• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızlar benimde bi problemim var bilen birisi yardım ederse çok sevinirim. 2.seansıma gittim yüzüm için alın bölgemde dahil hatun yaktı yüzümü daha doğrusu alın bölgeme kabuk bağladı ve döküldü tülerimde çok hafif bi azalma var normal mi :26:

evet bnde merak edıyorum kızalr bıtıyormu tamamen kurtulabılırmıyız kıl tüğden sir sir sir nereye kadar :43:bızde gıtsek cevappp

umutlarım tamamen tükendi :bbo: bitti diyen yok anlaşılan her ay 180 milyon veriorm .bıktım artık doktorun ırın kırınlarından . yok bitmez zatenn sadece incelir dio naniknanik . gelde yeme kafayı . . . kötükedihüso

evet canım bitiyor sadece tüyler kalıyor oda güneşte belli oluyor benim cenem erkek sakalı gibiydi şimdi tüy şeklindecıkıyor dört beş ayda bir gidip lazer yaptırıyorum şimdi bacaklarıma başladım bakalım

kızlar ben bu lazer işini çok araştrdım akne için dermatoloğa gttiğimde (özel hastanede baya iyi bi dr. kendisi) ona sordum lazer yaptrma istiorum ama tamamen bitiomu birde bu korkulacak bişimi ne bileyim vücüda başka bi zararı varmı dedim
bana çok iyi bi yöntem olduğunu anlattı kendi eşim kızım herkes yptrdı dedi.bütün dünyada yıllardır kullanılıo tr.de yeni yeni yaygınlaştı dedi.ışınlar 3-4 mm den daha derine gitmediği için vücuda hiç bi zararı yokmuş. gözenekler kapanmaz açık kalır ordan da çıkan tüyler ince tüyler olur gözle görülür görülmez dedi.hani küçük çocuklarda fln olur ya ayva tüyü denilen öle işte. aman ben ayva tüyüne razıyım koca kalın kalın bunlarla uğraşmaktansa minklere razıyım. tabi birde ten rengi kıl yapısı öenmli mesela beyaz tenli siyah koyu tüylü iseniz (ben gibi) daha iyi sonuç alınıomuş.acısına gelince bi kaç denem atışı yaptrdım hiç öle abartıcalk bi acısı yok ki benm canım çok tatlıdır beyaz tenli olduğum için çok hassatr cildim.ha birde lazeri yaptrdığın merkezden tutta yapan kişinin uzman oluışuna kadar çok önemli dedi.her köşe başında bilmem nerde yapıolar çok öenmli bunlar dedi. ben hastanede yaptrmayı düşünüorum inşallah.herkese kılsız tüysüz günlerr:34:

arkadaşlar ben lazer seanslarımı bitirmiş bulunmaktayım. fakat bitti mi hayr. 12 seans gittim. koltuk altımda 10-15 tane falan kıl var bi de minik ayva tüyleri. onları iğneliyle halledebilirsin lazer uygulanamaz dediler. genital için de bayağı var şu an minik ve inceler ama zaman geçtikçe ne hale gelir bilmiyorum. bitti diyenlerin ki nasıl bitiyo ben anlamadım. düzenli gittiim seasnlara. ayrıca gittiim yer de isim yapmış iyi bi yer. umarım tekrar başa dönmem.

arkadaşlar ben lazer seanslarımı bitirmiş bulunmaktayım. fakat bitti mi hayr. 12 seans gittim. koltuk altımda 10-15 tane falan kıl var bi de minik ayva tüyleri. onları iğneliyle halledebilirsin lazer uygulanamaz dediler. genital için de bayağı var şu an minik ve inceler ama zaman geçtikçe ne hale gelir bilmiyorum. bitti diyenlerin ki nasıl bitiyo ben anlamadım. düzenli gittiim seasnlara. ayrıca gittiim yer de isim yapmış iyi bi yer. umarım tekrar başa dönmem.

Canım ben 8 seans gittim ama 6 aya yaklaşmak üzereyken tek tük tüy şeklinde var..Yani tamamen bitceğini bende zannetmiyorum ama ben çok şükrediyorum neydim ne oldum 6 ayda bir ömür boyu gitmeye razıyım...

