Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızlar dun gittim lazer seansıma. sordum. tam anlamıyla tüuler bitmezmiş lazerle. %90 lık sonuç lazer için iyi bir sonucmuş. lazerden arta kalan tüuler için de iğneli epilasyon kesin çözüm olurmuş. ben tatamen biteceğini sanmıştım

evt tamamen bitmiyo kesinlikle...hatta tam bitmeyince insan kalanları tekrar ağdayla alsammı almasammı die kara kara düşünüo...

evt tamamen bitmiyo kesinlikle...hatta tam bitmeyince insan kalanları tekrar ağdayla alsammı almasammı die kara kara düşünüo...

kalan ufak tüylere jilet vurunca tuyler kalınlaşıyor. ağdayla alabilirsiniz dediler. bu sefer ağda denicem. ince tuy halinde kalırlarsa sükredicem valla. bilmiyorumkismile

bnm 3. seansım yüzde 80 bitti sarılar kaldı onlarda görünmüyo ama gene de bi jiletliycem siyah olsun bitsin ztn en fazla 2 seans daha sürer ben çok mutkuyum ya böyle bi rahatlık yok valla ,rahatlık olarak ağdayla kıyaslanmaz bile, bu hafta içinde bi de kolumu yaptırcam ztn kol bitmesede olur azalıp incelsin sararsın yeter...:))

arkadaşımın dediği yer anladığım kadarıyla epiderm reklama ihtiyaç olmayan çok süper bir yer insanlar işinin ehli dediğim gibi ben çok memnunum diğer arkadaşlarıma da kesinlikle tavsiye ederim...

hihoyyyt
ben de 3. seansımda boyle dusunuyordum. ama tuylerin tam olarak bitmeyeceği düşüncesi cok sinir ediyor beni. ama ne olursa olsun yıne de buyuk rahatlık oldugunu ben de dusunuyorum

yok canıkm göbek deliğinden genetal bölgeye uzanan ince çizgi olur ya o bölgeyi yaptırıyorum.

ben de yaptıracağım benim de oradaki kıllar ala ala sertleşti ama diğer yerlede tüy gibi var oralara lazer etki etmez diyolar iğneli öneriyolar ama kararsızım .bilmiyorumkismile

Ne kadar oldu 3. seansı yaptıralı. Şöyle söliyim 3. seans kilit bi seanstır. Tamam bitti dersin ama sonraki seanslarda geri çıkar bitti dediğin tüyler. Benimde üst bacak 3. seans oldu ve yaptıralı 2 ay oldu tam, hala yoklar..İnsan öyle sanıyor.

AA BENİM 2. SEANSIM KOLTUK ALTIM BİTTİ GENİTALDE VAR İNŞLH ONLARDA GEÇER GÖBEĞİM AYNI KOLUMDAKİLERDE DURUYOR ,AMA KOLTUK ALTINDAN ÇOK MEMNUN KALDIM :)))a.s

Canlarım:) Umarım biter ve bitmiştir ama başta öyle geliyor insana sonra bırakınca bide ne görüyosun yarısı geri çıkıyor.maalesef ilk seansların şokuyla bi şaşırıyo herhalde tüyler!!!
Hele üst kola resmen boşa para döküyorum..daha da fenası uzuyorda şimdi ordaki tüyler.

2 makina çeşidi varmış biri kılları epi. Sonra çıkartmıyormuş diğeri çıkartıyormuş ama çoğu bunu söylemiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…