çünkü yattığım yerde uyumam dönerim allah dönerim. bandajlar cıktıktan sonra sorunum büyüüük ölçüde azaldı.
Selam bende araştırma aşaöasındayım canım resimlerini nasıl görebilirim acabaPopoya hiç elletmedim elletmem :)
Basen yaptırdım basende cok ciddi bi değişim var ön foto bakarsan öncesi ve sonrası basendede baya değişim var çünkü artık mini etek giyebiliyorum :) iyileşme süreci iç bacak genitale yakın olan kısımda uzun oluyomuş çoğu kişiden duydum bunu
Merhaba albümüm kapalı oldugu için izlemeye alsamda fotoları göremezsiniz malesef kendi resminizi şuan kihalini özelden atarsanız ordan bikaç foto gönderebilirimSelam bende araştırma aşaöasındayım canım resimlerini nasıl görebilirim acaba