Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genital + koltukaltı+ bikini bölgesi 50 tl ye gidiyorum.hatta 6 seans peşin ödenirse 35e düşüyor fiyat.Alexandrite yöntemi kullanılıyor.bilmiyorum bitcekmi ama gidiyorum 2 ay temiz kalıyor hiç degilse.
Hiç tamamen biten oldu mu ben kimseden duymadım.
kızlar ben yarın ilk defa yaptıracam.Komple bacağımı yaptıracam 1500 dediler 1300 paket olarak anlaştık .Benimkisi baya pahalıya gelmiş sanırım.
kızlar ben yarın ilk defa yaptıracam.Komple bacağımı yaptıracam 1500 dediler 1300 paket olarak anlaştık .Benimkisi baya pahalıya gelmiş sanırım.
ha sadece bacak yaptıracaksan pahalı bacım 1300 tl, bu fıyata tum vucut yaptırabılırsın.
Canım sadece bacak 1300 koltukaltımı iğnei ile yaptırmıştım o da çok pahalıya mal oldu bana
Canım parasını verdim bi de ağustosta evleneceğim o yüzden acele ettim.
hayırlısı olsun ınsallah, gunese dıkkat et lutfen kıl koklerın kahverengı olmasın, Allah mesut etsın
bıktımya, nerede gidiyorsun? Fiyat çok uygun bence, yanık filan oldu mu hiç?
İzmirde yaptıranlar ne kadar yaptırıyor??
Ben Denizlide bir klinikte yaptırıyorum bayan doktor kendisi yapıyor ve başka kimseyi almıyor odaya.Ve çokda güvenilir bir yer.Henüz 3 seans gittim tüm bacak,koltuk altları 450 veriyorum.Ama doktor azaldıkça ücretin azalacağını söyledi belki bu seansta ücret azalabilir sormayı düşünüyorum açıkcası.
of bu ücret şaka gibi.. ben seansına 600 tl veriorum sadece genital+bacak için.. çok canım sıkıldı şimdi :26:
alsancakta bır polıklınıge gıdıyorum ben ... komple bacak- koltuk altı- genıtal - yuz... toplam 450 verıyorum seans bası.. 8 seans oldu hala bı yararyını goremedım kıllar aynı sekılde cıkmaya devam edıyor...