- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
aysepilasyon ve drjldbycn e
lokal anestezi olarak krem kullanılmasına dr lar birşey demediği gibi işlemden önce sürün diye kendileri tavsiye ediyorlar, siz neden önermiyorsunuz anlamadım,çünkü her iki işlemde (hem lazer hem iğneli epilasyon)çok can acıtan işlemler.yan etkisi mi var?
ooo süper doktor bulmuşken hemen sorayım....
ben de lazer düşünüyorum ama radyasyon olayından çekiniyorum ne derece radyasyon yayıyo lazer cihazları acaba?
özellikle bikini bölgesi hassas ya biraz çok korkuyorum Allah korusun yumurtalık kisti filan olur mu?
şimdiden teşekkür ediyorum...
Lazer cihazları radyasyon ışınları ile aynı değillerdir. Uygulanan ışın doğrusal ve belirli bir dalga boyunda ışın demeti olup uygulandıkları doğrusal hat boyunca yayılırlar. Dalga boylarına ve hedef dokuya bağlı olarak da emilime uğrarlar. Atılan ışın belli bir mesafe boyunca doğrusal ilerlerken de belli bir uzunluk sonrası etkinlik azalır ve yok olur.(Etrafa ışıma gibi bir durumu yoktur yani)
Lazer epilasyonds kullsnılsn dalga boyları maksimum 1 cm derine kadar inebilir ve bu da kıl yüzeyi boyunca olur.Kalan enerji Çok esmer ciltlerde cilt yüzeyi terefından emilir, çok beyaz ciltlerde ise ciltyüzeyi tarafından yansıtılır.Çok esmerlerde yüksek doz çalışılınca cilt tarafından ısı çok emileceği için yanık olma riski dışında herhengi bir problem olmaz.
Kısaca lazer ışını yumurtalık gibi iç organlara kadar ulaşabilecek bir ışın değildir.
aslında laser yabancı olduğum bi uygulama değil biz de fizik tedavide tedavi ajanı olarak lazer kullanıyoruz tabii epilasyondan farklı frekans ve dalga boylarında...
LASER(Light Amplification by Stimulated Emission Radiation) kelimesinin içinde geçen ''r'' radyasyonun r'si olduğu için kafama takılmıştı sormak istedim...
teşekkür edrim verdiğiniz değerli bilgiler içina.s.
selam arkadaşlar, benimki bitti:) çok muzdariptim bir arkadaşımın tavsiyesiyle Erenköy,de kentucky fried chicken bitişiği supla diye bir kafenin hemen üstü 1. katta sürekli plastik cerrahlarıda orda ve yapanda dr yaptıkları cihaz super nd yag mış arkadaşımın tüm vücudu 5 seansta bitti benimki 6 seansta. oraya gittiğimde kimle konuştuysam hepisi çok memnundu zaten.
Bende bu soruyu merak ediyordum.. bitti diyenler buraya.. yoksa bir ömür mekikmi dokuycaz
selam arkadaşlar, benimki bitti:) çok muzdariptim bir arkadaşımın tavsiyesiyle Erenköy,de kentucky fried chicken bitişiği supla diye bir kafenin hemen üstü 1. katta sürekli plastik cerrahlarıda orda ve yapanda dr yaptıkları cihaz super nd yag mış arkadaşımın tüm vücudu 5 seansta bitti benimki 6 seansta. oraya gittiğimde kimle konuştuysam hepisi çok memnundu zaten.
tüm vücutta hangi bölgeler var? yani inceler dahil mi?
