Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Benim klinik tecrübelerime göre lokal anestetik kremler de tedavinin uzamasına sebep oluyor ayrıca. Ama hasta dayanamıyorsa iğne ile uyuşturmaktansa da emla krem sürmek daha mantıklı olacaktır. Ama şunu da söyleyeyim, bu işi neredeyse 10 senedir yapıyorum. Lokal olarak krem sürme ihtiyacı duyan hasta 10-15 i geçmemiştir. Bu iş bence biraz motive olma ile ilgili.(Bunlar şahsi ve deneyimlerime bağlı fikirlerimdir. Diğer doktorları bağlayan bir yorum değildir.)vereliniortak

ooo süper doktor bulmuşken hemen sorayım....
ben de lazer düşünüyorum ama radyasyon olayından çekiniyorum ne derece radyasyon yayıyo lazer cihazları acaba?
özellikle bikini bölgesi hassas ya biraz çok korkuyorum Allah korusun yumurtalık kisti filan olur mu?
şimdiden teşekkür ediyorum...

Lazer cihazları radyasyon ışınları ile aynı değillerdir. Uygulanan ışın doğrusal ve belirli bir dalga boyunda ışın demeti olup uygulandıkları doğrusal hat boyunca yayılırlar. Dalga boylarına ve hedef dokuya bağlı olarak da emilime uğrarlar. Atılan ışın belli bir mesafe boyunca doğrusal ilerlerken de belli bir uzunluk sonrası etkinlik azalır ve yok olur.(Etrafa ışıma gibi bir durumu yoktur yani)
Lazer epilasyonds kullsnılsn dalga boyları maksimum 1 cm derine kadar inebilir ve bu da kıl yüzeyi boyunca olur.Kalan enerji Çok esmer ciltlerde cilt yüzeyi terefından emilir, çok beyaz ciltlerde ise ciltyüzeyi tarafından yansıtılır.Çok esmerlerde yüksek doz çalışılınca cilt tarafından ısı çok emileceği için yanık olma riski dışında herhengi bir problem olmaz.
Kısaca lazer ışını yumurtalık gibi iç organlara kadar ulaşabilecek bir ışın değildir.

aslında laser yabancı olduğum bi uygulama değil biz de fizik tedavide tedavi ajanı olarak lazer kullanıyoruz tabii epilasyondan farklı frekans ve dalga boylarında...
LASER(Light Amplification by Stimulated Emission Radiation) kelimesinin içinde geçen ''r'' radyasyonun r'si olduğu için kafama takılmıştı sormak istedim...
teşekkür edrim verdiğiniz değerli bilgiler içina.s.

RadyasyonU kelime anlamı ile söyleyecek olursak kısaca ışıma diyebiliriz. hER IŞIMANIN RADYOAKTİF ETKİSİ OLACAK DİYE BİR ŞARTI DA YOKTUR. nORNAL AMPULDE BİLE IŞIĞIN YAYILMASI IŞIMA (RADYASYON) OLARAK TARİFLENEBİLİR. iNSANLAR İÇİN KULLANILAN X IŞINI(RÖNTGEN IŞINI) RADYOAKTİF IŞIN OLUP LAZER IŞINLARININ BU TİP BİR ETKİSİ YOKTUR. LASER(Light Amplification by Stimulated Emission Radiation)KISALTMASINDAKİ RADİATİON SADECE IŞIMA ANLAMINA GELMEKTEDİR. dOLAYISI İLE TADİRGİN OLMAYA GEREK YOK. SEVGİLER. (harflerim büyük olmuş ama kusura bakmayın:kedi:)

Bende bu soruyu merak ediyordum.. bitti diyenler buraya.. yoksa bir ömür mekikmi dokuycaz
selam arkadaşlar, benimki bitti:) çok muzdariptim bir arkadaşımın tavsiyesiyle Erenköy,de kentucky fried chicken bitişiği supla diye bir kafenin hemen üstü 1. katta sürekli plastik cerrahlarıda orda ve yapanda dr yaptıkları cihaz super nd yag mış arkadaşımın tüm vücudu 5 seansta bitti benimki 6 seansta. oraya gittiğimde kimle konuştuysam hepisi çok memnundu zaten.

selam arkadaslar, lazer konusunda cok tecrubelendim.Tabi cok param giderek:) biseyi ogrendim. eger tuyleriniz inceliyorsa azalmiyorsa bu kotu bu su demekmis verilen lazer isini tam kilin kokune gitmiyor gitmedigi icinde inceltiyor ama bitiremiyor. Her seansta yuzde onbesinin bitmesi gerekmis.Bunuda killarimi bitiren yer acikladi. Valla alah razi olsun yoksa cildiracaktim okadar paralarim gitti hepisi bir bahaneyle kenara cekildiler. Hele su tum vucut 1200 liraya bitirmelilere sakin inanmayin. IPL onlar yani lazer degil. Hatta gittigim yer oraya gideceginize kolunuzu ocakta utun ayni olay demisti.gittigim yeri dialoga gecerseniz adresini veririm.cok iyi bir yer.

tüm vücutta hangi bölgeler var? yani inceler dahil mi?

