• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Ne kadar oldu 3. seansı yaptıralı. Şöyle söliyim 3. seans kilit bi seanstır. Tamam bitti dersin ama sonraki seanslarda geri çıkar bitti dediğin tüyler. Benimde üst bacak 3. seans oldu ve yaptıralı 2 ay oldu tam, hala yoklar..İnsan öyle sanıyor.

öyle mibilmiyorumkismile bnm valla bir aydan fazla oldu...:sinifsinif:

walla biz annemle yüzümüz için uzun zmandır gıdıoruz ve hala bıtmedı :( okadar sınır bozucu bıseykı 1,5 sene falan oldu yüz bölgesi en zor bölge dediler baya bi uzun süreblir dediler ama bukadar uzun süremez heralde biz ndyag lazer yaptırıoruz bence yapan kısının hangı lazerı uygulayacagını iyi seçmesi çok önemli.
Epilasyon yapan yerdeki bayan işten cıkıp yerıne baskası gelınce aslında sizin tüylerınız bıraz daha sert alex kullanılabılırdı neden yapılmadı falan dedi.
Acıkca söylüyorum bazen bazı yerlerin derdi para oluyor ve bu lazer ucuz bişey değil yani sonuçta....

Bide bu kıl tüy işleri kişiden kişiyede değişiyor ama lazere çok umut bağlayıp sonuç hüsran olmasın.
Dediklerim yanlıs anlasılmasın yatırıpta memnun olan tabiki vardır ancak cok umutlanmayın !!!

ben haftaya cuma 3. seansa gıdıcem koltukaltı ıcın bazı yerlerınde hıc cıkmıo bazı yerlerınde baya uzadı 2 ay aralıklı gıdıorum.. bakalım umutluyum gıbı %80-90 ı gıtse yeter zaten tamamen bıtecegını dusunmuorum ..

ben2,5 sene gittim.tamam tüylerin% 70 civarı bitiyor.ama kalan kısım ise upuzun uzuyor ve kalınlaşıyor.
ayrıca yaptırdığın bölgenin etrafındaki ayva tüyleri tetiklendiği için onlarda upuzun oluyor
kesinlikle BULAŞMAYIN

ben2,5 sene gittim.tamam tüylerin% 70 civarı bitiyor.ama kalan kısım ise upuzun uzuyor ve kalınlaşıyor.
ayrıca yaptırdığın bölgenin etrafındaki ayva tüyleri tetiklendiği için onlarda upuzun oluyor
kesinlikle BULAŞMAYIN

hadi ya, sen hangi lazer tipini yaptırdın ? bi de sir ağdayla devam etsen bundan sonra onlar da biter belki..

ben ve arkadaşlarım da biraz muzdaripiz bu konudan.

arkadaşım 8 ay filan yüzüne lazer ep. yaptırdı ve geçirmediği gibi belirginleştirdiğini anladık,

boşa giden paralar da cabası.

sonra daha iyi yapan bi yer, tıp merkezi vs arayışına girdi.

bu arada dermatolog hocamızla da görüştü ve o da lazer epilasyonun hiç etkin olmadığını tavsiye etmediğini söyleyince tümden vazgeçtik.

ben de iğneli epilasyon yaptırmıştım bacak, genital, kol altı..

kol altım 1,5 yıl civarında bitti rahatım ama 2-3 ayda 2-3 tane filan çıkıyor, alıyorum onları da. ama hafif bi gölge gibi iz kaldı.

bacaklarım ve genitalde de iz kalacak gibi olduğunu anlayıp bikaç seans sonra bıraktım. doğru düzgün bi yer bulmadıktan sonra eksi olsun o da, almayayım ben... boshayallersmile

yuz bolgesınde cok nadır kısıler memnun, cogunlukla sıkayet ediyorlar. koltuk altı bolgesınden genelde herkes memnundu umarım bende memnun kalırım :(

yüzüme 10 seans olmuş artık bilmiyordum kaçıncı seasnım oldugunu..bitcekmi derseniz daha bi sene gitmem lasımmmmm artık rahatsız etmiyorlar ama çıkıyorlar incecikte olsa..
kolatı genital ve göbek baya inceldiler 5.seasnım oldu...sanırım 2 seasn daha gitcem..
bacakım 3 .seasn oldu inceldiler ama daha 2-3 seasn daha gitmek şart:)
paranız zamanınız ve sabrınız varsa güzle bşy lazer:)

yüzüme 10 seans olmuş artık bilmiyordum kaçıncı seasnım oldugunu..bitcekmi derseniz daha bi sene gitmem lasımmmmm artık rahatsız etmiyorlar ama çıkıyorlar incecikte olsa..
kolatı genital ve göbek baya inceldiler 5.seasnım oldu...sanırım 2 seasn daha gitcem..
bacakım 3 .seasn oldu inceldiler ama daha 2-3 seasn daha gitmek şart:)
paranız zamanınız ve sabrınız varsa güzle bşy lazer:)

