• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

Valla ben actim sordum Alper beyin asistani cikti. Normalde doktor bey gorup muayene etmeden fiyat vermiyor dedi. Ben cok zorlayinca da slim 5500 tl den basliyor diye agzinin kiyisiyla soyledi. Aslinda tam fiyat almak zor olmakla birlikte en azindan olayin boyutunun nereden basladigini ogrendim :KK66: haaa unutmadan eklenen her bolge icin ise 1000 tl aliyorlar. Yani fiyat vermeyen uyeleri bilmem ama herkes kaca yaptirdigini yazarsa en azindan fiyat alirken uygun fiyat alma sansimiz olur kizlar.
Bende alper beyin asistanından aynı fiyat aldım ve hep pazarlıga acık oluyorlar sırf merak ettiğim için amelyattan cok sonra aramıştım cok net fiyatı söylemişti ama zaten konuyla gerçekten ilgisi olan kişiler listesindeki dr ları araştırırken özelden de sorup bilgi alabiliyorlar vermek isteyen fiyatı verir ben cok kişiye fiyat verdim yaptırdıgım fiyatı ve ona göre de pazarlık yaptılar ama burda ortalıkta yazmak bana göre dogru değil benim fikrim bu

Yani ortalikta derken! Bence esas burada fiyatlari aciktan yazilmali ki yaptiracak olan bizler kendimizi ona gore ayarlayabilelim. Ben sahsen tabi ki doktoru arastiriyorum ama fiyatini da onemsiyorum. Yani bana gore ucuk fiyatli olan bir doktora guvenmis olsam da yaptiramam.

Ben 1 sene önce bel bölgesindesi simitlerimi aldırdım. Korkulacak bisi yok, ilk gün morarma cok olur, agrıda olur,keske yaptırmasaydım dersin. 1 hafta sonra iyilesirsin yavas yavas ama morariklar 1 ayı bulur gecmesi... birde ödemler var tabi... istedigin sonucları görmen 4 5 ayı bulur. Benim bazen dikis yerlerim sızlıyo ama dert degil.. şimdi ise hic pisman degilim, keske daha önceden yaptırsaydm diyorum:) 2 bin tl
Merhaba,

nerede yaptığınızı öğrenebilir miyim özelden mesaj atar mısınız acaba?

Merhaba ben göğsüme lazer liposuction yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran , fikri ya da önerisi olan var mı ?

Kizlar ben de dun alper tuncelden tum bacak lazer lipoliz yaptirdim. 166boyunda 71 kiloydum.basen cevrem 63 cm baldi4 cevrem 41 cm geldi.Kendisi epey ilgili bir doktor. Baska doktor aramaniz gerek yok.yaptigi konusmalarla insana guven veriyor iyice bilgilendiriyor.ama su agrisiz muhabbeti tamamen yalan.ayagimin ustune basamiyorum.ameliyattan ilk ciktigimda baldirlarimda kramp girmis gibi bir agri vardi.uzun sure gecmedi.yattigim yerde idrarimi yapamadigim icin de epey zorlandim. Kesiklere dikis atilmiyor butun gece ayak bileklerimden ve belimden kan sizdi.verdikleri korsenin ag kismi acik yani korseyi indirmeden tuvaletiniz yapabiliyorsunuz.korseden gorebildigim kadariyla morluklar var. Yani o klasik liposuctiondan farki agrisiz olmasi ve morarma olmamasi bence yalan. Bir de ben ameliyat sirasinda uyanmaktan cok korkuyordum.sedyeyle ameliyathaneye giderken ansorde bir igne yaptilar 5-10 saniye icinde gittim.ameliyathaneye girdigimi bile hatirlamiyorum. Benim bolgelerim cok oldugu icin (basen ic bacak baldir diz ayak bilegi) saat 14:30 dan 19:30 a kadar tam 5 saat ameliyathanede kalmisim. Odama nasil cikarildigimi bilmiyorum cok usuyerek uyandim. 5Lt yag cikmis benden. Siskinligim var fakat fark gorebiliyorum. Kenara cikinti seklinde olan basen gitmis duzgun bir siskinlik var yani. Fiyat olarak da tek bolge 5500 ilave olarak istediginiz her bolge 1000 tl istiyorlar.benim tum bacak 8500 tuttu. Hastane olarak da levent esthetica hastanesinde ameliyat olup o gece orada kaliyorsunuz. Odalar cok guzel tek kisilik .refakatci icin yatak var hemsireler cok ilgili odalar temiz ve yemekler guzel.

