• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

ben de koltuk altı bölgeme lazer yaptırmak istiyorum ama gideceğim yerin güvenilir işinin ehli kkişilerin olmasını istiyorum.acaba kayseri de bu uygulamayı yaptırabileceğim güvenilir yerler var mı arkadaşlar aranızda kayseri de yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi?

ben burda hazır işin uzmanları varken birşey sorucam benim tüyler çok kalındı ve bayağı azaldılar çıkanlarda lazer epilasyondan sonra inceler ve azlar oldukça ama hala çıkıyolar ve lazer seanslarımda bitti paket almıştım toplam 7 alxander ve 3 de ıpl lazeroldu yani alex den kalanları ıpl ile açık renk olanları yaptılar ama hala çıkıyolar. bende artık tekrar birdaha lazere kalan tüylerim için başlamak istemiyorum çünkü çok fazla lazer ışını almanın zaralı olduğu kanaatindeyim ancak. bana lazer yapan bayan eğer kalanlara tekrar ağda sürersen yine başa dönersin ilk zamanki gibi kılların kalınlaşır ve çoğalır dedi. bu doğrumu acaba ve ben bu kalan tüyleri ne yapıcam

bende tüm bacak genital ve koltk altı yaptrdm ilk seansımı 4 gün önce. lazere başlamadan önce öngörüşmelere gittiğimde bir klinikte nasl olduğunu görmem için bacağımın küçük bir bölgesine atış yaptı atış yapılan yer anında pürüssüzleşti 1 ay oldu hala tüğ yok sadece kökleri gözüküo şu an. lazere başladıım yer başka bir yer orda yapılan tüyler yanık olarak duruyo şu an 1 hafta sonra döklcek kendiliğinden dediler. ama bnm içime sinmedi diğer tarafta yapar yapmaz dööklmştü burda zamanla dediler. iki cihazla alex. bir fikri olan var mı?????

bacak 3 kol altı 6 bikini 4 yüz sayısız seans olarak.koltukaltım bitti.bacaklar yarısından çoğu gitti.bikini çok az kaldı.yüzüme 10seansı geçti lazer.ayrıca 12 seans iğneli girdim.yüz dediysem dudak üstü ve çenede 20 kıl kökü kadar hala bitmedi.dudak üstü çok az kaldı.çenede var biraz sertler gitti.bacağa2.seanstan sonra 10ay girmedim ve rahatsız etmedi jiletledim batmadı bile kıllar elime.koltukaltı 2 yıl oldu.6 ay sonra gittiğim dönemler oldu.bikini 4 ay girmedim seans aralıklarım böyle.kurtulmak istiyorsanız sabır diyorum sadece inş. ben de tam anlamıyla kurtulucam sona çok az kaldı.benden tavsiye öyle 1 ay bekleyip gitmeyin bikiniyi 3 ay jiletledim tam çıksun diye tüyler.bacaklar ve koltukaltı için yine çok bekledim tüm tüyler çıksın ki seans sayılarını uzatmayın.en zor yer yüz allah sabır versin gidenlere ki benim çok yoktu.en etkili bende bacak oldu.bacaklarım beyaz kıllar siyah.demek istediğim zaman ve sabır.ben kurtulmak üzereyim.allah sizi bu dertten kurtarsın inş.

bacak 3 kol altı 6 bikini 4 yüz sayısız seans olarak.koltukaltım bitti.bacaklar yarısından çoğu gitti.bikini çok az kaldı.yüzüme 10seansı geçti lazer.ayrıca 12 seans iğneli girdim.yüz dediysem dudak üstü ve çenede 20 kıl kökü kadar hala bitmedi.dudak üstü çok az kaldı.çenede var biraz sertler gitti.bacağa2.seanstan sonra 10ay girmedim ve rahatsız etmedi jiletledim batmadı bile kıllar elime.koltukaltı 2 yıl oldu.6 ay sonra gittiğim dönemler oldu.bikini 4 ay girmedim seans aralıklarım böyle.kurtulmak istiyorsanız sabır diyorum sadece inş. ben de tam anlamıyla kurtulucam sona çok az kaldı.benden tavsiye öyle 1 ay bekleyip gitmeyin bikiniyi 3 ay jiletledim tam çıksun diye tüyler.bacaklar ve koltukaltı için yine çok bekledim tüm tüyler çıksın ki seans sayılarını uzatmayın.en zor yer yüz allah sabır versin gidenlere ki benim çok yoktu.en etkili bende bacak oldu.bacaklarım beyaz kıllar siyah.demek istediğim zaman ve sabır.ben kurtulmak üzereyim.allah sizi bu dertten kurtarsın inş.

alexle mi yaptırdın ,?

