• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon .::Lazer Fiyat - Maliyet Karşılaştırması::.

Arkadaslar bende izmir alsancakta bi merkeze gidiyorum..
tüm fiyatlar hakkında bilgim yok ben sadece yüzüme yaptırıorum bıyık ve cene altı fauller falan oldukca fazla ne yazıkki :(
her seansa 60 tl veriyorum. suana kadar 5 kez gittim ama lanet olsun kii hala bitmedi:( bende gitmiyorum artık
cok sinirlendim cünküü özellikle uzatıp gidiyorum alsın hepsini diye tek tek bikacını alıp gönderio..
eger bildiginiz baska yer varsa önerirmisiniz:( cok mutsuzum :2:

BANA fiyat azalması şöyle dediler mesela koltuk altı bitti bacaklar kaltı koltuk altı fiyatını düşüyor.yada bacak bitti koltuk altı kaldı bacak fiyatını düşüyo
o manada demiştir. yoksa kıl az diye fiyat indirmezler sanmam

istanbul anadolu yakasında bir poliklinikte alt bacak+genital+bikini+koltukaltına nakit 190 lira veriyorum. cihaz alexandrite.

istanbul anadolu yakasında bir polikliniğe gidiyorum alt bacak+tüm genital+kolaltı 5 seans toplam nakit 900 ödedim
doğru yerde doğru cihazla yaptırırsanız hiç düşünmeden nakit ödeyin derim çünkü iyi bir indirim oluyor

Ben mesaj atamıyorum henüz o yüzden buradan yazıyorum bende anadolu yakasında oturuyorum lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama bulamadım bir türlü sen memnunmusun hangi cihazı kullanıyorlar ben yüze yaptırıcam polikliniğin adresini msj atarsan sevinirim..

Son düzenleme:
merhaba ben ankarada hera diye bir salonda yaptırmıştım. inanılmaz acı çektim. neredeyse iğnelideki kadar acıttı. sonra elmas lazerle görüştüm bana bir deneme atışı yaptılar. acı yoktu. heradaki uydurma bi alettir dediler ama ben birkaç ay boyunca bekledim ve heradaki seanstan sonra tüylerin azaldığına şahit oldum. ama çok acıttı ne yalan söyleyeyim. birkaç gün bacaklarımda yara da kaldı. ama kalıcı değildi.
şu an maddi olarak toparlandığımda ikisinden birine gideceğim. elmas lazer 3 ayrı aletle çalışıyor ve sağlıkçıların gözetiminde. ama heradan 100 lira falan daha pahalı.

ben anadolu yakasında bir laser epilasyon merkezine gidiyorum. daha önce başka bir yere gidiyordum ancak memnun kalmadım, bir azalma görmedim ve uygulama sonra minik minik siyalıklar kalıyordu koltukaltımda ve silmeme yıkamama rağmen gitmiyordu, bence beceremediler. ama şimdi gittiğim merkezden çok memnunum, koltukaltı+genital+bikiniye 8 seanslık kampanyayla 200 tl'ye gidiyorum. bu ay üçüncü seansıma gidicem ve neredeyse kıl tüy çıkmadı bile :) seanslar iki ayda bir oluyor bu bakımdan da çok iyi. kısacası ben ikinci merkezde mutluluğu buldum ve inanılmaz bir rahatlık yaratıyor şu laser epilasyon iyi ki gidiyorum :)

Ben İstanbul Anadolu yakasında bir yere gidiyorum. Koltukaltı ve tüm genital 7 seans 700 tlye aldım(alex). Daha 2 seansa gittim ama azaldığını gözle görülür derecede farkediyorum. Umarım bu şekilde devam eder

Son düzenleme:
mrb arkdslar ben dıode sopranoyla tum vucut yaptırdım 26 gun olmasına rağmen halen dökülmed:( kontroldede yuzume yaptı vucuduma tekrrdan yapmadı bu garıp değilmi sizcede soprano deılmı yoksa makına şüphelendım ya:( nıe doklmedı halen sızce

Merhabalar. ESKİŞEHİR ' de lazer epilasyona gidenler var mı? Nereye gittiniz ve memnun kaldınız mı? Paylaşalım lütfen.. Neresi olduğunu özelden mesaj atabilirsiniz bana...

