• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

ben izmir alsancak'ta yaptırıyorum şu an koltukaltı-genital- tüm bacak 600 tl.
daha önce 2 seans ankarada 500 tl ye yaptırmıştım.
ikisi de alexandrite olmasına rağmen izmir'de yaptırdıklarımda çok daha az acı duydum.
soğutma gücü daha fazlaydı burada ve acıdığını istemeden belli ettiğimde de soğutmayı arttırdı, neredeyse hiç acımadı diyebilirim.

Kayseride bir hastanede yaptırıyorum.
Yüz bölgesi, alın kısmı hariç seansı 80 tl.

Son düzenleme:
izmirde alt bacak yaptırmış olan arkadaşlar varsa fiyatını söyleyebilir misiniz acaba? isterseniz bana özelden de mesaj atabilirsiniz. simdiden tesekkürler.

Merhaba arkadaslar bursa estetik international korupark subesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? internette bu kurumla ile ilgili cok sikayet var cok tereddütteyim ben buraya gidip görüşmeyi düşünüyorum gidenler lütfen yorum yazsın tavsiye ediyor muyuz kıllarınız yok oldu mu?

istanbul anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz yerleri bekliyoruuuuuum :) seneye yaza düğünüm olcak o zamana kadar kurtulmak istiyorum şu tüylerden yaklaşık 1.5 sene var nisan gibi başlamak istiyorum lazere tüm vücut..yaptıran arkadaşlar nasıl memnunlar mı

ben de anadolu yakasında bir yer arıyorum. aradan uzun bir vakit geçmiş ama bulabildiniz mi bir yer??

Back