Canım ben 8 seans gittim ama 6 aya yaklaşmak üzereyken tek tük tüy şeklinde var..Yani tamamen bitceğini bende zannetmiyorum ama ben çok şükrediyorum neydim ne oldum 6 ayda bir ömür boyu gitmeye razıyım...

tabi ki azalması bile bişey ama şu var incelen kıllar için lazer yapmıyorlar iğneliye de cesaret edemem hele ki genitalde

arkadaşlar florance nightingale de lazere epilasyona giden varmı ben kadıköydekini düşünüyorum ama önce tecrübelilerden bilgi almak istedim:)

kıslarrrrrrrrrrrrrrr esmerim ve kalın sert kıllarım var benim..3.seasnım olduu kolaltı,göbek,genital...okdr azaldı inceldiki inanın şimdi bırakıp gitmesem hiç zararı olmas:)inanamadım sonuca çok memnunum her agda zamanı aglardım sinirlerim bozulurduuu şimdiiii kedi tüyü gibilerrr..en fazla 2-3 seasn daha gidip tamamen bitircem..sürekli temiz kalmak çok güzel bşymiş yaaaaaaa:)ve ben çok esmerimmmm ondan 5-6 seasnı bulcak tamamen bitmesi..eger kumral yada sarışınsaınız beyaz teniniz varsa eminim 3 en fazla 4.seasnta biter:)genitalde dudaklarda hala sert olan bazı kısımlar var o da en geç cevap veren yer oldugu içinmiş:)ah ah buna bile çok şükür valla ne halden nsl oldular inanamıyorum:)bir kıl kökünden 3-4 tane çıkıyoduuu şimdii yoklar:)bacaga daha yeni başadım ilk seasnıma gittim..bakalım doktor ilk seansta bacakta büyük deişiklik oluyor dedii:)yüzüme 1 senedir gidiyorumm... yüzçok ugraştıryorrrr çok gec cvp veriyorr cenemdeki sertler inceldi bide favori kısımlarım azaldııı ..ama 1 sene ddaha gitmem gerekecek gibime geliyor..bide yüzüme agdaya gidiyor gibi düşünüyorum bitmese bile 2.5 ayda bir gidiyorumm sürekli temiz kalıyor o açıdan memnunum...kısacasıı vucutta çok kısa sürede süper sonuç alacagınızdan eminim kıslar keisnlikle gidin:)alexsandre makinaya gidyorummmm yüz içinde diyot:)

nerede yaptırdğınızı öğrenmem mümkünmüdür acaba ...

arkadaşlar,ben lazer yaptırıyorum çok da memnunum daha önce de yazmıştım.bitti diyorum.ama bitti "incecik tek tüy bile kalmasın"demekse sizin için,yok size göre bitmedi.o inceciklerin ki birkaç tane,almasam bile görünmemesi,yumuşacık olması benim için yeterince memnun edici.bacaklarımda daha fazla ince tüy var ama o da dert değil benim için 5-6 ayda bir birkaç tüyü istersem aldırırım ya da jiletle 2 dk da alırım yani dert mi?ben 4-5 seans uygulattırdım bu arada.kararı siz verin

tabi ki azalması bile bişey ama şu var incelen kıllar için lazer yapmıyorlar iğneliye de cesaret edemem hele ki genitalde

Açıkcası ben yaptırıyorum incelsede..İğneli kalsın mümkünse:)Benim için önemli olan 5 6 ay idare etmesi o da ediyor çok şükür..Nisanda 6.ayım dolucak yaza çıkıyoruz diye gidicem bir dahada yazın sonunda..

Son düzenleme:
Beeeen:62:kardeşimde gitti onunda bitti.yalnz bildiğim kadarıyla sarı tüyü lazer görmüyomuş bitmeyen arkadaşlarımızın nedeni bu olabilir.

