- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 sene önce kardeşimle birlikte bakırköyde bir yere gittik. tüm vücut ve benim yüzümde olacaktı. yüz bölgesinin 10 seanstan önce bitmez ama vücut için 8 seans sonunda tamamen biteceğini söylediler. hatta 2. seansta farkı görecektik. kardeşim evleneceği için, bitecek olmasına çok seviniyordu. ama olmadı. 9. seansa gittik ama hiçbir değişiklik yoktu kıllar olduğu gibi duruyordu. yüzümdekiler ise hem arttı hemde rengi koyulaştı. eski hali çok daha iyiydi. dünya kadar para döktük. seans başına ücretlendirme olması nedeni ile hem paramız gitti, hem kılımız arttı hemde çektiğimiz acı, zaman kaybı yanımıza kar kaldı.
1 senedir yüz bölgem için bakırköyde özel bir hastanenin estetik bölümüne gidiyorum. çok memnunum büyük oranda azaldı renkleri soldu ve inceldi.
bebek planı yaptığımız için tüm vücut için anlaşmadım. ama bebekten sonra tüm vücut için anlaşıp gideceğim.
size önerim hastanelerde bu işi yaptırmak. daha garanti ve sağlık açısından önemli.
evet yaşar hastanesinde.. güzellik merkezlerine kıyasla fiyatı çok fazla da değil. bebekten sonra tüm vücut için gideceğim. en iyisi kesinlikle hastanelerben hastanede yaptırmak istiyorum güzellik merkezlerinde degil istnbulda hastnede yaptırp memnun kalan varmı ethicada yapılıyormuş acıbademdede sanırım yapılıo buraralrda yaptıran varmı bilgi istiorm
o bakırköydeki özel hastne hangisi yaşar hstnesmi
koltuk altı genitali ne dkara yapıolar acıyormu cihaz ne alexmievet yaşar hastanesinde.. güzellik merkezlerine kıyasla fiyatı çok fazla da değil. bebekten sonra tüm vücut için gideceğim. en iyisi kesinlikle hastaneler
evet yaşar hastanesinde.. güzellik merkezlerine kıyasla fiyatı çok fazla da değil. bebekten sonra tüm vücut için gideceğim. en iyisi kesinlikle hastaneler
İNŞALLAH CANIM BARİ TEKRAR ÇIKMASINLARDA ,SAĞLIKLA KULLAN GÜZEL VE TÜYSÜZ TENNİ,BİRDAHA ÇIKMAMASI DİLEĞİYLE KÖKLERİ KURUMUŞTUR İNŞALLAH a.s4 seans tüm vucut 2 aylık tatil baya azalmış gibiler sonucu merak ediyorum:S