• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum lütfen yardım

Merhaba @mctdnz yüzüme değil ama gıdıgıma yaptırdım cokk memnunum :)
merhaba tboz nereye yaptırdın acaba? ödem oluşmuştur muhtemelen, ne kadar sürede toparladı? 18 nianda düğünüm var ve fotografik bir yüzüm olması için böyle birşey yaptırmak istiyorum ama en çok korktuğum şey ödem oluşup düğünüme kadar geçmemesi..

merhaba tboz nereye yaptırdın acaba? ödem oluşmuştur muhtemelen, ne kadar sürede toparladı? 18 nianda düğünüm var ve fotografik bir yüzüm olması için böyle birşey yaptırmak istiyorum ama en çok korktuğum şey ödem oluşup düğünüme kadar geçmemesi..
Merhaba Cattaleya Cattaleya yüzüme yaptırmadm iç dış bacak karın bel simit sırt kol ödem oluşuyo tabi ama yüz için hiç bi tecrübem yok

gıdı ve alt yanak bölgesine lazer liposuction yaptıran var mı kızlar? zaman sorunum var. nisan ayı sonuna doğru düğünüm var ve gıdım yanaklarım fotoğraflar da çok kötü görünecek. lazer liposuction iyi sonuç verir diye okudum ama oluşacak ödemlerle ilgili kaygılarım var. lütfen bilgisi olan yazabilir mi?

gıdı ve alt yanak bölgesine lazer liposuction yaptıran var mı kızlar? zaman sorunum var. nisan ayı sonuna doğru düğünüm var ve gıdım yanaklarım fotoğraflar da çok kötü görünecek. lazer liposuction iyi sonuç verir diye okudum ama oluşacak ödemlerle ilgili kaygılarım var. lütfen bilgisi olan yazabilir mi?
Cattaleya Cattaleya ay ben yaptırdım işte ya bi önceki msj da vardı orda gördün sandım gıdımı da aldı dr

nasıl oldu peki? ödem oluşmuştur sanırım. ne kadar zamanda indi tboz tboz bana biraz bilgi verir misin. benim yanaklardan ve de gıdıdan şikayetim var :KK43:
Gıdıda dikkat cekecek kadar bi şiş olmadı korse taktı orayada ve ilk amelyat sonrası bile ben farketmesemde ablam gıdımın yok oldugunu söylüyordu ben ancak öncesi ve sonrası fotolarda farkettim bide elim boynuma gidince gıdıgımın altında tombulluga takılmayınca anladım hiç agrılı değildi korse takmamı istiodu dr elinden geldiğince takki yapışsın deri iyice dedi arada bi taktm ilk günler ama ilk 3-5 gün yogun taktım iyiki diğer bölgeleri yaptırırken onuda yaptırmışım aklıma gelmeyedebilirdi lipo yapıldııınıda bilmiodum öylesine sormuştm

nasıl oldu peki? ödem oluşmuştur sanırım. ne kadar zamanda indi tboz tboz bana biraz bilgi verir misin. benim yanaklardan ve de gıdıdan şikayetim var :KK43:
bir de sakıncası yoksa fotoğraf koyabilir misin? tboz tboz ben yeni üyeyim gerçi.forumu iyi kullanmayı bilmiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. geçen sene göz altlarıma karnımdan alınan yağı enjekte ettirmek için bir doktora gittim. hem de konusunda çok iyi falan demişlerdi. ama 2 ay göz altım mosmor gezdim. şimdi de göz kenarlarım ödemli ve çok şekilsiz oldu. iyiye gideceği yerde çok daha kötüye gitti. o yüzden şimdi tam araştırmadan birşey yaptırmak istemiyorum, ama nisan sonu düğünüm var birşeyler de yaptırmam lazım, çünkü surat ifadem çok mutsuz, çenem ve gıdımda biraz toparlama yaptırırsam iyi olabilir diye düşünüyorum. çok iyi bir doktor bulmam lazım. mümkünse izmirde