slm arkadaşlar bende pazartesi lazere gittim yüzüm için bana yüzüne hiç elleme 10 15 gün sonra dökülecek dediler su anda çene altımda çıkmışlar çok utanıyorum doktorda hiç ellemeyeceksin dedi döküldükten sonra bir kaç tane kalabilir onlardanda rahatsız olursan kısaltabilirsin dedi eşimden bile utanıyorum dökülür değilmi?? görünen yer olduğu içinde çok rahatsız oluyorum :43::43::43::78::78::43::17::17:

Peki arkadaşlar araştırdığım kadarıyla en kaıcı etkili yöntemin iğneli epilasyon olduğu söyleniyor.Bu yöntemi deneyen oldu mu..Sonuçlar nasıl ve kaç seansta kesine yakın sonuç alabildiniz,ağrılı bi yöntem midir?
Sorular sıralı geldi ama napiym meraktan hepsi de:1:..

çok aşırı kıllanma, hirşutizm olmadığı sürece yüze lazer epilasyonu hiç önermiyor bizim dermatolog hocalarımız. paradoks bi şekilde arttırabiliyormuş. hatta bu şekilde hiçbi sonuç alamadığı gibi arttıranları da gördük.

diğer yerlerde uygulanabilirmiş. 6-8 seans civarı gitmek yetebilir ve sonrasında yılda 1 idame olarak gitmek gerekirmiş.

iğneli tabii ki en etkilisi, en kesin çözümü. ama onun da iz bırakma gibi yaygın bi riski var maalesef :(

off ben de bıktım bu kıl derdinden ya..

çok aşırı kıllanma, hirşutizm olmadığı sürece yüze lazer epilasyonu hiç önermiyor bizim dermatolog hocalarımız. paradoks bi şekilde arttırabiliyormuş. hatta bu şekilde hiçbi sonuç alamadığı gibi arttıranları da gördük.

diğer yerlerde uygulanabilirmiş. 6-8 seans civarı gitmek yetebilir ve sonrasında yılda 1 idame olarak gitmek gerekirmiş.

iğneli tabii ki en etkilisi, en kesin çözümü. ama onun da iz bırakma gibi yaygın bi riski var maalesef :(

off ben de bıktım bu kıl derdinden ya..

evet çünkü yüzdeki tüyler daha yoğun ve kalın bir hal alıyor..hele bide benim gibi Iplzede ve pco luysan.. :) ama ben şimdi çok çok daha iyi bir lazer epilasyon merkezi ile( dr lu) anlaştım..bu sakal gibi tüylerden kurtulacam inşallah :))) yüze nd yag ile vücuda ise diod dediler..ve yüzüme ıpl yapan merkezin jilet kullandığını duyunca şok oldular..deneme atışı yapıldı yüzüme ve jilet kullanılmadı.. bu kez umutluyum bakalım ;)

Son düzenleme:
toplam 6 seans gittim. renksiz tüycukler kalmıstı
bikaç seferdir o tuycukleri ağdayla değil de jiletle aldım. hemen yeniden kara ve kalın tuyler cıktı. eskisi kadar cok degil ama yıne de tekrar cıkıyor jiletleyince :)

toplam 6 seans gittim. renksiz tüycukler kalmıstı
bikaç seferdir o tuycukleri ağdayla değil de jiletle aldım. hemen yeniden kara ve kalın tuyler cıktı. eskisi kadar cok degil ama yıne de tekrar cıkıyor jiletleyince :)

alex mıydı pekı lazeriniz sızın ?Birde ankaradan mısınız eger oyleyse nereye gıttıgınızı ve memnunıyet derecenızı merak ettım .:97:

başarılı sonuç alan arkadaşlara ne mutlu.
ben de başladım ama büyük hayal kırıklığı içerisindeyim. ilk başta tüm kol ve koltuk altı için gittim üç hafta önce, ondan şu anda çok memnunum. kalan tüyler döküldü kolum koltukaltım pürüzsüz neredeyse. ama esas olayı bacakta yaşadım. bacağımdaki tüyler gayet kalın ve siyah dolayısıyla bacaktan da iyi verim alacağımı düşünürken ne olsa beğenirsiniz? bacaktaki köklerin rengi sarıymış o yüzden görmüyormuş. verim alamazmışım. şu anda oradan geliyorum inanılmaz bir üzüntü içindeyim. tüylerden sonsuza kadar kurtulma düşüncesine o kadar alıştırmışım ki dondum kaldım resmen.

