• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kıslarr göbek ,kol altı,genital 5.seasnıma girdimm..çıkıyorlaar yine ama çok incelerrrr..bitmediler ama..
bacagımın 3.seasnına gittim dün ..bakalım sonuc nsl olcakkk taş çatlasın 2 seasn daha giderim bacagıma ondan sonra gitmem çok para veriyorummm valla..umaırm işe yararlar artık..eskisi kadar umutlu bakamıyorumm..tamam acaip inceldiler ama bitmiyorlar..mesela 3.seasn bacak için 3 ay bekleidm gittim..diger seasnada 4 ay bekleyip gitcem geç çıkıyor diyeee...allahtannn bukdr zaman bekliycem yoksa iflas ederim..bikerede başladım bacaga bırakırsam onca para ziyan olcak...kolatııı ve genitale 1-2 seasn daha gitcem ondan sonra senede iki kez temizlik oslun diye gitmeyi düşünüyorum...eger paranız varsa ve 8-9 seansı göze alabiliyorsanız kesinlikle biterrrrrr..ama 3-4 seansda bitmesi imkansız..yada benimkiler incelsinde razıyımm diyorsanız 3-4 seasn gidebilirsiniz..ha bide yüzüme gidiyorummm 2 senedir...artık kaç senasn oldu bilmiyorumm...cenemdeki kalın kılar artık incecik tüyyyy hiç ellemiyorum kısaltmıyorummm ..kalınlar baya inceldi rahatsız etmiyorlar artık ama incelerin kimisi kalınlaştı..boynuumda yoktu orda çıktılar seyrek seyrekk..sanırım yzüüme 1 sene daha gitcemm.sık aralıklarla sonradan kolatı ve genitalde yapcagım gibi senede iki kez temizlik olsun diye giderim..kısacasııı paranızzz ,sabrınız,zamanınız varsa ve ayrıca kalın kılarınız varsa gidin..

Son düzenleme:
Ben 15 haziranda tüm vücut için gittim lazere 5.seansımdı 2.5 ay olmuş işte bacaklarım ve kollarım için şuan tekrar gitmem lazım çünkü çıktı...Genital ve koltukaltında 2 3 tane var yani elzem değil..Ama şunu anladım ki 5 .seans olmasına rağmen dağınık dağınıkta olsa bacak kolay biteceğe benzemiyor..
Ben yinede bu günüme şükür diyorum ömür boyu bitmesede bu kadar azalması koca yaz hiç korkmadan istediğim her an etek giymem benim için yeterliydi..
Mesela bu gidişimde koltukaltı ve genital yaptırmıcam yok çünkü sadece bacak içinde daha az birşey öderim herhalde...
50 lira sir tum vucut diye düşünürsek yılda 600 lira yapıyor zaten 3 5 senede parayı çıkarcaz inşallahkaydirigubbakcemile3

bitenleri duyunca umutlanıyorum valla benım daha 2 seans oldu hıcbır degısıklık yok sadece gec cıkıyor.. 5 seansta bıtecegını sanmıorum ama 10 seans olsa da bıtse yanı..

ben 3 sene once lazer yaptırdım ama 3 seans yaptım yani yarım bıraktım, evet bitmedi az az var ama rahatsızlık vermiyor, bu ara bir iki seans daha gideyim diyorum iyice bitsin. ama anladıgım kadarıyla lazer %90 azalma saglıyormus, %100 diil. kalanlar için igneli düşünülebilir. ama kendi adıma sunu soyleyebilirim kalanlar gercekten rahatsız etmiyor, bence 2 ayda 1 agdayla ugrasmaktan iyidir. Bakırköyde hem lazer hem igneli yapan bir yer biliyor musunuz acaba ?

Arkadaşlar benim koltukaltı bitti ama kollardan umudu kestim zaten üst kısmına hiç ama hiç etkilemiyor. 6. seansımdı. Altlarda da eh işte, iç kısımlarıda aynı çıkıyor. Çok sinir bişey ya..anladımki 6 değil 16 seans gitsem yinede bitmez. İnce tüylere Alex. cidden işe yaramıyor:(

bitenleri duyunca umutlanıyorum valla benım daha 2 seans oldu hıcbır degısıklık yok sadece gec cıkıyor.. 5 seansta bıtecegını sanmıorum ama 10 seans olsa da bıtse yanı..

aynen benimkilerdede bitme yok sadece geç çıkıyorlar offf yaa kadınlar neden böyle çekiyor herşey bizde,doğum,ilk gece korkusu,kıllar daha neler nelerboshayallersmile

İNŞALLAH CANIM BARİ TEKRAR ÇIKMASINLARDA ,SAĞLIKLA KULLAN GÜZEL VE TÜYSÜZ TENNİ,BİRDAHA ÇIKMAMASI DİLEĞİYLE KÖKLERİ KURUMUŞTUR İNŞALLAH a.s

çok saol canım inş.sende istediğin sonucu alırsn ama koltuk altı ve alt bacak en iyi durumda üst bacak aynen cıktı sadece aralarda boşluklar var verdiğimz paralar boşa gitmez inş.