Bitti. Darısı başınıza .Bende nd-yag lazer olan bir cliniğe gittim.civaş clinic ankarada gopta.4 seans sürdü.Gözlemlediğim kadarıyla benden önce ve sonra gelen giden hastalarda memnunlar.Kendimi şanslı hissediyorum doğru sistem ve doğru kullananlarla karşılaştığım için.

teşekkür ederim bu cevap çok yararlı oldu benim içina.s.

Merhabalar
İlk mesajımı bu bölüme yazıyorum ne kadar önemli olduğu buradan da anlaşılıyordur :)
Ben bahsettiğiniz gibi IPL LAZER yapan ve tüm vucut 1000 tl karşılığında bitene kadar hizmet veren bir kuruma başladım. Uzun zamandır da devam ediyorum. Orta derecede azalma var diyebilirim ama 7 seans falan oldu. Yani olsun o kadar. Nasılsa para vermiyorum diye en azından o açıdan içim rahat ama sonuçta IPL işe yaramıyor mu yani? :bbo:

NESNE ye
Nesnecim merhaba,
yeni üye olduğum için malesef mesaj hakkım yok.sana mesaj atamıyorum.
Fiyatlar bölgeye göre değişiyor
mesela koltukaltı için 70
genital için 200
tüm yüz için 130 ödedim seans başına. toplamda 1000-1100 civarı ödeme yaptım.Dr um Balıkesir de özel bir hastanenin cilt hekimi.hangi lazeri kullandığını bilmiyorum,senin için lazerin ismini öğrenirim.böylelikle sen de yaşadığın şehirde aynı lazeri kullanan bir hekimi daha kolay bulabilirsin.

bitmez kızlar bitmez inceleride kalınlaştırılar siz bu sefer onun derdine düşersiniz.bazı uygulayanlar şunu söylüyor sakın inanmayın jilet vurunca kalınlaşır biz onları bitiririz ama tamamen yalan kılın kökünü kalınlaştırmıyorlar bu yüzden o kısımlara lazer fayda sağlamıyor.şöyleki kendi başımdan geçeni anlatayım ben çenem ve bıyık bölgesi için gittim o zman bilinçsizdim bana dediklerki ayva tüylerini de jiletliyelim onlarda sertleşir hepsi biter tabi hopp atladım ben buna ayy ne güzel die.sonrası şu oldu tek tükleşti kıllar ama o incelerde sertleşti şimdi bıraktım lazeri iğneli epilasyon merkezi arıyorum kime sorduysam kesin çözüm deniyor.tabi ki riskleri var o yüzden iyi bi uzman bulmam gerekio bu riskleri en alt seviyeye düşürmek için.sakın IPL de yaptırmayın insanı çok güzel inandıryorlar inanmayın arkadaşlar.bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...

Selam gittiğin yerin bilgisini alabilir miyim? Nerede ve paket fiyatını biliyormusun? Bitene kadar yani ? Şimdiden teşekkür ettim canım.

bir senedir gidiyorsunuz ve her seferinde belirttiğiniz meblağı veriyorsunuz yani doğrumu anladım acaba? peki toplamda bugüne kadar ne kadar ödediniz ve daha ne kadar ödeyeceğinizi tahmin ediyorsunuz?

cnm tüm vucuda(kol sırt hariç)600 tl verdim seasnına...yüze 1 senedir gidiyorum 60 tl ile başladım şimdi 40 tl önümüzdeki seasn 35 tl vercem..bacak komple olunca o pahalı oluyo bacaka 400 veriyorum..200 de geri kalan yerler..lazeri yüz için tavsiye etmiyorum sadece çenemdeki sertler inceldi okdr....vucutta kol genita göbekte 3. seasnım çok memnunum bitmek üzere...2 seasn daha gitcem tamemen bitmesi için..bacagıma daha yeni gittim ilk seasnım:)
lazere gitmeyi düşünenler vucut için hiç düşünmeden gitsinler cidden bitiyor..ama yüzünüzdekiler sakal gibi sert deilse gitmeyin derim..

bursada nereye yaptırdın cnm? burdan yazmak yasak ise özelden msj atarmısın? bende başladım bir yere ama emin değilim karşılaştırmak istiyorum.

merhaba ben yaklaşık 2 senedir gidiyorum bitti benim inanılmaz mutluyum çok sorun yapıyordum kurtuldum nihayet sadece çok ince 1.2tane çıkıyor ona da 6.7 ayda bir gidiyorum

Lazer epilasyon uygulayan güzellik merkezine ait bir sitede okuduğum ifadeyi aynen paylaşıyorum.
" Belirli bir bölgedeki istenmeyen tüylerin yaklaşık % 80 oranında azalması, uygulanan Lazer epilasyon yönteminin başarılı olması anlamına gelmektedir. Vücut bölgeleri ve uygulanan yönteme göre değişiklik gösteren aralıklarla, tekrarlanarak uygulanan seansların bitiminden sonra, 1,5 ile 2 yıllık bir süre içinde tüylerin tekrar çıkmaması yapılan işlemin kalıcı epilasyon sağladığının göstergesidir. "
Bu ifade ne kadar doğru bilemiyorum ama eğer doğruysa, siz yine de yukarıda belirttiğiniz bilgiyi paylaşabilecek deneyime sahipmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…