merhaba 3 yıl önce ya da 4 tam hatırlamıyorum coşkun levent taşcı tarafından lazer lipoliz oldum ben çok memnun kaldım zayıf bi kızım fakat göbeğim vardı ben sonuçtan çok memnun kaldım ilk gün biraz acıdı ama dayanılmaz bişey değil ağrı kesiciyle geçicek türden 2. gün azaldı 3. gün tamamen yok oldu acılar tatlı bi kas ağrısı kaldı zaten 4. gün bangkok tatile gittim benim hikayem bu şekilde bi çok arkadaşımda aynı dr a gitti ve hepsi sonuçtan çok memnun

Kizlar ben de dun alper tuncelden tum bacak lazer lipoliz yaptirdim. 166boyunda 71 kiloydum.basen cevrem 63 cm baldi4 cevrem 41 cm geldi.Kendisi epey ilgili bir doktor. Baska doktor aramaniz gerek yok.yaptigi konusmalarla insana guven veriyor iyice bilgilendiriyor.ama su agrisiz muhabbeti tamamen yalan.ayagimin ustune basamiyorum.ameliyattan ilk ciktigimda baldirlarimda kramp girmis gibi bir agri vardi.uzun sure gecmedi.yattigim yerde idrarimi yapamadigim icin de epey zorlandim. Kesiklere dikis atilmiyor butun gece ayak bileklerimden ve belimden kan sizdi.verdikleri korsenin ag kismi acik yani korseyi indirmeden tuvaletiniz yapabiliyorsunuz.korseden gorebildigim kadariyla morluklar var. Yani o klasik liposuctiondan farki agrisiz olmasi ve morarma olmamasi bence yalan. Bir de ben ameliyat sirasinda uyanmaktan cok korkuyordum.sedyeyle ameliyathaneye giderken ansorde bir igne yaptilar 5-10 saniye icinde gittim.ameliyathaneye girdigimi bile hatirlamiyorum. Benim bolgelerim cok oldugu icin (basen ic bacak baldir diz ayak bilegi) saat 14:30 dan 19:30 a kadar tam 5 saat ameliyathanede kalmisim. Odama nasil cikarildigimi bilmiyorum cok usuyerek uyandim. 5Lt yag cikmis benden. Siskinligim var fakat fark gorebiliyorum. Kenara cikinti seklinde olan basen gitmis duzgun bir siskinlik var yani. Fiyat olarak da tek bolge 5500 ilave olarak istediginiz her bolge 1000 tl istiyorlar.benim tum bacak 8500 tuttu. Hastane olarak da levent esthetica hastanesinde ameliyat olup o gece orada kaliyorsunuz. Odalar cok guzel tek kisilik .refakatci icin yatak var hemsireler cok ilgili odalar temiz ve yemekler guzel.

alt bacakta fark görülür mü
benim alt bacaklar çok kalın

ben 5 mayısta dr ali duman'a olacağım. superplast. oldukça maliyetli ama inatla yapışmış yağlarımdan başka kurtuluş yolu yok. üst bacak , yanlar ve karın bölgesi. zaten 36 bedenim bu arada :) bu işlemle kilo vermekten ziayde bölgesel sorunlarımdan kurtulmayı amaçlıyorum. zaten spor yapıyorum , yediklerimede dikkat ediyorum. görselim kıyafetle iyi ama ben aynada kendime baktığımda da kusursuz bir vücud istiyorum. lokal anestezi ile olacak ve kısa sürede aynı gün evime dönüp , 2 gün sonra sporuma devam edebileceğim bilgisi verildi. sonuçları önce ve sonrasını paylaşırım.

