• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyondan Ne Sonuç Aldınız

mymoonum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
27
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bu konu başlığı altında sadece uzun süre önce lazer epilasyon yaptıran bayanların şu andaki sonuçlarla ilgili bilgi vermesini rica edeceğim
not: yani başlayacak olanlar lütfen konuyu karıştırmasın sadace uzun zamandır yaptırmış olanların tecrübelerini okuyabileceğimiz bir bilgi panosu gibi olsun.

benım yaklasık 1,5 yıl. koltukaltına ndyag cıhazı ıle toplam 6 senas yaptırdım. sonuc: bazı yerlerde hıc cıkmıyor. ama normalde almadıgım yan taraflarındakı ayva tuylerı kalınlastı. sıfır tuysuz olmadım. daha fazla dagılmaması ıcın lazerı bıraktım. 15 gunde bır agda ıle almaya devam edıyorum. sadece azaldı ve gec cıkıyor.

bir yıl önce yarım bacak ve koltuk altına lazer uygulaması yapıldı.ilk uygulmadan 15 gün sonra rutuş yapıldı.çok ilginçtir ki; % 95 i gitti tüylerin..ikinci seansa gerek kalmadı..şaşılacak bir şekilde 1 yıldır çıkmadı tüylerim..çok sert yapıda olması etkili oldu sanıyorum..çok mesudum :)))

hangi makinayla yaptırdığınızı kıl tipinizi rengini cilt tipinizi ve rengini de belirtmenizi rica etsek çok ayıp etmiş oluruz? ben ve benim gibi hala laser uygulamasına devam edenler merak ediyor da mesela laser epilasyondan sonra kalanları nasıl aldınız uzmanınız ne tavsiye etti vb. teşekkürler

hangi makinayla yaptırdığınızı kıl tipinizi rengini cilt tipinizi ve rengini de belirtmenizi rica etsek çok ayıp etmiş oluruz? ben ve benim gibi hala laser uygulamasına devam edenler merak ediyor da mesela laser epilasyondan sonra kalanları nasıl aldınız uzmanınız ne tavsiye etti vb. teşekkürler

aleksandrayt bole yazılıyo sanırım..ben buğday tenliyim tüylerim siyah kalın ve çok sertti..batıklarda çok oluyodu.şmdi pürüzsüz :) kalanları tekrar gitmek için fırsat bulamadığımdan birde tüm bacak ücreti ödemek istemediğimden jiletle alıyorum ..belli belirsiz zaten.ama uygulama yapan uzmanla görüşüp uygun bir fiyat verirse kalanlardan da kurtulmak istiyorum..yıllarca neler çektik.ağda, epilasyon makinesi, sir oy oy oy:64:

aleksandrayt bole yazılıyo sanırım..ben buğday tenliyim tüylerim siyah kalın ve çok sertti..batıklarda çok oluyodu.şmdi pürüzsüz :) kalanları tekrar gitmek için fırsat bulamadığımdan birde tüm bacak ücreti ödemek istemediğimden jiletle alıyorum ..belli belirsiz zaten.ama uygulama yapan uzmanla görüşüp uygun bir fiyat verirse kalanlardan da kurtulmak istiyorum..yıllarca neler çektik.ağda, epilasyon makinesi, sir oy oy oy:64:

gerçekten tek seansta kurtuldunuzmu nerede yaptırdınız

ben uygulama yaptırdığım yere en son kasım da bir seans daha gidicem paket harici fiyat sordum o gün gelin uzman görsün fiyat versin dediler çünkü sizin yeni başlamış fiyatı olmaz az kalmıştır deiler yani bence de görüşmenizde ve indirim istemede fayda var

8 seansı tamamladım fakat sıfırlanmadı malesef bacağımın heryerinde olmasa da dağınık halde bazı bölgelerde çıkmaya devam ediyor az da değil alınmasını gerektirecek durumda giden paraya acımıyo değilim

8 seansı tamamladım fakat sıfırlanmadı malesef bacağımın heryerinde olmasa da dağınık halde bazı bölgelerde çıkmaya devam ediyor az da değil alınmasını gerektirecek durumda giden paraya acımıyo değilim

biraz daha detay verirmisiniz ne marka makina idi ve ne zaman bitti seanslar şimdi hangi işlemi uyguluyorsunuz?

biraz daha detay verirmisiniz ne marka makina idi ve ne zaman bitti seanslar şimdi hangi işlemi uyguluyorsunuz?

