- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
ben koltuk altıma yaptırdım çok memnun kaldım..
ilk seansta bile etksini gösterdi...
8 seans gidicem bu 4 seansım çok çok azalma oldu tüyler inceldi..
daha 4 seansım var..
8 seans paketide 150 tl verdim..
çok dda uygun bacaklarıma yaptırcaktım ama işten çıktım..
canım merhabarica etsem hangi cihaz kullanılıyor senin gittiğin yerde acaba birde sağlık merkezimi neresi acaba bende gitmek istiyorum ama alexandrite olan bir sağlık kuruluşuna tabi birde makul fiyatlar olsa çok iyi olur,tavsiye edbileceğininz bir yer varmı acaba reklama girmezse hastane klinik gibi teşekkürler.
Ben yüzüme yaptırıyorum. Çooookkkk memnunum.Bu gidişle bitecek.Tabi yapan bayan da çok iyi.
Canım nerde yaptırıyorsun acaba?
Caım reklam oluyor mu bilemiyorum.Gerçi reklam olsa memnun olduğumuz hiçbir şeyi paylaşmamamız lazım. Bende yüz tüylerinden çok çektim. Şuan Bakırköy'dexxxxxxxxxe gidiyorum. Nd yag fotona ile yaptırıyorum ben. Şimdiye kadar en memnun olduğum yer ve alet bu oldu benim. Bu arada tüylerim kalın da değil benim.
ben alexandrte lpx die bi cihazla yaptırdım valla bitti yaniii
Caım reklam oluyor mu bilemiyorum.Gerçi reklam olsa memnun olduğumuz hiçbir şeyi paylaşmamamız lazım. Bende yüz tüylerinden çok çektim. Şuan Bakırköy'de xxxxxxxxxx gidiyorum. Nd yag fotona ile yaptırıyorum ben. Şimdiye kadar en memnun olduğum yer ve alet bu oldu benim. Bu arada tüylerim kalın da değil benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?