RadyasyonU kelime anlamı ile söyleyecek olursak kısaca ışıma diyebiliriz. hER IŞIMANIN RADYOAKTİF ETKİSİ OLACAK DİYE BİR ŞARTI DA YOKTUR. nORNAL AMPULDE BİLE IŞIĞIN YAYILMASI IŞIMA (RADYASYON) OLARAK TARİFLENEBİLİR. iNSANLAR İÇİN KULLANILAN X IŞINI(RÖNTGEN IŞINI) RADYOAKTİF IŞIN OLUP LAZER IŞINLARININ BU TİP BİR ETKİSİ YOKTUR. LASER(Light Amplification by Stimulated Emission Radiation)KISALTMASINDAKİ RADİATİON SADECE IŞIMA ANLAMINA GELMEKTEDİR. dOLAYISI İLE TADİRGİN OLMAYA GEREK YOK. SEVGİLER. (harflerim büyük olmuş ama kusura bakmayın:kedi:)
selam arkadaslar, lazer konusunda cok tecrubelendim.Tabi cok param giderek:) biseyi ogrendim. eger tuyleriniz inceliyorsa azalmiyorsa bu kotu bu su demekmis verilen lazer isini tam kilin kokune gitmiyor gitmedigi icinde inceltiyor ama bitiremiyor. Her seansta yuzde onbesinin bitmesi gerekmis.Bunuda killarimi bitiren yer acikladi. Valla alah razi olsun yoksa cildiracaktim okadar paralarim gitti hepisi bir bahaneyle kenara cekildiler. Hele su tum vucut 1200 liraya bitirmelilere sakin inanmayin. IPL onlar yani lazer degil. Hatta gittigim yer oraya gideceginize kolunuzu ocakta utun ayni olay demisti.gittigim yeri dialoga gecerseniz adresini veririm.cok iyi bir yer.
selam arkadaslar, lazer konusunda cok tecrubelendim.Tabi cok param giderek:) biseyi ogrendim. eger tuyleriniz inceliyorsa azalmiyorsa bu kotu bu su demekmis verilen lazer isini tam kilin kokune gitmiyor gitmedigi icinde inceltiyor ama bitiremiyor. Her seansta yuzde onbesinin bitmesi gerekmis.Bunuda killarimi bitiren yer acikladi. Valla alah razi olsun yoksa cildiracaktim okadar paralarim gitti hepisi bir bahaneyle kenara cekildiler. Hele su tum vucut 1200 liraya bitirmelilere sakin inanmayin. IPL onlar yani lazer degil. Hatta gittigim yer oraya gideceginize kolunuzu ocakta utun ayni olay demisti.gittigim yeri dialoga gecerseniz adresini veririm.cok iyi bir yer.
bir senedir gidiyorsunuz ve her seferinde belirttiğiniz meblağı veriyorsunuz yani doğrumu anladım acaba? peki toplamda bugüne kadar ne kadar ödediniz ve daha ne kadar ödeyeceğinizi tahmin ediyorsunuz?
ben Bursa'da bir merkeze yüz bölgesi için 5 seans gittim,tamamen kurtuldum bitti diyebilridim ama malesef doktorcuğum 1 kısmı kAsten bırakmış ki tekrar gideyim diye,sol elmacık kemiğimin üzerinde 5-6 tüy kaldı.. mecburen tekrar gideceğim kışa doğru.seans önceleri ve sonraları uygulama yaptırdığınız bölgeyi iyice gözlemlemenizi öneriyorum,ben güvendiğim için dikkat etmedim ama aynı merkeze gittiğim 2 arkadaşımda aynı durumdan muzdarip. 8-10 seans şart denen yüz bölgesi 5 seansta bitirilebiliyorsa demekki bu lazerin tipine ve tamamen doktora bağlı..
cnm tüm vucuda(kol sırt hariç)600 tl verdim seasnına...yüze 1 senedir gidiyorum 60 tl ile başladım şimdi 40 tl önümüzdeki seasn 35 tl vercem..bacak komple olunca o pahalı oluyo bacaka 400 veriyorum..200 de geri kalan yerler..lazeri yüz için tavsiye etmiyorum sadece çenemdeki sertler inceldi okdr....vucutta kol genita göbekte 3. seasnım çok memnunum bitmek üzere...2 seasn daha gitcem tamemen bitmesi için..bacagıma daha yeni gittim ilk seasnım:)
lazere gitmeyi düşünenler vucut için hiç düşünmeden gitsinler cidden bitiyor..ama yüzünüzdekiler sakal gibi sert deilse gitmeyin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?