Çok uygun yerlerde yaptırmayın derim. Çünkü kampanyalı yerlerde fiyat çok uygunsa işlemden kısıyolar emin olun. Bunu bana kendileri dedi. Ben kampanyaya yetişememiştim bana lazer yapan bayana 1ay önce gelseydim yetişcekmişim falan diye dert yanarken o da bana boşuna üzülme onlara zaten normal paralı gibi yapılmıyo ucuz etin yanisi olmaz biliyosun diye kendisi demişti.
Noldu tatlım :26:
Önümüzdeki hafta bende başlıcaktım genital ve kolaltı için 6 seans 210 lira peşin alınacak çok uygun maliyet olarak ama sen öyle diyince korktum bak şimdi baştan savma yapılırsa daha geç sonuç alırım bide ta gebzeden istanbula gitcem püff
iptal etme şansın yok mu ? üstelik gebzeden istanbula her ay gitmek zor olmuycak mı senin için? bir de 6seansta biticeğini hiç sanmıyorum. Senin bu gidiceğin yer nasıl bi yer canım ?
dediğim yere gittim dün sadece üst bacak yaptırıcaktım ama oradaki tüyler ince %70 azalma olur ama alt bacağınızda daha iyi etki eder dedi teniniz güneş görmediği için yanık gbi problemlerinizde olmaz dediler komple bacak genital k.altı sean başı 300 tl şuan indirimleri varmış banada uygun geldi tek tek daha pahalı seansıma doktorun girmsini istediğim içinde akşam saatlerinde gidicem inş hayırlısı olur ve şu tüylerden kurtuluruz:))
Ben komple fiyat olan yada paket olan biyere para vermekten yana degilim açıkcası, çünkü 1-2 seansa gittikçe anlıyorsun işe yarayıp yaramadıgını. Direk para verince bir garantisi yok aslında, ama mesela koltukaltına gidersin memnunsundur ozaman paket alırsın.
Eskişehirde benim gittiğim yerde koltukaltı 7 seans 300, genital 6 seans 900
İstanbul Avrupa yakasında bakırköyde bir polikliniğe başladım alex ile koltuk altı 35 tl 3. seanstan sonra %10 indirim varmış. Komple vücut 480 tl seans başı tabi bu fiyatlar.
benim gittiğim yerde diod lazer (ütüleme sistemi)kullanıyorlar
acı kesinlikle yok sadece genitalde biraz acıyo ama ağdaya,epilatöre
oranla çok az seans fiyatları da şöyle:
tüm bacak=200tl
genital-bikini=100tl
genital=70tl
kolaltı=40tl
bi de tüm bacak - tüm kol - genital - kolaltı 8 seanslık paket fiyatı da 1.750tl
mesela istemediğin bir bölge yerine başka bir bölge de seçebiliyorsunuz
örneğin tüm kol yerine
bel,sırt yada göbek gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?