Son düzenleme:
Benim neredeyse 1,5 yıl oluyor. Alex, IPL ve dıode kullandı merkez. Tüm kol yaptırıyordum yarım kolum temiz , bitmedi ama kaymaksı bir görünüşü var. Üst taraf ise yanlışlıkla yapılan alexten dolayı coştu şimdi onu kaybetmeye çalışıyoruz.

Yüzüm iyi durumda sanırım ama anlayamadım tam. Kolaltım da psikolojime göre sanırım bikaç ay çok temiz bitti diyorum ama bi bakıyorum ince uzun kıllar :53:

Bacaklarıma da başladım tavsiye üzerine. Epilatör kullanmıştım batık yapmıştı şimdi o görüntü gidecek inşallah. İki seans oldu daha ama görüntüde bir fark oldu.

İnşallah bir gün bittiği günleri de görürüm

bir yıl önce yarım bacak ve koltuk altına lazer uygulaması yapıldı.ilk uygulmadan 15 gün sonra rutuş yapıldı.çok ilginçtir ki; % 95 i gitti tüylerin..ikinci seansa gerek kalmadı..şaşılacak bir şekilde 1 yıldır çıkmadı tüylerim..çok sert yapıda olması etkili oldu sanıyorum..çok mesudum :)))

cnm bi mahsuru yoksa nerde yaptırdığını öğrenebilirmiyim bnde yaptırcamda.

aleksandırayt tı açık tenli olduğum için bu kullanıldı 1 sene oldu biteli şu an bişey uygulamıyorum boşa para harcamak istemiyorum çünkü 2 seans daha gelmen gerek dediler ama ben sıfırlanacağını düşünmüyorum kalanları makineyle alıyorum

aleksandırayt tı açık tenli olduğum için bu kullanıldı 1 sene oldu biteli şu an bişey uygulamıyorum boşa para harcamak istemiyorum çünkü 2 seans daha gelmen gerek dediler ama ben sıfırlanacağını düşünmüyorum kalanları makineyle alıyorum

bana uzman makinayla kes kıl köklerini hareket ettirme dedi sürekli birşeyler söylüyorlar ama biz emin olamıyoruz:19:

Yaklaşık 2 buçuk sene alexandr tipi lazere gittim.Özel okmeydanı hastanesinde..bacakalrımda tektük var.kolaltımda da öyle.bıyığım nedense bıtmedı..yanı lazere gıttıgım donem 2 ay 3 ay hıc cıkmıyodu tabı ama bırakınca yıne cıktılar..kollarımda baya azaldı.yani çok buyuk olçude azaldılar tuyler kıl değilde tuy gıbı ınce çıkıyorlar.onları almamda zaten 5 dk suruyo uzun sure rahat edıyorum..şimdi başka bıyerde genıtale gıdıyorum ıpl tipi jelli yani.bundanda memnunum 7 seans bitti.ust taraf oldukça azaldı alt kısım ınatçı zaten orası zor dokulurmuş..memnunum ınş tamamen kurtulurum..sevgıler

Yaklaşık 2 buçuk sene alexandr tipi lazere gittim.Özel okmeydanı hastanesinde..bacakalrımda tektük var.kolaltımda da öyle.bıyığım nedense bıtmedı..yanı lazere gıttıgım donem 2 ay 3 ay hıc cıkmıyodu tabı ama bırakınca yıne cıktılar..kollarımda baya azaldı.yani çok buyuk olçude azaldılar tuyler kıl değilde tuy gıbı ınce çıkıyorlar.onları almamda zaten 5 dk suruyo uzun sure rahat edıyorum..şimdi başka bıyerde genıtale gıdıyorum ıpl tipi jelli yani.bundanda memnunum 7 seans bitti.ust taraf oldukça azaldı alt kısım ınatçı zaten orası zor dokulurmuş..memnunum ınş tamamen kurtulurum..sevgıler

bıyıklar için benim gittiğim yerde iğneli tavsiye ediyorlar lazeri önermiyorlar. bir de bacaklarınızı şimdi neyle alıyorsunuz?

Back