Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonla Oluşan Yanık Izleri

Iki gun once yüzüme lazer epilasyon yaptirdim hemde cok iyi bir hastanede..epilasyondan cikinca yüzüm kizardi ve cok acidi yanma hissi vardi. ve smdi iki gun oldu yanik izleri gibi olustu kahverengi boyun cene ve yanaklarimdaa cok kotu aynaya bile bakamiyorum..nasil gecer yardim edin yarin epilasyon yaptirdigim hastanede gidicem ama emnim normal bole seyler krem kuanin diyip gecisiricekler.. saclarimla yuzumu kapatmaya calisiyorum psikolojim bozuldu suratim yanik izleriyle doluuu

Arkadaşlar cilt tipinin hassaslığından dolayı lazer epilasyon işleminden sonra işlem yaptırdığı böldege yanık ve kabuklanmalar oluşanlar benimle temasa geçerse işlemden hemen sonra kullanabileceğiniz işe yarar bir ürünü denemeniz için göndertebilirim.10 dakika içinde Acıyı alacak kabuklanmayı ve yanığı büyük ölçüde iyileştirecektir.:2:

Arkadaşlar merhaba. Lazerden sonra bende de kahverengi lekeler kaldı bundan kurtulan var mı tavsiye verin ne olurrrr

Yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum bir hafta önce seansına gittim bugün farkettim ki yüzümdeki benin üstü kabuklanmış kabuğu kaldırınca kanadı.. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ya da bişey olur mu ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz?

Benlerin uzerine atis yapilmamasi gerekiyor kesinlikle cunku kanser riski var. Bence iciniz rahat degilse bir dermatologa gorunun. Bundan sonraki seanslar icinde mutlaka benin uzerini beyaz kalemle kapatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…