bir de sakıncası yoksa fotoğraf koyabilir misin? tboz tboz ben yeni üyeyim gerçi.forumu iyi kullanmayı bilmiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. geçen sene göz altlarıma karnımdan alınan yağı enjekte ettirmek için bir doktora gittim. hem de konusunda çok iyi falan demişlerdi. ama 2 ay göz altım mosmor gezdim. şimdi de göz kenarlarım ödemli ve çok şekilsiz oldu. iyiye gideceği yerde çok daha kötüye gitti. o yüzden şimdi tam araştırmadan birşey yaptırmak istemiyorum, ama nisan sonu düğünüm var birşeyler de yaptırmam lazım, çünkü surat ifadem çok mutsuz, çenem ve gıdımda biraz toparlama yaptırırsam iyi olabilir diye düşünüyorum. çok iyi bir doktor bulmam lazım. mümkünse izmirde
İzlemeye aldım yan fotolarda gıdıyı farkedebilirsin

merhaba ablamda Alper bey ile görüşecek . haftaya operasyon olmayı düşünüyor fotoğraflarını paylaşıcam. ama daha yaptırmadık iyi araştırmak gerek

birde sunu merqak ettim açıkçası göğüs bel ve karın kısmın muhteşem gözüküyor..sen basen popo vs operasyon yaptırdınmı? yaptırdıysan onun etkisinin daha az gibi durmasının sebebi ödemler ve iyileşme sürecinin daha uzun olmasımı canım..benim basen ve popo bölgeö felaket maalesef :KK43:
Merhaba. Operasyon oldunuz. Bende yaptırmak istiyorum özellikle basen ve diz bölgesi ve popo. Mutlaka her hastanın tedavi ücreti farklıdır ama fikrim olması açısından soruyorum fiyat nedir acaba. Bilgi verebilirmisiniz

Eveet bugun dr alpaslan topcuyla görüşmemizin sonucunda haftaya salı lazer lipoliz operasyonuna karar verdik..Burdan tboz tboz arkadaşıma sonsuz teşekkürler ediyorum bugun canlıcanlı ne kdr fıstık gibi bir görüntüsü oldugna sahit oldum..umarım operasyon bende de böyle güzel sonuçlar verir desteklerinizi bekliyorumm
Angel nasılsın şimdi? Ben dün Alper beye karar vermiştim, telefonlarına ulaşamadım. Coşkun beye döndüm, ücreti yüksek geldi. Biraz daha okuyim forumu dedim. Okuyunca da Alpaslan beye karar verdim:))) Alpaslan bey nerede yapıyor ameliyatlarını ve fiyat verebilir misin? Şuan memnun musun? Mesela 7.gün nasıldın? Bilgi verirsen minnettar olurum:)))

Arkadaslar selam uzun suredir yazamadım..yarın operasyonun üstünden tam olarak 6hafta geçmiş olucak ve gercekten sonuçtan müthiş mutluyum,inanılmaz motive oldum ve bu sayede yememe içmemede cok dikkat ediyorum çünkü sonucu daha da net ve güzel bişekilde görmek istiyorum..8.haftadan sonra öncesi sonrası resimleri paylaşıcam son 2 hafta kaldı:)

Merhaba hangi doktora yaptırdın iz ve iyileşme sürecini paylaşabilir misiniz? Birde fotoğraf görebilir miyim öncesi ve sonrası için. Şimdiden tesekkurler

Farkettiyseniz yorum yapan üyelerin çoğu reklam üyesi herkes reklamını yaptığı dr hakkında orjinal hikayeler yazmış yok alper bey mükemmel yok alparslan şahane ne hikmetse okadar soruya rağmen kimse fiyat bilgisi vermiyor görmezden geliniyor.. Normal üyeler zaten belli direk faydasını ve ücretini öğrenmeye çalışıyor. Varsa gercekten yaptıranlar bi zahmet ücretlerinide yazarlarsa seviniriz.