maalesef ben bitti demeği ne çok isterdim,,2 sene önce cene bölgesine lazere gittim 9 seans işte azalmıştı biraz ama bitecek gibi deildi,sonra araya hamilelik girnce gidemedm suan berbat durumda eski haline geri dönüyo bide lekeler oldu lazerden sonra lazer yapılan bölgeler koyulaştı,şuan çok umutsuzm tekrar lazeremi devam etmemmi gerekiyo karar veremiyorm cilt doktoruna gidecem enkısa zamanda ona göre yön verecem artık,, inşlh buraya benim tüylerim bitti kurtuldum diye yazıp sevincimi paylaşrım :(( (zor gibi)

maalesef ben bitti demeği ne çok isterdim,,2 sene önce cene bölgesine lazere gittim 9 seans işte azalmıştı biraz ama bitecek gibi deildi,sonra araya hamilelik girnce gidemedm suan berbat durumda eski haline geri dönüyo bide lekeler oldu lazerden sonra lazer yapılan bölgeler koyulaştı,şuan çok umutsuzm tekrar lazeremi devam etmemmi gerekiyo karar veremiyorm cilt doktoruna gidecem enkısa zamanda ona göre yön verecem artık,, inşlh buraya benim tüylerim bitti kurtuldum diye yazıp sevincimi paylaşrım :(( (zor gibi)

cnm bende uzun zamandır lazere gidiyorum vucut için.. en fazla 1 sene içindede bebek düşünüyorumm..ama 9 ay lazere gitmeden neyaparım bilmiyorumm..yüzümde çok bi deişiklik olmadı çenemdeki sertler inceldi okdr hatta boynuma yayıldıı..uzatınca kötü duruyor..kolatı genital ve bacaklarım baya inceldiii..hamilelik döneminde 9 ay gitmesem çok sorun olmas doguma yakın agdayla bikere alırım ondada bşy olmas ama yüz felakett mecbur agdayla alcam lazerdeki doktorda öle dedi zaten..bide sordum acaba hamilelikte eski haline dönermi dedim..eskisi gibi olmaz ama şimdiki haline göre dahada azalabilir yada artabilir dedii..vucutt içinde zaten 5-6 ayda bi gitmeye başlıycammm yani senede iki kere giderimmm temizlik olsun diye..zaten okdr çok gittimkii..yüzümün seasnıı 20 tl,genital 40 tl,kolatı 20 tl olduu ondan hiç etkilemiyo beniiii agdaya gitsem okdr veririm tabiiii 1 seneden fazladır gittigim için %50 azaldı fiyatı:)
kısaca özetlersem yüz bitmez imkansız sürekli agda mantıgı ile gitmek lasım ,agdadan tek avantajı iki ayda bi çıkması..
vucut içinde kolaltı genital çok pahalı olmadıgından senede 2-3 kez gitmeyi planlıyorum..bacagımada senede iki kereee yaza girerken bide kışa girerken:)şimdilik planım böle...tabii ilk 5 seasn düzenli gitmeniz gerekiyo kızlar ondan sonra ay aralılarını artırabilirsiniz:)
lazere paranız ve sabrınız varsa kesinlikle gidinn 1 senedir agda nedir bilmiyorum nsl rahatlık anlatamam:)tamamen bitmez ama çıksada zararsız oluyolar:)bu arada her bölge için 8 seasnı gözden çıkarın derim:)

Son düzenleme:
ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı kalınlar için ve inceler için.incelerde ıpl yaptırmayı düşünüyorum

cnm bende uzun zamandır lazere gidiyorum vucut için.. en fazla 1 sene içindede bebek düşünüyorumm..ama 9 ay lazere gitmeden neyaparım bilmiyorumm..yüzümde çok bi deişiklik olmadı çenemdeki sertler inceldi okdr hatta boynuma yayıldıı..uzatınca kötü duruyor..kolatı genital ve bacaklarım baya inceldiii..hamilelik döneminde 9 ay gitmesem çok sorun olmas doguma yakın agdayla bikere alırım ondada bşy olmas ama yüz felakett mecbur agdayla alcam lazerdeki doktorda öle dedi zaten..bide sordum acaba hamilelikte eski haline dönermi dedim..eskisi gibi olmaz ama şimdiki haline göre dahada azalabilir yada artabilir dedii..vucutt içinde zaten 5-6 ayda bi gitmeye başlıycammm yani senede iki kere giderimmm temizlik olsun diye..zaten okdr çok gittimkii..yüzümün seasnıı 20 tl,genital 40 tl,kolatı 20 tl olduu ondan hiç etkilemiyo beniiii agdaya gitsem okdr veririm tabiiii 1 seneden fazladır gittigim için %50 azaldı fiyatı:)
kısaca özetlersem yüz bitmez imkansız sürekli agda mantıgı ile gitmek lasım ,agdadan tek avantajı iki ayda bi çıkması..
vucut içinde kolaltı genital çok pahalı olmadıgından senede 2-3 kez gitmeyi planlıyorum..bacagımada senede iki kereee yaza girerken bide kışa girerken:)şimdilik planım böle...tabii ilk 5 seasn düzenli gitmeniz gerekiyo kızlar ondan sonra ay aralılarını artırabilirsiniz:)
lazere paranız ve sabrınız varsa kesinlikle gidinn 1 senedir agda nedir bilmiyorum nsl rahatlık anlatamam:)tamamen bitmez ama çıksada zararsız oluyolar:)bu arada her bölge için 8 seasnı gözden çıkarın derim:)

