- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bitenleri duyunca umutlanıyorum valla benım daha 2 seans oldu hıcbır degısıklık yok sadece gec cıkıyor.. 5 seansta bıtecegını sanmıorum ama 10 seans olsa da bıtse yanı..
İNŞALLAH CANIM BARİ TEKRAR ÇIKMASINLARDA ,SAĞLIKLA KULLAN GÜZEL VE TÜYSÜZ TENNİ,BİRDAHA ÇIKMAMASI DİLEĞİYLE KÖKLERİ KURUMUŞTUR İNŞALLAH a.s
aynen benimkilerdede bitme yok sadece geç çıkıyorlar offf yaa kadınlar neden böyle çekiyor herşey bizde,doğum,ilk gece korkusu,kıllar daha neler nelerboshayallersmile
çok saol canım inş.sende istediğin sonucu alırsn ama koltuk altı ve alt bacak en iyi durumda üst bacak aynen cıktı sadece aralarda boşluklar var verdiğimz paralar boşa gitmez inş.
agustosta 5. seansa gittim. beni hiç rahatsız etmeyecek ve cok yakından dikkatlı sekilde bakılınca gorulen cok ince tuycuklere donustu. göbek ve makat biraz gec bitiyormuş. oralarda hala hafif kalın tuyler mevcut. ama koltuk altım ve paketin üst bolgesi soyledigim gibi ufacık acık renkli, seyrek bikaç tuyden ibaret oldu. ben memnun kaldım ve kardeşlerim kuzenlerim arkadaslarım hepsini götürüyorum:) umarım herkes istedigine kavusurr.
merhaba eslaa, belki daha önce yazmışsındır ama göremedim ben, nereye gidiyorsun acaba? ben de genital bölge için başlamayı düşünüyorum
merhabalar. ben tunalıhilmi caddesinde bir lazer merkezine gidiyorum ve cok memnunum. daha önce ziya gökalp caddesinde gidiyordum. oradaki lazer benim canımı cok acıttı. su anda kullandıkları lazer canımı acıtmıyor fazla. :lepi:
daha önce hangi cihazdı şimdi hangisi canım marka model..
markasını modelini bilmiyorum ama önceki sogutuculuydu. ve sogutucusu bozulurmuş aradabir. o da bana denk geldi ve cildimde ufak yanıklar olustu. şimdi kullandıgım alette yanma riski yok . tabancalı degil. bir aparatı kıllı bolgeye yerlestiriyor . alet kendisi ışını kıl kökune yolluyor ve yanma hissi cok az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?