Farkettiyseniz yorum yapan üyelerin çoğu reklam üyesi herkes reklamını yaptığı dr hakkında orjinal hikayeler yazmış yok alper bey mükemmel yok alparslan şahane ne hikmetse okadar soruya rağmen kimse fiyat bilgisi vermiyor görmezden geliniyor.. Normal üyeler zaten belli direk faydasını ve ücretini öğrenmeye çalışıyor. Varsa gercekten yaptıranlar bi zahmet ücretlerinide yazarlarsa seviniriz.
B BambiLi herkes fiyat yazmıyor diye neden reklam üyesi diye bi yorum yapıyorsunuz orjinal hikayeler uydurmak ne demek ben fiyat bilgisi verip vermemekte özgürüm ayrıca her hastaya uygulanan fiyat farklıdır liposuction da ben kombin amelyat oldum ve liposuction fiyatı veremem çünkü fiyat cok düşükmüş gibi olacak yada bi başka hasta tüm vücut yaptırmıştır ödediği para başkadır evet Alpaslan bey de şahane yorumunu yapan dogru bi yorum yapmış Alper beyin de müthiş yorumlarını okudum çok fiyat öğrenmek istiyorsanız arayın klinikten fiyat alın o zaman burdan daha hızlı cevap alırsınız

B BambiLi lazer lipoliz sizin ilgi alaninizda degil gordugum kadariyla neden ilk yorumunuzda hemen boyle bir tepki verdiniz anlamis degilim
Ben canli olarak gordum alpaslan beyin sonucunu ve mukemmeldi neye dayanarak boyle bir suclamada bulunuyorsunuz ??
Fiyat konusunda bende fiyat vermedim bu gune kadar dr lar pazarlik yaptiktan sonra herkesi ayni fiyat vermiyorlar malesef
tboz tboz a katiliyorum cok istiyorsanoz gidin muane olun ve fiyati ogrenin tek derdiniz buysa;)

Sevgili bambili uzun süredir giremediğim için şimdi gördüm mıhteşem mantıklı mesajını..fiyat bilgisi vermiyosa reklam yapıyor gibi çok mantıklı bir sonuca varmışsın ki tebrik ederim hayal dünyan inanılmaz gelişmiş..ama madem bu kadar komplo teorisine girilmiş hemen açıklama yapayım,1.fiyat bilgisi vermeyi doğru bulmuyorum çünkü bu kişiden kişiye yaptıracağı bölgeye ve isteklerine bağlı olarak değişen birşey,ben pek çok bölgeden yaptırdığım artı selüit ve sıkılaştırma tedaviside yaptırdığım için hepsine ait bir fiyat aldım dolayısıyla herkese bu fiyattan yapılır gibi bir yorumda bulunmak hem burdakileri yanıltır hemde yanlış olur.2-ben bölge bölge de surdan bu kadar burdan bu kadar ücret alıyor gibi bir yorumdada bulunamam çünkü gerçekten fiyatlandırma nasıl olur onu ancak dr ve asistanı belirleyebilir ama gece gece beni hayal dünyanla ve böyle bir bilgi kirliliği ile çok güldürdün:))

Valla ben actim sordum Alper beyin asistani cikti. Normalde doktor bey gorup muayene etmeden fiyat vermiyor dedi. Ben cok zorlayinca da slim 5500 tl den basliyor diye agzinin kiyisiyla soyledi. Aslinda tam fiyat almak zor olmakla birlikte en azindan olayin boyutunun nereden basladigini ogrendim ;) haaa unutmadan eklenen her bolge icin ise 1000 tl aliyorlar. Yani fiyat vermeyen uyeleri bilmem ama herkes kaca yaptirdigini yazarsa en azindan fiyat alirken uygun fiyat alma sansimiz olur kizlar.

Back