• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

ya bu ütülemenin lazer den farkı nedir yaa..
her bölgeye uygun değil mi lazer yada ütüleme?

bıyık bölgesine yaptıran var mı kızlar?

Ütüleme sadece bir markanın çıkardığı bir sistem iyi de tuttu.
Dalga boyu diod lazer zaten .
Yani farkı dido olması,daha derine inmesi.

Lazer her bölgeye uygundur ama her kıl ve cilt tipine uygun değildir.
Bunun için cilt ve kıl tipiniz iyi tahlil edilmeli,ona göre uygun lazer kullanılmalı.

İstanbul / Bakırköyde bi güzellik salonuna gidiyorum. Komple (genital, koltukaltı, yüz, kol, bacak) 1.200tl toplam. aylık 100taksit. Seans süresi 12 ay. Eğer kılların yapısına göre devam edilmesi gerekirse 3 ayda onlardan 15 aya tamamlıycaklar.

hangi güzellik salonu acaba bilgilerini vermen mumkun mu?

Ütüleme sadece bir markanın çıkardığı bir sistem iyi de tuttu.
Dalga boyu diod lazer zaten .
Yani farkı dido olması,daha derine inmesi.

Lazer her bölgeye uygundur ama her kıl ve cilt tipine uygun değildir.
Bunun için cilt ve kıl tipiniz iyi tahlil edilmeli,ona göre uygun lazer kullanılmalı.

bilgilerini paylaşman mumkun mu?

Ben sadece koltukaltı için Bakırköy'de bir polikliniğe gidiyorum 2 seans yaptırdım ve çok mmnun kaldım ilk seans sonrası bile %60-70 gitti kalanlarda inceldi ama benim kıllarım çok sert simsiyah ve tenimde beyaz alex yapıldı bunun etkisi büyük sanırsam.Koltukaltıı için her seansta 35 lira ödüyorum büyük ihtimalle 3. seansa da gidicem ondan sonra bırakıcam bir kaç tüy kalsa da o beni tahatsız etmez artık. gelecek sonbahar gibi de komple vücut için gidicem önce koltuk altımda bir deneyeyim dedim bu yaza bitmesini istedim.

ben 250 lira sadece koltukaltı için ödüyorum:30::30::30: kazıklanıyormuyum

Ankara'da iki yerle görüştüm. Seans başı 500 lira dediler. Bana biraz fazla geldi :19:

Sonucundan memnun kaldığınız uygun fiyatlı bir yer var mı?

Son düzenleme:
ben izmirde alsancakta tüm bacak 360 yaptırıyorum...yazan fiyatlara baktım da kazıklanıyor muyum ne?

arkadaşlar ben yeni başladım fiyat iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum. zaten dudak üstünden memnun kalmadım ben cok beyazım ve karartma yaptı bir daha da yaptırmıyacagım..
yüzü (favori çene dudak üstü):30 genital:100 koltuk altı:50 dedik. biraz zorlama aldım bu fiyatı ama tereddütteyim :(

istanbul anadolu yakasında alt bacak+tüm genital+koltukaltı 190 lira ve gittiğim yer bir poliklinik. hatta 5 seansı toplu ödeme şansı olanlar için fiyat daha da düşüyor(şu an hatırlayamadım) gittiğim yerden çok memnunum ve bence fiyat gayet uygun. çok temiz bir yer ve çalışanları çok ilgili, seans sırasında bile sık sık iyi misiniz, çok acı var mı diye soruyorlar ve gerçekten çok rahatlatıyorlar.

alsancakta bır polıklınıge gıdıyorum ben ... komple bacak- koltuk altı- genıtal - yuz... toplam 450 verıyorum seans bası.. 8 seans oldu hala bı yararyını goremedım kıllar aynı sekılde cıkmaya devam edıyor...

İlk başladığım dönemde kollar hariç tüm vücuda seans ücreti olarak 720 TL ödüyordum. Başlayan bir kampanyaya dahil oldum ve 6 seans ücreti olarak aynı bölgeler için toplam 2400 TL ödedim. Yani seansı 400 TL ye geldi. Gayet memnunum.

alsancakta bır polıklınıge gıdıyorum ben ... komple bacak- koltuk altı- genıtal - yuz... toplam 450 verıyorum seans bası.. 8 seans oldu hala bı yararyını goremedım kıllar aynı sekılde cıkmaya devam edıyor...

8 seans lazer için yeterli değil mi? benim iki seans oldu daha...acaba sizin yapılan uygulama mı yeterli değil acaba? alexsandr yapılıyor bana bildiğim kadarıyla.. böyle yorumlar okuyunca acaba boşa mı para veriyoruz diyorum :44:

8 seans gidipde sonuç alamıyorsanız o cihazda sorun var demektir gerçek lazer cihazlarının o kadar uzun seansta doğru tene uygulanıpda sonuç vermemesi mümkün değil
ıpl olmamasına dikkat edin....ayrıca gittiğimiz dönemlerin etki edeceğini de unutmayın regl döneminde veya öncesi giderseniz tüyler daha az etkilenir
regl döneminden sonraki günler daha etkili olur
ben kendimde de gözlemledim ve farkı gördüm

ankarada bi tıp merkezinde koltuk altına 50 liraya gidiyorum. 2 hafta sonra 4. seansa gidicem baya azalma oldu, şimdilik memnunum ama tam sonucu zaman gösterecek. sanırım kampanya varmış şu sıralar, peşin ödenirse tüm vücut 8 seans, toplam 1600 tl'ymış.

Back