Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ben ilk koltuk altıma yaptırarak başladım lazere, etkinliğinden emin olmak için. 8 seans alex yaptırdım, üzerine de kalan ince tüyler için 5-6 seans ipl. yaptırıken gayet iyiydi çok azaldı. %80-90 civarı bitmişti. bunun üzerine tüm vücuda başladım. koltuk altına başlayalı toplam 3 sene oldu, 1.5-2 sene kadar sürmüş oldu tedavi. şimdi bakıyorum, tedavi sürerken çok daha geç ve ince çıkan kıllar artık biraz daha hızlı çıkmaya başladı. zaman geçtikçe etkisi azalıyor sanki, tamamen kalıcı değilmiş gibi gelmeye başladı ama ilk haline nazaran çok memnunum yine de. yani tedavi bittikten sonra değerlendirmek lazım, o sırada bittiğini sanıyoruz ama sonra eskisi gibi olmasa da tekrar çıkmaya başlıyor maalesef.

cnm bnm bitti hemde inanılmaz kıl vardı bacaklarımda hormon tedavisi bile görüyodum üst kısımların hepsi içe batıktı iğne ile bi çıakrmak saatlerimi alıyodu ama Allahıma şükürler olsun hepsi bitti

benim de %95 bitti igneyle batiklari cikarmakdan delik desik olmustu bacaklarim. ne ile alirsam aliyim batiklar ve deri icinden buyuyen killar oluyordu . lazere basladigimdan beri cok rahatim. 4 yil once bacaklarimin ust kismina yaptirmistim , memnun kalinca alt kismina da yaptirdim. simdi de genital kisma yaptirmayi dusunuyorum ,arastiriyorum hangi cihaz ile yaptirsam diye. umarim herkes tuylerinden kurtulur

canım merhaba rica etsem hangi cihaz kullanılıyor senin gittiğin yerde acaba birde sağlık merkezimi neresi acaba bende gitmek istiyorum ama alexandrite olan bir sağlık kuruluşuna tabi birde makul fiyatlar olsa çok iyi olur,tavsiye edbileceğininz bir yer varmı acaba reklama girmezse hastane klinik gibi teşekkürler.

kızlar bende yüzüme düşünüyorum sizce olurmu yaaa yüz bide allah korusun bişe olmasın lütfen yüzüne yaptıranlar yazsın bana

ben 4 sene önce yaptırdım(xxx avcılar da 1250tl) tüm vücut 1 sene de bitme garantili anlaşma yapmıştık 2 sene sürdü, benim tüyler çok siyah değildi ve inceydi, kalın siyah tüylü bir arkadaşım 3 seansta bitti demişti ben 10-12 seans gittim 2 senedir gitmiyorum bitti dedikten sonra 6 ay kadar hiç çıkmadı o nedenle bitti demek için bence kimse acele etmesin. şu anki durum; yüzüm ilk baştaki gibi değil ama bayaa var 1 senedir kuaförde bıyık ve boynumu aldırıyorum. kol bacak koltuk altı karın tek tük çıkıyor çok inceler ama bayaa uzuyorlar. yılda 2-3 defa onları alıyorum mesela koltuk altımda birinde 1 birinde 3 tel çıkıyor öyle yani. genitalde özellikle alt kısımda ve popoda az ama var yoluk tavuk gibi duruyor:) çok acıdığı için ve sanırım yakmaktan korktukları için oraya kol bacak gibi iyi yapmadılar bence ondan dolayı daha fazla kaldı. son görüştüğümüzde firmadaki bayan bana 2 sene lazerden hala kaldıysa artık lazer bi işe yaramaz kalanları iğneli yaptırmalısın demişti iz kalıyor dedikleri için çekindim zaten bu halide beni çok tatmin etmişti kaldı öylece ama tabii insan alışıyor rahata, şimdi daha rahat olsun hiç birisi kalmasın istiyorum, nasıl yapayım diye araştırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 yaşındayım kendimi bildiğim bileli aşırı tüylenme şikayetim var bekarım ve 10 senedir adet görüyorum ve sürekli düzensiz ve sancılı 8senedir diane 35 ,yasmin, ginelli gibi birçok doğum kontrol hapını farklı zamanlarda uzun dönemlerde kullandım ama ne adetim düzene girdi nede tüylerimde bi azalma oldu.
ultrasonda herhangi bi kist bulunmadı üstelik hormon testleride her seferinde temiz çıkıyor
omuzumda dekoltemde ve yuzumde tüyler var kendimi maymun evrimini tamamlamamış hissediyorum
yüz bölgesinde önce iğneli epilasyon denedim işe yaramadı 12seanstır lazer tedavisi uyguluyorum azalmasını geçtim hızla artıyor.
doktorlara bunu sorunca en iyi açıklamaları stress oluyor. sizce ne yapabilirim?

