- 9 Mayıs 2007
- 267
- 12
- 318
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Ne kadar oldu 3. seansı yaptıralı. Şöyle söliyim 3. seans kilit bi seanstır. Tamam bitti dersin ama sonraki seanslarda geri çıkar bitti dediğin tüyler. Benimde üst bacak 3. seans oldu ve yaptıralı 2 ay oldu tam, hala yoklar..İnsan öyle sanıyor.
ben2,5 sene gittim.tamam tüylerin% 70 civarı bitiyor.ama kalan kısım ise upuzun uzuyor ve kalınlaşıyor.
ayrıca yaptırdığın bölgenin etrafındaki ayva tüyleri tetiklendiği için onlarda upuzun oluyor
kesinlikle BULAŞMAYIN
yüzüme 10 seans olmuş artık bilmiyordum kaçıncı seasnım oldugunu..bitcekmi derseniz daha bi sene gitmem lasımmmmm artık rahatsız etmiyorlar ama çıkıyorlar incecikte olsa..
kolatı genital ve göbek baya inceldiler 5.seasnım oldu...sanırım 2 seasn daha gitcem..
bacakım 3 .seasn oldu inceldiler ama daha 2-3 seasn daha gitmek şart:)
paranız zamanınız ve sabrınız varsa güzle bşy lazer:)
Arkadaşlar selam...Ben buraya sadece lazerden şikayetçi olupta vazgeçenler ve ağdaya jilete başvuranları bilgilendirmek için girdim.Çünkü duydukça okudukça çok üzülüyorum.Lazerde doğru lazer ve yeri bulursanız lazer kesin çözüm.Bu dertten çok çektiğim için çok bilinçlendim.Bilinçleninceye kadarda çok param ve zamanımda gitti.En sonunda Erenköy'de Kitchenette diye bi kafe var onun hemen üstünde 1.katta lazer yapan bir yeri arkadaşım söyledi gittim.Onların cihazları Süper ND.YAG diye bir cihaz.İnce tüylerde çok başarılı yani yüz bölgesinde sonuçlar mükemmel.2.seansta bile farkı görüyorsunuz.sevgiler....
sana hangi lazeri kullanıyorlar doğru diosun para zaman ve sabır oldumu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?