ben 5 mayısta dr ali duman'a olacağım. superplast. oldukça maliyetli ama inatla yapışmış yağlarımdan başka kurtuluş yolu yok. üst bacak , yanlar ve karın bölgesi. zaten 36 bedenim bu arada :) bu işlemle kilo vermekten ziayde bölgesel sorunlarımdan kurtulmayı amaçlıyorum. zaten spor yapıyorum , yediklerimede dikkat ediyorum. görselim kıyafetle iyi ama ben aynada kendime baktığımda da kusursuz bir vücud istiyorum. lokal anestezi ile olacak ve kısa sürede aynı gün evime dönüp , 2 gün sonra sporuma devam edebileceğim bilgisi verildi. sonuçları önce ve sonrasını paylaşırım.

Insallah sorunsuz atlatirsiniz:))) Tam olarak kac bolgeden giriceksiniz lazer lipo ya ve asagi yukari bir fiyat vermeniz mumkunmu?

Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda Dr Levent Taşçı'ya lazer lipo yaptıracağım. Karın ve bel bölgesine. Fakat sarkma olacağı için karın altımdan deri çıkartılacak. 36 bedenim ama gitmeyen bir karnım var. 40 yaşındayım :)) 50 kiloyum ve 1.60 boyundayım. Vee çok korkuyorum. Sonrasında hemen işe gitmem gerekiyor. Acaba çok fazla ağrı sızı olur mu?

Popoya hiç elletmedim elletmem :)
Basen yaptırdım basende cok ciddi bi değişim var ön foto bakarsan öncesi ve sonrası basendede baya değişim var çünkü artık mini etek giyebiliyorum :) iyileşme süreci iç bacak genitale yakın olan kısımda uzun oluyomuş çoğu kişiden duydum bunu
beni izlemeye alır mısınız
bende lipo yaptırmayı düşünüyorum
fotolarınızı görmek istiyorum

Merhab arkadaslR, aylardir lazerlipo ile ilgili okumadigim baslik kalmadi.. Ben 14 mayis ctesi acibadem hastanesinde basen gobek ic bacak,simit,kol bolgesinden lazer lipo oldum. Genel anesteziyle 6 saat surdu ve 2,5 lt yag alindi. 1.73 boyum ve 60 kg mim.aylardir okuduklarimdan bu islem sonrasi herkesin basit agri kesicilerle gecirdiklerini gordum. Bu bana cesaret vermisti ama bende pek oyle olmadi:( bende yanma hissi cok fazla, yataga girmek cikmak,tuvalete girmek cok zor ve cok ciddi odemim var. yani birakin ise gitmeyi sokaga cikabilecek durumda degilim, o kadar sisim ki patlicak gibi duruyorum:( umarim odemim ve acilatim azalir bir an once, su an hic iyilesmeyecek gibi hissediyorum :( bu odem ne zaman azalacak bilgisi olan var mi? Gecmesi uzun surecek biliyorum ama ne zaman hafifleyecek ve ben sokaga cikabilecegim?

