• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

İstanbul / Bakırköyde bi güzellik salonuna gidiyorum. Komple (genital, koltukaltı, yüz, kol, bacak) 1.200tl toplam. aylık 100taksit. Seans süresi 12 ay. Eğer kılların yapısına göre devam edilmesi gerekirse 3 ayda onlardan 15 aya tamamlıycaklar.

Çok memnun olduğum, tüy yapısına göre 3farklı cihazı olan ,titiz ve ciddi bir dermatologta yaptırıyorum.

Tüm vücut(yüz hariç) = 600 tl seans başı

Ben daha önce başka bir yerde yaptırdığım için bacak tüylerimde öncesinden baya azalma var,hatta alt bacak artık 1-2 tüy dışında hiç yok. Bunun haricinde bel,göbek genital,kollar,üst bacak kollar kolaltı yaptırıyorum bu sebeple bana seans başı 500 tl şu anda.

yÜz bölgesi fiyatı 100 tl burada(komple)

Bölge bölge soracak olursanız cevaplandırabilirim.

Not: Arkadaşlar lütfen bitene dek kampanyalı yerlere inanmayın. Sebebini buradan okuyabilirsiniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/429390-2-senelik-lazer-epilasyon-tecrubem.html

İstanbul / Bakırköyde bi güzellik salonuna gidiyorum. Komple (genital, koltukaltı, yüz, kol, bacak) 1.200tl toplam. aylık 100taksit. Seans süresi 12 ay. Eğer kılların yapısına göre devam edilmesi gerekirse 3 ayda onlardan 15 aya tamamlıycaklar.

Çok iyiymiş.Yerin adını özelden atabilir misin canım?

ankarada genital+tüm bacak için 600 ödüyorum seans başına.. burda ne kadar ucuza gidenler varmış, şoktayım :53: daha ucuzlarını da araştırayım bakayım :31:

Merhaba kızlar,

Ben ümraniye de bir epilasyon merkezine gidiyorum. İşlemi doktor yapıyor direkt. Genital seans ücreti 98 tl, alt bacak 196 tl, koltuk altı 50 tl. Her seans işlem bittikten sonra ücreti ödüyorsunuz. Tüylerin koyu renk ve kalın olması gayet iyi sonuç veriyor alex cihazda. 2.-3. seasntan sonra tüylerde azalma olacağı için seans ücreti de düşüyor. Dolayısıyla paket kampanya yapmıyorlar. Doktordan çok memnunum. Genital bölgeme 2. kez yapıldı ve çok iyi durumda şuan. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba kızlar,

Ben ümraniye de bir epilasyon merkezine gidiyorum. İşlemi doktor yapıyor direkt. Genital seans ücreti 98 tl, alt bacak 196 tl, koltuk altı 50 tl. Her seans işlem bittikten sonra ücreti ödüyorsunuz. Tüylerin koyu renk ve kalın olması gayet iyi sonuç veriyor alex cihazda. 2.-3. seasntan sonra tüylerde azalma olacağı için seans ücreti de düşüyor. Dolayısıyla paket kampanya yapmıyorlar. Doktordan çok memnunum. Genital bölgeme 2. kez yapıldı ve çok iyi durumda şuan. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

cok uygunmuş. memnun musunuz peki?

arkadaşlar benim tüylerim köklü aşırı acıyor ağda yapınca ayda bir bile az geliyor çok çabuk uzuyor bir ay almasam erkek ayağı gibi ayaklarım oluyor ya bıktım bu durumdan acaba bende ilerde yaptırırsam sonuç tam sonuç alır mıyım yaptıranlar ne kadar sürede kurtuldu memnun kaldınız mı fiyat aralığı ne kadar?

cok uygunmuş. memnun musunuz peki?

Şuana kadar 6seans oldu yani toplam 6ay oldu gideli. Özellikle koltukaltım komple bitti diyebilirim. Ben kuzenim vasıtasıyla gittim, oda oraya gidiyodu. Araştırma falan yapmadım açıkcası gitmeden önce direk oraya başladım şuanlık sonuçtan gayet memnunum ama kullandıkları makinanın ismini tam bilmiyorum sormuştum önceden ama o zaman pek bi bilgim olmadığı içn hatırlamıyorum açıkçası ve seansım bittikten sonra ki sonucu heyecanla bekliyorum çok merak ediyorum. Komple gidiyorum bende. Eğer istiyosanız bi irtibata geçip bilgi edinebilirsiniz.

bende bu gün fiyat aldım kuzenimin eşinin gittiği yere gidicem o çok memnun kalmış. üst bacak seans başı 130 tl ama 5 seans parası vericem 1 seans bedavaymış 6 seans sürücekmiş 2 2,5 ay seans araları randevum var p.tesi bakalım n eolucak:)

tüm bacak + yarım kol+ genital + koltukaltı + yüz 600 verdim tek seansa umarım azalır ve ikinci seansta en azından 500 den az veririm :) ama daha uygun yerler de varmış ama ben yüzümden memnun oolduğum için değiştirmk istemedim merkezimi....

Çok uygun yerlerde yaptırmayın derim. Çünkü kampanyalı yerlerde fiyat çok uygunsa işlemden kısıyolar emin olun. Bunu bana kendileri dedi. Ben kampanyaya yetişememiştim bana lazer yapan bayana 1ay önce gelseydim yetişcekmişim falan diye dert yanarken o da bana boşuna üzülme onlara zaten normal paralı gibi yapılmıyo ucuz etin yanisi olmaz biliyosun diye kendisi demişti. :ssz:

çok iyiymiş mümkünse bende öğrenebilirmiyim ismi yada tam yeri. şimdiden teşekkürler

dediğim yere gittim dün sadece üst bacak yaptırıcaktım ama oradaki tüyler ince %70 azalma olur ama alt bacağınızda daha iyi etki eder dedi teniniz güneş görmediği için yanık gbi problemlerinizde olmaz dediler komple bacak genital k.altı sean başı 300 tl şuan indirimleri varmış banada uygun geldi tek tek daha pahalı seansıma doktorun girmsini istediğim içinde akşam saatlerinde gidicem inş hayırlısı olur ve şu tüylerden kurtuluruz:))

Back