Ben komple fiyat olan yada paket olan biyere para vermekten yana degilim açıkcası, çünkü 1-2 seansa gittikçe anlıyorsun işe yarayıp yaramadıgını. Direk para verince bir garantisi yok aslında, ama mesela koltukaltına gidersin memnunsundur ozaman paket alırsın.
Eskişehirde benim gittiğim yerde koltukaltı 7 seans 300, genital 6 seans 900

EFTELYAREX merhaba. Eskişehir'de nereye gidiyorsun lazere? Özelden mesaj atabilir misin bana? Kaçıncı seansındasın, memnun musun?

istanbul anadolu yakasında bir polikliniğe gidiyorum alt bacak+tüm genital+kolaltı 5 seans toplam nakit 900 ödedim
doğru yerde doğru cihazla yaptırırsanız hiç düşünmeden nakit ödeyin derim çünkü iyi bir indirim oluyor

Mesajını aldım çok teşekkürler.Benim yanak bölgemde var sarı sarı bir ikide siyah hiç almadım yanak bölgemi.ama Çene bölgem zaten siyah orayı alıyorum yaptırmak zorundayım iki günde bir siyah siyah çıkıyor.yaptırmışken yüzü komple istiyorum ama bir yandanda korkuyorum yanar falan diye.Çeneme jilet vurdururum ama yanak bölgeme vurdurmak istemiyorum.İlgileniyorlar mı orda doktorlar titizlermi yani bu konuda.Senin verdiğin siteye baktım gitme imkanım var.Çokta uzak değil.Yeterki güvenilir bir yer olsun.Birde bize çok yakın bir hastahane var orda ütüleme sistemiyle yapıyorlarmış.Ordanda bilgi alacağım.

Mesajını aldım çok teşekkürler.Benim yanak bölgemde var sarı sarı bir ikide siyah hiç almadım yanak bölgemi.ama Çene bölgem zaten siyah orayı alıyorum yaptırmak zorundayım iki günde bir siyah siyah çıkıyor.yaptırmışken yüzü komple istiyorum ama bir yandanda korkuyorum yanar falan diye.Çeneme jilet vurdururum ama yanak bölgeme vurdurmak istemiyorum.İlgileniyorlar mı orda doktorlar titizlermi yani bu konuda.Senin verdiğin siteye baktım gitme imkanım var.Çokta uzak değil.Yeterki güvenilir bir yer olsun.Birde bize çok yakın bir hastahane var orda ütüleme sistemiyle yapıyorlarmış.Ordanda bilgi alacağım.

rica ederim kardeşim çenenden çok şikayetçiysen sen bilirsin ama yanağına vurdurma bence zaten bir iki taneyi sende halledersin
ben burda dediğim gibi yüz için gitmiyorum o konuda bişey diyemem ama vücutta gayet ilgililer ve motive ediyolar güleryüzlüler
tertemiz yer benim içime sindi yani inşallah memnun kalırız sonunda. istersen bi gider görüşürsün bakarsın kafana uyarsa gidersin

Alexandrite lazere gidip memnun kalan varmı ?

rica ederim kardeşim çenenden çok şikayetçiysen sen bilirsin ama yanağına vurdurma bence zaten bir iki taneyi sende halledersin
ben burda dediğim gibi yüz için gitmiyorum o konuda bişey diyemem ama vücutta gayet ilgililer ve motive ediyolar güleryüzlüler
tertemiz yer benim içime sindi yani inşallah memnun kalırız sonunda. istersen bi gider görüşürsün bakarsın kafana uyarsa gidersin

Teşekkür ederim arkadaşım önerin için :) Umarım kurtuluruz bir an önce :)

istanbul anadolu yakasında bir poliklinikte alt bacak+genital+bikini+koltukaltına nakit 190 lira veriyorum. cihaz alexandrite.

ofelia, özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için. Nerede yaptırdığını yazabilir misin özel mesaj ile.
Bu arada İstanbul Anadolu yakasındaki diğer arkadaşlar da yaptırdıkları yerlerin isimlerini özelden yollayabilirler :)

Bayanlar Avrupa yakasında Bakırköy-Bahçelievler taraflarında lazer yaptıran biri varsa,öneriyorsa bana mesaj atabilir mi acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Back