• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

Çok uygun yerlerde yaptırmayın derim. Çünkü kampanyalı yerlerde fiyat çok uygunsa işlemden kısıyolar emin olun. Bunu bana kendileri dedi. Ben kampanyaya yetişememiştim bana lazer yapan bayana 1ay önce gelseydim yetişcekmişim falan diye dert yanarken o da bana boşuna üzülme onlara zaten normal paralı gibi yapılmıyo ucuz etin yanisi olmaz biliyosun diye kendisi demişti. :ssz:

:53: :53: :43::43::43:

Noldu tatlım :26:

Önümüzdeki hafta bende başlıcaktım genital ve kolaltı için 6 seans 210 lira peşin alınacak çok uygun maliyet olarak ama sen öyle diyince korktum bak şimdi baştan savma yapılırsa daha geç sonuç alırım bide ta gebzeden istanbula gitcem püff :43:

Önümüzdeki hafta bende başlıcaktım genital ve kolaltı için 6 seans 210 lira peşin alınacak çok uygun maliyet olarak ama sen öyle diyince korktum bak şimdi baştan savma yapılırsa daha geç sonuç alırım bide ta gebzeden istanbula gitcem püff :43:

iptal etme şansın yok mu ? üstelik gebzeden istanbula her ay gitmek zor olmuycak mı senin için? bir de 6seansta biticeğini hiç sanmıyorum. Senin bu gidiceğin yer nasıl bi yer canım ?

iptal etme şansın yok mu ? üstelik gebzeden istanbula her ay gitmek zor olmuycak mı senin için? bir de 6seansta biticeğini hiç sanmıyorum. Senin bu gidiceğin yer nasıl bi yer canım ?

Trenler iptal olana kadar rahatım, mart sonu kalkacakmış trenler napcam bilmiyorum. :44: Bi arkadaşım tavsiye etti onun için oraya gidicem yüz için iğneli yaptırıyorum onun içinde kadıköye gidiyorum bu yer kartalda. iğnelide yapıyomuş burası ikisinide orada yaptırmayı düşünüyorum gebzedekleri pek tavsiye etmediler o yüzden kartala gidicem daha doğrusu gitmem gerekiyor canım :59:

dediğim yere gittim dün sadece üst bacak yaptırıcaktım ama oradaki tüyler ince %70 azalma olur ama alt bacağınızda daha iyi etki eder dedi teniniz güneş görmediği için yanık gbi problemlerinizde olmaz dediler komple bacak genital k.altı sean başı 300 tl şuan indirimleri varmış banada uygun geldi tek tek daha pahalı seansıma doktorun girmsini istediğim içinde akşam saatlerinde gidicem inş hayırlısı olur ve şu tüylerden kurtuluruz:))

of bu ücret şaka gibi.. ben seansına 600 tl veriorum sadece genital+bacak için.. çok canım sıkıldı şimdi :26:

Ben komple fiyat olan yada paket olan biyere para vermekten yana degilim açıkcası, çünkü 1-2 seansa gittikçe anlıyorsun işe yarayıp yaramadıgını. Direk para verince bir garantisi yok aslında, ama mesela koltukaltına gidersin memnunsundur ozaman paket alırsın.
Eskişehirde benim gittiğim yerde koltukaltı 7 seans 300, genital 6 seans 900

mrb nereye gidiyosun bende araştırmadayım ve güvenilir bir yer arıyorum sen memnunmusun bide seans fiyatları nasıl bilgi verebiirmisin

Ben de İstanbul'da lazer epilasyona başlamak istiyorum. Özel bir hastane grubundan aldığım fiyat yüz hariç tüm vücut 6 seans 3.800 TL!! Benim sağlık sigortam da o gruptan olduğu için indirim olacakmış ama ne kadara gelir bilemiyorum...

İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız ve mümkünse daha uygun fiyatlı bir yer önerebilir misiniz??

İstanbul Avrupa yakasında bakırköyde bir polikliniğe başladım alex ile koltuk altı 35 tl 3. seanstan sonra %10 indirim varmış. Komple vücut 480 tl seans başı tabi bu fiyatlar.

cok uygun geldı bana fıyatı..sız gıttınız mı bıtıyor mu acaba tuyler

bende bu akşam ilk seansıma başlayacağım inşallah
kolaltı, genital bikini seansı 80 lira.
çok araştırdım fiyat olarak çok uygun. bakalım inşallah memnun kalırım ve görüşlerimi burda paylaşırım.
ama acıyacak diye çok korkuyorum. emla krem vs. sürmeden gideceğim.

