Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

Ya benimde 3.seansımdı dün ve bacaklarım bayağı yandı böle mosmor ya sanki
bana uzmanım hamethan ve madecassol karışımı önerdi
nolur yardım edin bunu kullanıp iyi gelen ver mı ya
silverdin de sürdüm dün ayriyetten ya 20 gün sonrada nişanım var napcam ben ya
kontrolum var 15 gün sonra gitmesem mi korktum artık yaaa

lazerde bende yanık yaşadım 2 tane krem vermişlerdi adlarını hatırlamıyorum
düzenli kullanmama rağmen iz kaldı
inşallah sende kalmaz

Son düzenleme:

tatilden döneli 1 hafta olmuştu ve benimde alexandrite lazer epilasyon sırasında kollarım yandı. Araştırdım ve her yerde izler geçmez diyordu. psikolojim çok bozuldu. hemen doktora gittim. doktor öncelikle madecasol ve locaid kremle doku tedavisi yaptı. 1 ay bu kremleri kullandım. yaralar iyileşti ve beyaz lekeler kaldı. ardından contractubex krem kullandım, derim soyuldu ve lekeler tamamen kayboldu. herkese tavsiye ederim, geç kalmadan doktora gidin ve kremleri düzenli kullanın...

eğer bronz bir teniniz varsa zaten sakın alexandrite yaptırmayın çünkü her yerde yazıyor zaten bronz ten için uygun değildir diye. ben buğday tenliyim ve kışın ortasında yaptırmama rağmen üst bacaklarımda yanıklar oldu. yanık dediğim sanki bi yere sürtünür de üst deri kuruyup atar. onun gibi ince bir tabaka halinde minik minik yanıklar oldu. dolayısıyla o yanan yerlerin altından taze deri çıkıyor. aradan 1 ay geçtikten sonra güzelce keselenin ya da en güzeli hamama gidin. hem tüm ölü derilerinizden kurtulursunuz. sonra 3 seans solaryuma girdim. şimdi hepsi geçti. yalnız hemen yanığın arından yapmayın bunu önemli.

Birşey sormak istiyorum şimdi gittigim yer bana güneş kremi gibi birşey verdi
50 faktör fln sanırım günde 3 kez ya da istedigin zamanlarda sür dediler
devamlı kullanırsam iz kalmaz herhalde dimi ?

Kızlar leke nasıl oluyor nokta nokta mı yoksa benek benek mi? Benim bacaklarımda morarma oldu ama bazı yerler minik minik kahverengi leke var iz kalacak diye korkuyorum.Yardım edin lütfeeen ((

aynı sorun bndede var suan zaman ıcınde gecer demıslerdı ama bnm beyaz beyaz mınıcık nokta seklınde yanık degıl yanı sadece lazerde olusan ız.

benim kolumda kahverengi yanık lekesi oluşmuştu, bir süre öyle kaldı, hameltan yanık kremi sürdüm ve güneş koruyucu kullandım, sonradan geçti tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…