Alexandrite lazere gidip memnun kalan varmı ?
bn cnm 2 ay önce yaptırdım dha doğru düzgün çıkmadı birde düşük ayarda oldu çok raat bikini bölgesi içinde gitmeyi düşünüyorumm böyle sonuç alırsam ağda yaptırmaktann çok ok iy ve kalıcı çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alexandrite lazere gidip memnun kalan varmı ?
İstanbul / Bakırköyde bi güzellik salonuna gidiyorum. Komple (genital, koltukaltı, yüz, kol, bacak) 1.200tl toplam. aylık 100taksit. Seans süresi 12 ay. Eğer kılların yapısına göre devam edilmesi gerekirse 3 ayda onlardan 15 aya tamamlıycaklar.
İstanbul / Bakırköyde bi güzellik salonuna gidiyorum. Komple (genital, koltukaltı, yüz, kol, bacak) 1.200tl toplam. aylık 100taksit. Seans süresi 12 ay. Eğer kılların yapısına göre devam edilmesi gerekirse 3 ayda onlardan 15 aya tamamlıycaklar.
Çok iyiymiş.Yerin adını özelden atabilir misin canım?
cok uygunmuş. memnun musunuz peki?
bende bu gün fiyat aldım kuzenimin eşinin gittiği yere gidicem o çok memnun kalmış. üst bacak seans başı 130 tl ama 5 seans parası vericem 1 seans bedavaymış 6 seans sürücekmiş 2 2,5 ay seans araları randevum var p.tesi bakalım n eolucak:)
ben izmitte yaptırıyorum.
bu ay kampanya var
koltukaltı+bikini+alt bacak+genital 160 tl seansı
29 şubata kadar[/QUOTE
alex mi kullanılıyor? bideee memnun kaldın mı ?