Ankara Kızılay da yarım bacak+koltukaltı+genital için 300 tl ödedim.

kızlar h.sonu avrupa yakasında bir hastanenin (tıp merkezi) lazer epilasyon fiyatlarını sordum. genital+tüm bacak+ koltuk altı =1.800 tl dedi. bıyık bölgesini de hediye ediyo.alexsandirate kullanıyolar.bitene kadar gidiyorsun sizce nasıl fiyatı?peşin ödemede sadece 100 tl fark ettiğini takistli olduğunda 10 takside kadar böldüklerini söledi fiyat yine 1800. çok geldi ama hastane ortamı olsun istiyorum ben.yorumunuz nedir>?

kesinlikle çok ucuz olunca kıllanıyorum bende durumdan iyice araştırmadan gtmeyin kızlar

aslinda lazer tamamen tüyleri yok etmiyor .. 10 seansdan sonra hic birsey kalmiyor ama en az her sene 1 kere uygulanmalidir ki birdaha eski kaline dönüsmesin diye

benim gittiğim yerde diod lazer (ütüleme sistemi)kullanıyorlar
acı kesinlikle yok sadece genitalde biraz acıyo ama ağdaya,epilatöre
oranla çok az seans fiyatları da şöyle:
tüm bacak=200tl
genital-bikini=100tl
genital=70tl
kolaltı=40tl

bi de tüm bacak - tüm kol - genital - kolaltı 8 seanslık paket fiyatı da 1.750tl
mesela istemediğin bir bölge yerine başka bir bölge de seçebiliyorsunuz
örneğin tüm kol yerine
bel,sırt yada göbek gibi...

Son düzenleme:
Ben Aydın'da yüz icin seans bası 100 tl ye gidiyorum.alexsandirate kullaniyolar. Yazın bacaklarimada başlamayı düşünüyorum . Tam bacak seans bası 400 tl ve tam bacak yaptırınca genital ve koltuk altını da hediye olarak yapıyorlar. Koltuk altı sean bası 75 tl ve genital 150 tl. Genital+koltuk altını bir yaptırınca 200 tl ye yapıyolar. Ben gayet memnunum. Yanak bölgemde ve çenemde cok tuylenme vardı. Özellikle cene bölgemdeki kıllar çok sertti. Jiletle traş edilmiş gibi. İlk seansım 1 Şubat'ta gerçekleşti . 2. Seansıma gittiğimde özellikle cene bölgemdekilerde yarı yarıya bı azalma oldu :)

istanbul kartalda gidiyorum
6 seans genital+koltukaltı+bikini 210 tl ödedim. kullanılan cihaz alexandre :3:

bende yüzüme başlıcam başlıcam bir yıldır bir başlayamadım ya ha hormonlarım biraz daha düzelsin ilaca devam diye diye bakalım bi kaç aya artık ALLAH nasip ederse yüzüm için gidicem
lakin o zamanda hiç güneşe çıkmamam gerekiyor gerçi sebamed +50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum yazları ama bakalım ALLAH yardımcımız olsun hepimizin hepimiz tümden kurtulalım inşallah şu tüylerden artık:21:

benim gittiğim yerde diod lazer (ütüleme sistemi)kullanıyorlar
acı kesinlikle yok sadece genitalde biraz acıyo ama ağdaya,epilatöre
oranla çok az seans fiyatları da şöyle:
tüm bacak=200tl
genital-bikini=100tl
genital=70tl
kolaltı=40tl

bi de tüm bacak - tüm kol - genital - kolaltı 8 seanslık paket fiyatı da 1.750tl
mesela istemediğin bir bölge yerine başka bir bölge de seçebiliyorsunuz
örneğin tüm kol yerine
bel,sırt yada göbek gibi...

ya bu ütülemenin lazer den farkı nedir yaa..
her bölgeye uygun değil mi lazer yada ütüleme?

bıyık bölgesine yaptıran var mı kızlar?

Back