şimdi ben size soracağım yapılabilecek birşey var mı, bir bilgisi olan var mı bu konuda? bu kökler siyahlaştırılmaz mı:) ya da bacak için iğneli epilasyona mı gitsem ama o da öldürür insanı.

fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevineceğim zor durumda kaldım çünkü.

başarılı sonuç alan arkadaşlara ne mutlu.
ben de başladım ama büyük hayal kırıklığı içerisindeyim. ilk başta tüm kol ve koltuk altı için gittim üç hafta önce, ondan şu anda çok memnunum. kalan tüyler döküldü kolum koltukaltım pürüzsüz neredeyse. ama esas olayı bacakta yaşadım. bacağımdaki tüyler gayet kalın ve siyah dolayısıyla bacaktan da iyi verim alacağımı düşünürken ne olsa beğenirsiniz? bacaktaki köklerin rengi sarıymış o yüzden görmüyormuş. verim alamazmışım. şu anda oradan geliyorum inanılmaz bir üzüntü içindeyim. tüylerden sonsuza kadar kurtulma düşüncesine o kadar alıştırmışım ki dondum kaldım resmen.

şimdi ben size soracağım yapılabilecek birşey var mı, bir bilgisi olan var mı bu konuda? bu kökler siyahlaştırılmaz mı:) ya da bacak için iğneli epilasyona mı gitsem ama o da öldürür insanı.

fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevineceğim zor durumda kaldım çünkü.

Maalesef bu olabiliyor, haklısınız çok talihsiz bir durum. Bizim başımıza da geldi, ben lazer epilasyondan gayet iyi sonuç aldım, ama kızımı götürdüğümde "maalesef " dediler. Üstelik ben "yine de şansımı denemek istiyorum " deyip üç kere de seans uygulattım kızıma. Ama görmüyor işte. Ne koltukaltı ne kol ne bacak... Ve tüy köküne yapılabilecek bildiğimiz hiçbir şey, bu durumu değiştirmiyor. Benim gittiğim yerdeki hekim, "Tüyleri cihazın görebileceği hale getirebilsek biz getiririz, para kazanırız, 100 kişiden 30'unu çeviriyoruz " dedi.

Bize gittiğimiz merkez tarafından önerilen alternatif de iğneli epilasyon, iyi bir uygulamacıyla, düzenli seanslarla, 1,5 senede bitirirsiniz dediler. Bundan bir kaç sene önce, bir arkadaşımız , lazer leke yapabilir diye korkup, iğneliye başladı, her bacağına 45 dakika önce, 4 tüp emla sıkıp gidiyordu. Hissetmiyorum hiçbir şey diyordu. Çoktan bitti.

iğneli de emla surulebılıyor mu ?

Bilmiyorum. Yani teknik açıdan sürülebilir mi sürülemez mi, doğrusu nedir, sürülmeli mi sürülmemeli mi hiç bir bilgim yok. Ama biz emla nın adını bu vesileyle ilk kendisinden duymuştuk. Bütün uygulamaları boyunca sürüp gittiğini biliyorum.

Bilmiyorum. Yani teknik açıdan sürülebilir mi sürülemez mi, doğrusu nedir, sürülmeli mi sürülmemeli mi hiç bir bilgim yok. Ama biz emla nın adını bu vesileyle ilk kendisinden duymuştuk. Bütün uygulamaları boyunca sürüp gittiğini biliyorum.

ben de kötü bir merkezde tüm vücut lazer epilasyona başlamıştım esmer olduğum için özellikle genitalde yanmalar olmuştu 1 yıl süründüm resmen sonra daha fazla fayda etmez dediler ıpl yapacaz dediler ben de gitmedim tabiki olan yüzüme oldu incecik tüyler belirgin hale geldi oysa yüze lazer tavsiye edilmezmiş sonra bu forumdan öğrendim
lazer merkezlerini araştırırken iğneli epilasyonu okudum önce yüz için başlayayım dedim sonra güven sağlayınca genitale de başladım yaklaşık 10 seansta acılar çekip hiçbi fayda sağlayamayan ben tek seansta bütün tüylerimden kurtuldum
şimdi kola başlıcam
yani özellikle esmerler için iğneli epilasyon diyorum başka bişe demiyorum

bu arada emla her epilasyondan önce kullanılabilir ama emla çok pahalı bir krem yani bacak için falan bütçeyi çok aşar
bir de benim gittiğim yerdeki uzman diğer hastalarına genitali emlayla bile rahat yapamadığını söylüyor

siz lazer için nereye gitmiştiniz peki?

sanıyorum forumda isim veremiyoruz. benim giitiğim yerin her iki yakada da şubeleri var. adres yazmak forum kurallarına uygunsa adres de yazabilirim. her iki yakada da şubeleri var. ben önce avrupa yakasında gidiyordum, taşınınca anadolu yakasındaki şubelerinde devam ettim. sadece lazer epilasyon yapan bir merkez.

Back