- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
markasını modelini bilmiyorum ama önceki sogutuculuydu. ve sogutucusu bozulurmuş aradabir. o da bana denk geldi ve cildimde ufak yanıklar olustu. şimdi kullandıgım alette yanma riski yok . tabancalı degil. bir aparatı kıllı bolgeye yerlestiriyor . alet kendisi ışını kıl kökune yolluyor ve yanma hissi cok az oluyor.[/QUe
sevgili eslaa, ilgine teşekkür ederim, mesaj sayım yeterli olmadığı için özeline mesaj atamıyorum, gittiğin yerin adres ve telefonunu gönderir misin?fiyatı oldukça uygunmuş
evt tamamen bitmiyo kesinlikle...hatta tam bitmeyince insan kalanları tekrar ağdayla alsammı almasammı die kara kara düşünüo...
kalan ufak tüylere jilet vurunca tuyler kalınlaşıyor. ağdayla alabilirsiniz dediler. bu sefer ağda denicem. ince tuy halinde kalırlarsa sükredicem valla. bilmiyorumkismile
kalan ufak tüylere jilet vurunca tuyler kalınlaşıyor. ağdayla alabilirsiniz dediler. bu sefer ağda denicem. ince tuy halinde kalırlarsa sükredicem valla. bilmiyorumkismile
eslaaa hangi bölgene kaç seans yaptırdın?
Arkadaşlar sizle lazer epilasyon tecrübemi paylaşıyım ;
1,5 yıl önce her ay ağdanın uğraşından kıl dönmelerinden bıktığım için epilasyona başlamaya karar verdim fazla bilgim olmadığı için neredeyse ilk bulduğum yere gitmeye karar verdim paket halinde 1 senelik (6 seans 6 rötuş halinde) kampanya benzeri bişey aldım daha uygun olduğundan onlarda bunu önerdi fakat henüz kıl gelişimi tamamlanmadığı için (17 yaşındaydım) bitiş garantisi olmadığı türünden bişey söyledi ordaki bayan. Neyse 1 sene boyunca gittim önce jiletle kılları alıp jel sürüp jelin üstünden ışın veriyolardı. 1 seneden sonra sadece kıl dönmeleri bitti birazda seyreldi açıkçası pek bi faydası olmadı. Daha sonra biraz ara verdim baktım yine başedemiyorum komşumun önerisi üzerine bu işi profosynel olarak yapan bi yere gittim, burada sadece gittiğin seans ücreti ödüyosun jelli makina kullanmıyolar cildine göre ışın veriyolar cildin ne kadar yüksek ışını kaldırırsa o kadar fazla ayarlıyolar böylelikle daha çabuk bitmesi sağlanıyo rötuşlu çalışmıyolar yani ara vermeden her ay seansa gitmiş oluyosun yani yaptırdığın bölgenin tümü. Hem biticeğine garanti verdiler ayrıca oradaki herkes tüysüzdaha önce gidipte bi faydasını görmediğimi söyledim jel kullanılan makinaların gerçek epilasyon makinaları olmadığını bi işe yaramadığının normal olduğunu söyledi.. Şimdi 15 gün bile olmadı belki gideli koltuk altı bölgemi ilk defa yaptırdığım halde neredeyse tamamen döküldü şimdilik çok memnunum .. Yani arkadaşlar eğer epilasyon yaptıryosanız gittiğiniz yerin işinin ehli olmasına ve kaliteli makina kullandıklarına dikkat edin yoksa boşa zamanınızı ve paranızı harcamış olursunuz çektiğiniz eziyetde cabası..
koltukaltı, genetal bölge ve göbek bölgeme yaptırdım. 6. seans bitti. ufacık tüycükler kalıyor. kalan tüycükleri sanırım iğneli epilasyonla yok etmeliyiz o zaman
Göbek komple karın mı yaptırın canım?
bnm 3. seansım yüzde 80 bitti sarılar kaldı onlarda görünmüyo ama gene de bi jiletliycem siyah olsun bitsin ztn en fazla 2 seans daha sürer ben çok mutkuyum ya böyle bi rahatlık yok valla ,rahatlık olarak ağdayla kıyaslanmaz bile, bu hafta içinde bi de kolumu yaptırcam ztn kol bitmesede olur azalıp incelsin sararsın yeter...:))
yok canıkm göbek deliğinden genetal bölgeye uzanan ince çizgi olur ya o bölgeyi yaptırıyorum.
ben de yaptıracağım benim de oradaki kıllar ala ala sertleşti ama diğer yerlede tüy gibi var oralara lazer etki etmez diyolar iğneli öneriyolar ama kararsızım .bilmiyorumkismile
bnm 3. seansım yüzde 80 bitti sarılar kaldı onlarda görünmüyo ama gene de bi jiletliycem siyah olsun bitsin ztn en fazla 2 seans daha sürer ben çok mutkuyum ya böyle bi rahatlık yok valla ,rahatlık olarak ağdayla kıyaslanmaz bile, bu hafta içinde bi de kolumu yaptırcam ztn kol bitmesede olur azalıp incelsin sararsın yeter...:))
Yoook!! Bitmiyoorrr. Çok sinir oldum. Ben koltukaltımdan hele çok umutluydum 7. seansımdı ama eper var(((
AA BENİM 2. SEANSIM KOLTUK ALTIM BİTTİ GENİTALDE VAR İNŞLH ONLARDA GEÇER GÖBEĞİM AYNI KOLUMDAKİLERDE DURUYOR ,AMA KOLTUK ALTINDAN ÇOK MEMNUN KALDIM :)))a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?