• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

ben bugün konuştum ist avrupa yakasında bir poliklinikle.genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler.cihaz alexandrite. uygun mu acaba yaptırsam mı karar veremedim.baya ünlü iyi bir yer.

bikini bölgesi 40 tl genital bölge 60 tl dir

6-8 seansta sonuç alırsınız

diye bir yerden bilgi aldim

Yalniz igneli epilasyon mu yoksa lazer epilasyon mu daha iyi olur bilmiyorum.

Bende düsünüyorum dügünden sonra insaAllah.

Bütün mesajları tek tek okudum ama yerin adını veremediğimiz için pek bilgi edinemedim.
Ankara'da gidip uygun fiyata memnun kalan bana mesaj gönderebilir mi lütfen?
Bir de cildiye doktoruna sorsam iyi bir yer önerir mi sizce?
Çünkü cildiye doktoru değil de bir güzellik uzmanı daha iyi bilir gibi bir şeyler duymuştum.

Genital + koltukaltı+ bikini bölgesi 50 tl ye gidiyorum.hatta 6 seans peşin ödenirse 35e düşüyor fiyat.Alexandrite yöntemi kullanılıyor.bilmiyorum bitcekmi ama gidiyorum 2 ay temiz kalıyor hiç degilse.

Hiç tamamen biten oldu mu ben kimseden duymadım.

Genital + koltukaltı+ bikini bölgesi 50 tl ye gidiyorum.hatta 6 seans peşin ödenirse 35e düşüyor fiyat.Alexandrite yöntemi kullanılıyor.bilmiyorum bitcekmi ama gidiyorum 2 ay temiz kalıyor hiç degilse.

Hiç tamamen biten oldu mu ben kimseden duymadım.

bıktımya, nerede gidiyorsun? Fiyat çok uygun bence, yanık filan oldu mu hiç?

kızlar ben yarın ilk defa yaptıracam.Komple bacağımı yaptıracam 1500 dediler 1300 paket olarak anlaştık .Benimkisi baya pahalıya gelmiş sanırım.

kızlar ben yarın ilk defa yaptıracam.Komple bacağımı yaptıracam 1500 dediler 1300 paket olarak anlaştık .Benimkisi baya pahalıya gelmiş sanırım.

paketten kastın; genıtal,dudak ustu,koltuk altı,tum bacak ıse normal bence, ben 2008-2009 1 yıl gıttım 900 tl pesın dı

fakat yapılan ıslemde kol altı toplam 5 kez ısın vermesıyle bıtıyor,genıtal bılemedın 10 kez ısın verılıyor, toplamda 5 dk falan suruyor, seansına 35-50 tl uygun bır fıyat ama tum bacak cok daha fazla ıslem en az yarım saat suruyor.:42:

ha sadece bacak yaptıracaksan pahalı bacım 1300 tl, bu fıyata tum vucut yaptırabılırsın.

Canım sadece bacak 1300 koltukaltımı iğnei ile yaptırmıştım o da çok pahalıya mal oldu bana

kuzu pahalı oldugunu dusunuyorum, yaptırdıgın semte ve yere gore de degısır tabı acelen yoksa bıraz fıyat bak derım, bır de onumuz yaz epılasyon ıcın uygun bır zaman degıl,

tabı gunese cıkmayacaksan ;)

Ben Denizlide bir klinikte yaptırıyorum bayan doktor kendisi yapıyor ve başka kimseyi almıyor odaya.Ve çokda güvenilir bir yer.Henüz 3 seans gittim tüm bacak,koltuk altları 450 veriyorum.Ama doktor azaldıkça ücretin azalacağını söyledi belki bu seansta ücret azalabilir sormayı düşünüyorum açıkcası.

Sor artik istersen, yoksa bu boyle 5 seansi garanti ayni fiyati odersin:20:

of bu ücret şaka gibi.. ben seansına 600 tl veriorum sadece genital+bacak için.. çok canım sıkıldı şimdi :26:

Hersey ederi kadar bence.... Araba var mersedes, araba var fiat palio... Simdi ikisinin konforu, dayanikliligi, bir kazada mazallah hangisinde airbaglarin oldugu gibi.... Bozma moralini sen. Sadece biraz daha pazarlik payi varmis gibi dimi? Pazarlik yap! :3:

alsancakta bır polıklınıge gıdıyorum ben ... komple bacak- koltuk altı- genıtal - yuz... toplam 450 verıyorum seans bası.. 8 seans oldu hala bı yararyını goremedım kıllar aynı sekılde cıkmaya devam edıyor...

Seans basi veriyor ve memnun degilsen neden yaptirmaya devam ediyorsun ayni yere?.. Yazmadan yapamadim yaaa... Uzuldum ayrica,ne acimasiz insanlar var, bu isi ticarete dokmusler, herseans 450 mi, yuh!izmirli olarak ayipladim bu fiyati, bence artik para odeme ve bitene kadar yapmalari konusunda mecbur birak. 8seansda kil kalmiyor zaten.. Bak cok sinir yaptim...:1:

Back