çok saol canım inş.sende istediğin sonucu alırsn ama koltuk altı ve alt bacak en iyi durumda üst bacak aynen cıktı sadece aralarda boşluklar var verdiğimz paralar boşa gitmez inş.

inanki parasınıda geçtim ya şöyle tüysüz ve güzel olalımda zamanım boşa gitmiş olmasın bari boshayallersmile

agustosta 5. seansa gittim. beni hiç rahatsız etmeyecek ve cok yakından dikkatlı sekilde bakılınca gorulen cok ince tuycuklere donustu. göbek ve makat biraz gec bitiyormuş. oralarda hala hafif kalın tuyler mevcut. ama koltuk altım ve paketin üst bolgesi soyledigim gibi ufacık acık renkli, seyrek bikaç tuyden ibaret oldu. ben memnun kaldım ve kardeşlerim kuzenlerim arkadaslarım hepsini götürüyorum:) umarım herkes istedigine kavusurr.kaydirigubbakcemile4

agustosta 5. seansa gittim. beni hiç rahatsız etmeyecek ve cok yakından dikkatlı sekilde bakılınca gorulen cok ince tuycuklere donustu. göbek ve makat biraz gec bitiyormuş. oralarda hala hafif kalın tuyler mevcut. ama koltuk altım ve paketin üst bolgesi soyledigim gibi ufacık acık renkli, seyrek bikaç tuyden ibaret oldu. ben memnun kaldım ve kardeşlerim kuzenlerim arkadaslarım hepsini götürüyorum:) umarım herkes istedigine kavusurr.kaydirigubbakcemile4

merhaba eslaa, belki daha önce yazmışsındır ama göremedim ben, nereye gidiyorsun acaba? ben de genital bölge için başlamayı düşünüyorum

merhaba eslaa, belki daha önce yazmışsındır ama göremedim ben, nereye gidiyorsun acaba? ben de genital bölge için başlamayı düşünüyorum

merhabalar. ben tunalıhilmi caddesinde bir lazer merkezine gidiyorum ve cok memnunum. daha önce ziya gökalp caddesinde gidiyordum. oradaki lazer benim canımı cok acıttı. su anda kullandıkları lazer canımı acıtmıyor fazla. :lepi:

merhabalar. ben tunalıhilmi caddesinde bir lazer merkezine gidiyorum ve cok memnunum. daha önce ziya gökalp caddesinde gidiyordum. oradaki lazer benim canımı cok acıttı. su anda kullandıkları lazer canımı acıtmıyor fazla. :lepi:

daha önce hangi cihazdı şimdi hangisi canım marka model..

daha önce hangi cihazdı şimdi hangisi canım marka model..

markasını modelini bilmiyorum ama önceki sogutuculuydu. ve sogutucusu bozulurmuş aradabir. o da bana denk geldi ve cildimde ufak yanıklar olustu. şimdi kullandıgım alette yanma riski yok . tabancalı degil. bir aparatı kıllı bolgeye yerlestiriyor . alet kendisi ışını kıl kökune yolluyor ve yanma hissi cok az oluyor.

kollarim 10 seansta bitmedi ama alt bacagimdan super sonuc aldim, tek tuk cikiyor su an. tamamen bitmez tuyler lazerde bu arada, %80'e bile iyi bir basari deniyor haberiniz olsun..:)

markasını modelini bilmiyorum ama önceki sogutuculuydu. ve sogutucusu bozulurmuş aradabir. o da bana denk geldi ve cildimde ufak yanıklar olustu. şimdi kullandıgım alette yanma riski yok . tabancalı degil. bir aparatı kıllı bolgeye yerlestiriyor . alet kendisi ışını kıl kökune yolluyor ve yanma hissi cok az oluyor.

bende tunalıda bir güzellik merkezine gidiyorum.sizinki hangisi?

kesin bitti diye diyemem ama bacaklarımdan çok iyi sonuçlar aldım.alt bacaklarım da tek dük çıktı.yukarısında belli bir kısımda kaldı.araya hamileliğim girdi bir yıl boyunca hiç çıkmadı.şimdi kırkım çıktı tekrar üst bacaklarımda kalanlar için devam ediyorum

Back