sana hangi lazeri kullanıyorlar doğru diosun para zaman ve sabır oldumu güzel

Arkadaşlar selam...Ben buraya sadece lazerden şikayetçi olupta vazgeçenler ve ağdaya jilete başvuranları bilgilendirmek için girdim.Çünkü duydukça okudukça çok üzülüyorum.Lazerde doğru lazer ve yeri bulursanız lazer kesin çözüm.Bu dertten çok çektiğim için çok bilinçlendim.Bilinçleninceye kadarda çok param ve zamanımda gitti.En sonunda Erenköy'de Kitchenette diye bi kafe var onun hemen üstünde 1.katta lazer yapan bir yeri arkadaşım söyledi gittim.Onların cihazları Süper ND.YAG diye bir cihaz.İnce tüylerde çok başarılı yani yüz bölgesinde sonuçlar mükemmel.2.seansta bile farkı görüyorsunuz.sevgiler....

Arkadaşlar selam...Ben buraya sadece lazerden şikayetçi olupta vazgeçenler ve ağdaya jilete başvuranları bilgilendirmek için girdim.Çünkü duydukça okudukça çok üzülüyorum.Lazerde doğru lazer ve yeri bulursanız lazer kesin çözüm.Bu dertten çok çektiğim için çok bilinçlendim.Bilinçleninceye kadarda çok param ve zamanımda gitti.En sonunda Erenköy'de Kitchenette diye bi kafe var onun hemen üstünde 1.katta lazer yapan bir yeri arkadaşım söyledi gittim.Onların cihazları Süper ND.YAG diye bir cihaz.İnce tüylerde çok başarılı yani yüz bölgesinde sonuçlar mükemmel.2.seansta bile farkı görüyorsunuz.sevgiler....

Bana uygulanan lazerde ND YAG LAZER canım çokkkktaaa mükemmel bi sonuç alamadım dedeğin gibi 2. seanstan sonra. ben sanırım 14-15 seans oldu yüz bölgesi için gideli ama hala bitmedi seninkiler bittimi peki canım

sana hangi lazeri kullanıyorlar doğru diosun para zaman ve sabır oldumu güzel

cnmm benimki alex ..amaaaaa sürekli aynı makina ile yaptırmadım aynı merkezdeydim yine ama kıllarımın durumuma göre diyot a da geçtigim oldu..şuanda alex deyim..bakalımmmm bacagımı çok merak ediyorum nsl çıkcak diye...kolatı genitallll göbekkk yüxz çok para tutmuyo zaten ama bacaklara çok para veriyorummmmm..umaırmmm hemen bietrler diger yerlere süreklide gideirm çok sallamıyoum ama hepsi aynı anda olunca maddi açıdan yoruyo:)

canım bende yüz ve kol altıma gittim lazer ve bitmedi ince tüyler kaldı. arkadaşımda komple bacak gitti lazere ama bitmedi 2 kere iğneli gitti şimdi hiç tüy de yok kılda. en iyisi o acıya katlanıcaksan iğneliye gitmek

ya kaç gündür araştırıyorm gemini yapam bi hastaneye gittim kıllarını hiç bi makina görmez dedi halbuki kıllarım siyahtı ama inceymiş( daha kalını erkeklerde olur ancak ben bayanım sonuçta) başka bi hastanenin başka bi doktoruna gittim o da alex kullanıo o görür bence dedi ve kampanya yapmşlar fiyat uygund kafam iyice karışt yılmadım bi doktora daha gttm onun makinası da nd yag deneme yaptı bacağımda canım çok yandı iğneli bile daha insaflı

sorum şu yaptırıp ta azaldı diyenlerin kılları nasıl sakal gibi falan mı ?
bi de sizin canınız ne kadar yanıyo yani nd yag yaptırdım ufak bi bölgeye 55 ile yaptı doktor ama dayanılmaz bi acydı emla falan geçirmez o acıyı nd yag lazerden mi kaynaklanıyo aceba

nd yağ makinesi ötekilerden biraz daha acılı ben yaptıdım azaldıda çıkan tüylerim sarı gri zayıf tüyler yani şimdi onları iğneliyle toplatıcam we biticek sen hangi bölgene yaptırıysun canım

sadece bacağıma denettirdim ama bi polikliğin kampanyası var yarın bitecek o kampanya onlar da alex yapıyolar ama doktor nd yag da yapıyorz falan demişti orda galib çok dikkatsizim tam anlayamdm galiba iki makinaları da var yarın doğru düzgn öğrencem ama hangisiyle yaptırym benimkiler siyah ama çok kalın diilmiş ndyag daha iyi sonuç verirse ben ona nası dayanıcam çok acı verdi ya 55le yapıyorum dedi o ısısı heralde bilmiyorm

Back