Merhab arkadaslR, aylardir lazerlipo ile ilgili okumadigim baslik kalmadi.. Ben 14 mayis ctesi acibadem hastanesinde basen gobek ic bacak,simit,kol bolgesinden lazer lipo oldum. Genel anesteziyle 6 saat surdu ve 2,5 lt yag alindi. 1.73 boyum ve 60 kg mim.aylardir okuduklarimdan bu islem sonrasi herkesin basit agri kesicilerle gecirdiklerini gordum. Bu bana cesaret vermisti ama bende pek oyle olmadi:KK43: bende yanma hissi cok fazla, yataga girmek cikmak,tuvalete girmek cok zor ve cok ciddi odemim var. yani birakin ise gitmeyi sokaga cikabilecek durumda degilim, o kadar sisim ki patlicak gibi duruyorum:KK43: umarim odemim ve acilatim azalir bir an once, su an hic iyilesmeyecek gibi hissediyorum :KK43: bu odem ne zaman azalacak bilgisi olan var mi? Gecmesi uzun surecek biliyorum ama ne zaman hafifleyecek ve ben sokaga cikabilecegim?
Cok gecmis olsun oncelikle. Bende aylardir kk da ve internette her yorumu okudum bu konu dahilinde:) doktorunuz kimdi? Birde 6 saat bana biraz uzun geldi. Cok fazla bolgeden laser lipo olmussunuz ve islem baya surmus. Alinan yag miktari 2,5 ltre olsada sonucta gecirdiginiz islem zor. Diger operasyon geciren arkadaslarla konusmam dahilinde anladigim kadariyla 1-2 bolge olan arkadaslar icin kolay bir islem. Bacaklar girip bolgeler arttikca islemde daha zorlasiyor. Ondan biraz zaman verin. Doktorunuza sorun. Internette okudugum kadariyla masajin odemi azaltigi soylenmis. Umarim yakin zamanda toparlarsiniz. Gelismelerden haberdar edin bizi:)

Merhab arkadaslR, aylardir lazerlipo ile ilgili okumadigim baslik kalmadi.. Ben 14 mayis ctesi acibadem hastanesinde basen gobek ic bacak,simit,kol bolgesinden lazer lipo oldum. Genel anesteziyle 6 saat surdu ve 2,5 lt yag alindi. 1.73 boyum ve 60 kg mim.aylardir okuduklarimdan bu islem sonrasi herkesin basit agri kesicilerle gecirdiklerini gordum. Bu bana cesaret vermisti ama bende pek oyle olmadi:KK43: bende yanma hissi cok fazla, yataga girmek cikmak,tuvalete girmek cok zor ve cok ciddi odemim var. yani birakin ise gitmeyi sokaga cikabilecek durumda degilim, o kadar sisim ki patlicak gibi duruyorum:KK43: umarim odemim ve acilatim azalir bir an once, su an hic iyilesmeyecek gibi hissediyorum :KK43: bu odem ne zaman azalacak bilgisi olan var mi? Gecmesi uzun surecek biliyorum ama ne zaman hafifleyecek ve ben sokaga cikabilecegim?
daha çok yeni belki ondandır
ilk üç gün özellkle ağrı olabilir diyorlar

Cok gecmis olsun oncelikle. Bende aylardir kk da ve internette her yorumu okudum bu konu dahilinde:) doktorunuz kimdi? Birde 6 saat bana biraz uzun geldi. Cok fazla bolgeden laser lipo olmussunuz ve islem baya surmus. Alinan yag miktari 2,5 ltre olsada sonucta gecirdiginiz islem zor. Diger operasyon geciren arkadaslarla konusmam dahilinde anladigim kadariyla 1-2 bolge olan arkadaslar icin kolay bir islem. Bacaklar girip bolgeler arttikca islemde daha zorlasiyor. Ondan biraz zaman verin. Doktorunuza sorun. Internette okudugum kadariyla masajin odemi azaltigi soylenmis. Umarim yakin zamanda toparlarsiniz. Gelismelerden haberdar edin bizi:)
Cok tesekkur ederim cevabiniza. Evet 4 saat civari surecek diye girdim 6 saat surmus, tabiki uzun anestezi de yordu sanirim. Bugun bi nebze daha iyiyim ama yine agrilarim var tabiki. Masaj odeme iyi geliyormus ama su anda degil masaj yaptirmak otururken degen yerler bile feci aciyor. Sanirim ancak bir ay sonra masaj yaptirma kivamina gelecegim..odem de biraz azaldi, ilk gun tartida 7.5 kg fazla ciktim yani 7.5 kg odemim vardi simdi 3.5 kilo filan :) bakalim zamanla ne olacak.

Back