evetcanım haklısın dediklernde ben hamilelik girince araya lazeri bırakmıştm dedm o sıra pek kötü olmaddı tüyler az çoğalıyodu idare ediyodm ama daha sonra eskisi gibi olmaya başladı umarım sen daha rahat geçirisn o dönemi inşlh.. bu arada hala cilt doktoruna gidemedim tembellik ediyorum aslında neyse yaa düşünüyorumda boşamı harcamışım okadr zamanı ve masrafı diyorum lazer yaılıyo 2 ay ii sonra yine kökleri siyah çıkıyodu sennde dediğin gibi çeneden yan taraflara ordan boyuna ince kalın çoğalıyo ve ben artk cımbızlada almaya başlayınca dahada bayram ediyo tüyelrr yaa çok bulanıma giriyorym düşünnce neyapacam güvenemiyormda tekrar lazere ama sanırım tek çare,,biara bioder de kullandm 4 ay filan yüz kremini yokya o da fıs oldu artk nasıl bi yüzüm varsa boyuna üretiyo tüyleri amannn yine bunaldımm sabır diyosunn hadi parayı geççtkde(gerçii baya masrafı bol oluyo) sabır zor gibi ama sabredecemm yeterki bitsinnnnn .... :59: :80:

evetcanım haklısın dediklernde ben hamilelik girince araya lazeri bırakmıştm dedm o sıra pek kötü olmaddı tüyler az çoğalıyodu idare ediyodm ama daha sonra eskisi gibi olmaya başladı umarım sen daha rahat geçirisn o dönemi inşlh.. bu arada hala cilt doktoruna gidemedim tembellik ediyorum aslında neyse yaa düşünüyorumda boşamı harcamışım okadr zamanı ve masrafı diyorum lazer yaılıyo 2 ay ii sonra yine kökleri siyah çıkıyodu sennde dediğin gibi çeneden yan taraflara ordan boyuna ince kalın çoğalıyo ve ben artk cımbızlada almaya başlayınca dahada bayram ediyo tüyelrr yaa çok bulanıma giriyorym düşünnce neyapacam güvenemiyormda tekrar lazere ama sanırım tek çare,,biara bioder de kullandm 4 ay filan yüz kremini yokya o da fıs oldu artk nasıl bi yüzüm varsa boyuna üretiyo tüyleri amannn yine bunaldımm sabır diyosunn hadi parayı geççtkde(gerçii baya masrafı bol oluyo) sabır zor gibi ama sabredecemm yeterki bitsinnnnn .... :59: :80:

cnm ben yüzüm için bi ömür giderim lazere zaten kaç zamandır gittigimden acaip indirim oldu 20 tl veriyorum yüze agda niyetiyle gidiyorum süreklide gitcem..bide kolatı ve genital içinde bayadır gidiyordum ondan kolatım 20 tl oldu genital 40 tl kısacası bu 3 yer için 80 tl versem artık..ondan yormaz beniii maddi açıdan 3-4 ayda bi giderim artık..ama bacak biraz pahalıı 400 le başladım şimdi 300 oldu iki ay sonra gitcem ondan sonra hamile kalırım heralde artık 9 ay idare etcem:)ondan sonra yine devammm belki bacaga sürekli gidemem en azından senede 2 kere gitmeye çalışcammm param oldukca ama geri kalan yerler sürekli giderim temizlik:)

Back