merhaba kizlar...
bende lazer epilasiyonu aldim evde kendim yapiyorum..kücük bi alet. Ilk basladigimdan itibaren hafif hafif dökülmeler oldu.. yani bazi yerler bos kaldi, cikmiyo... kol altim bitti gibi bisey.. hepsi dökülene kadar devam edicem
bide sey aldigim aletin kullanma kilavuzunda yaziyoki mesela simdi kullaniyorum hepsi döküldü ya, 2-3 sene cikmaz yaziyo ama o 2-3 sene gectikten sonra deri kendini yeniledigi icin tekrardan cikiyomus tüyler.. derimiz "bi kac katli" oldugu icin kendini yeniledigi zaman tüyleri cikaran "kat"da kendini yeniliyo, yeni tüyler cikiyo....
bu nedenle 2-3 sene sonra tekrar islemi yapiniz yaziyo..
anladigim kadariyla ondan sonrada bidaha hic cikmiyo...
sorunuz falan olursa özelden msj atin lütfen, takip edemiyorum topigi

evet ya özellikle İstanbul'da güvenebileceğimiz ve uçuk fiyatları olmayan biyer var mı. tabi makinasına göre de değişiyor sanırım

ya arkadaşlar benm arkadaşımda lazer yaptırdı ve ince tüylü olmasın rağmen hiç tüyü kalmamış dktr kalın tüylülerde daha kolay yol kattediklerini söylemiş o tüm vücut bitene kadar 1500 lira vermiş ve 7 seansta bitmiş bende bi kaç aya gitmeyi düşünüyorum zaten ben tamamen gitmesini istemiyorum ayva tüy gibi olsada razıyım stres yapmayın bu kadar

ya pakette1250-1500 diyorsunuz.tüm bacak450.kolaltı 80.özel bölge 160.bunlar tek seans fiyatları ıspartada soyuyorlar resmen ne yapacagımı şaşırdım.pahalı değilmi

Canım nerde yaptırıyorsun acaba?

Caım reklam oluyor mu bilemiyorum.Gerçi reklam olsa memnun olduğumuz hiçbir şeyi paylaşmamamız lazım. Bende yüz tüylerinden çok çektim. Şuan Bakırköy'de xxxxxxxxxx gidiyorum. Nd yag fotona ile yaptırıyorum ben. Şimdiye kadar en memnun olduğum yer ve alet bu oldu benim. Bu arada tüylerim kalın da değil benim.

alexandrite ile lazer epilasyon yaptımak istiyorum ama yanık tehlikesiydi, tekrar çıkma olayıydı, tüylerin tamamen yok olmamasıydı,vb derken kafam karıştı. bide bi yer buldum komple bitiş garantili 1500 tl ye, fiyat uygun geldi ama ucuz etin suyu kara olurmu diyede korkuyorum. yardım edin :84:

Nekadar zamandır yaptırıyorsun hayatım?

canım kaç seans oldu yüzüne yaptıralı?
bende yüzümdeki kıl tüye çok takıyorum. tek tük sert kıllar var gerisi ince siyah kıllar arada sarımsı tüylerde var sence bende yaptırsam işe yarar mı? nd-yağ ile yaptırmışsın ağrısı çok olmuyor mu?
yaptırdıktan sonra kızarıklık falan ne kadar zaman sonra geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…