• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

arkadaşlar cihazın kalitesi ve uygulayanların profesyonelliği çok önemli. ben 6 seans paket indirimi yapılıyor diye yeni açılmış bir güzellik merkezine gitmiştim. yeni açılmıştı ve amatörlüklerinin kurbanı oldum. 6seans sonrası tek bir kıl gitmedi, incelmedi :( kazıklandım yani :(

Geçmiş olsun. Ben de paket yapan yerlere çok güvenmemenizi (hele ki fiyat aşırı ucuzsa ) öneriyorum.

Ben koltuk altı epilasyona 3 sene önce başladım. 5 senasta bitti. 1-2 tek tüy kalmıştı. Hamile kalınca onları aldırmaya gidemedim. Doğumdan sonra gittim 1 seansta onlarıda aldırdım. Yani 6 seansta kesin çözüm aldım. Yaklaşık 8 aydır mis gibiyim. Ekim ayında da genital bölgeye başladım. Bu ayın 19'unda 3.seansıma gidicem ve şuanda çıkan şeylere kıl denmesi mümkün değil. ıncecik tüyler.

Epilasyon yaptırdığınız yer, kişi ve makina çok etkiliyor sonucu bence. Ben ıstanbul Anadolu Yakasında yaptırdığım yere çok güveniyorum. Makinaları 2005 yılından beri Amerika'nın en iyi epilasyon cihazı seçiliyor. Markası Alexander. ılk 1 dakikadaki sinek ısırığı şeklindeki acı dışında hiçbirşey hissetmiyorum. Yaptıracağınız yerde bu makinayı araştırın bence kızlar a.s.

Geçmiş olsun. Ben de paket yapan yerlere çok güvenmemenizi (hele ki fiyat aşırı ucuzsa ) öneriyorum.

tatlim sanirim sen bu epilasyonda bilgilisin ben yazdigiim gibi ipl yaptirdim cok memnunum ama asyam30 arkadasimiz kafami karistirdi 2.5 sene sonra tekrar cikar lazer yaptirin deyince kafam karis tieyvahedigeldismile cok buyuk paralar odedim + 2tane kizil var buyuk olana da yaptirdik simdi kucugume yaptiriyorum sende bana ipl isik epilasyon tekrar cikarir deme bana lutfen:bbo:

Ben koltuk altı epilasyona 3 sene önce başladım. 5 senasta bitti. 1-2 tek tüy kalmıştı. Hamile kalınca onları aldırmaya gidemedim. Doğumdan sonra gittim 1 seansta onlarıda aldırdım. Yani 6 seansta kesin çözüm aldım. Yaklaşık 8 aydır mis gibiyim. Ekim ayında da genital bölgeye başladım. Bu ayın 19'unda 3.seansıma gidicem ve şuanda çıkan şeylere kıl denmesi mümkün değil. İncecik tüyler.

Epilasyon yaptırdığınız yer, kişi ve makina çok etkiliyor sonucu bence. Ben İstanbul Anadolu Yakasında yaptırdığım yere çok güveniyorum. Makinaları 2005 yılından beri Amerika'nın en iyi epilasyon cihazı seçiliyor. Markası Alexander. İlk 1 dakikadaki sinek ısırığı şeklindeki acı dışında hiçbirşey hissetmiyorum. Yaptıracağınız yerde bu makinayı araştırın bence kızlar a.s.

canım bende anadolu yakasındayım.gittiğin merkezin adını bana özelden yazar mısın riza etsem.çok teşekkür ederiimm

tatlim sanirim sen bu epilasyonda bilgilisin ben yazdigiim gibi ipl yaptirdim cok memnunum ama asyam30 arkadasimiz kafami karistirdi 2.5 sene sonra tekrar cikar lazer yaptirin deyince kafam karis tieyvahedigeldismile cok buyuk paralar odedim + 2tane kizil var buyuk olana da yaptirdik simdi kucugume yaptiriyorum sende bana ipl isik epilasyon tekrar cikarir deme bana lutfen:bbo:

Yeniden çıkarır demek için bir sistemin en az 10 senedir piyasada olması gerekir. ıpl in 10 senelik bir geçmişi yok ne yazık ki. Onun için yorum yapamam. Ipl cihazları ile ilgili olumlu yorum yapamayacağım ama siz memnun kaldı iseniz ne güzel. sizin adınıza sevindim.vereliniortak

Yeniden çıkarır demek için bir sistemin en az 10 senedir piyasada olması gerekir. ıpl in 10 senelik bir geçmişi yok ne yazık ki. Onun için yorum yapamam. Ipl cihazları ile ilgili olumlu yorum yapamayacağım ama siz memnun kaldı iseniz ne güzel. sizin adınıza sevindim.vereliniortak

cok tesekur ederim canim cevabin icina.s. evet memnunum ama su an icin memnunum bundan 2/3 sene sonra ne olur bilmiyorum insallah pisman olmam :Saruboceq: gercekten cok buyuk paralar veriliyor ben butun vucut yaptirdigim icin 500 € civarinda bir para her seans icin bir kac sene sonrasi cok onemli ohaoldumsmile

Bende lazerde 3.seansımı bitirdim..Komple gidiyorum..Tamamen biteceğini düşünmüyorum yani tek tük kalır sanırım.Ama ben yinede hiç pişman değilim bıkmıştım artık tüy almaktan..Ayda zaten ağda parası 30 40 lira versen yılda 350 400 ytl yapar ve ömür billah çekersin..Böyle en azından 3 ay 4 ay rahat olmak harika bir şey..Umarım hepimiz tamamen kurtuluruz..

artık bende kurtulmak istiyorum bu kıllardan... lazer mi daha iyi iğneli mii???

mrb arkadaşlar ben bostancıda mavı lazere gıdıyordum ama kapanmış şimdi avrupa yakasındabaşka yere gıdıyrm pek memnun deilm ben 6 seans gttm aralıklarla tuylerı ınceltıyo ama tamamen bıtırmıyo seasntan sonra bı kaç ay rahat oluyosun ama ben şuan ara verdm hamıle kalmak istedıgim için ama kesınlıkle tavsıye edrımm

Ben koltuk altı epilasyona 3 sene önce başladım. 5 senasta bitti. 1-2 tek tüy kalmıştı. Hamile kalınca onları aldırmaya gidemedim. Doğumdan sonra gittim 1 seansta onlarıda aldırdım. Yani 6 seansta kesin çözüm aldım. Yaklaşık 8 aydır mis gibiyim. Ekim ayında da genital bölgeye başladım. Bu ayın 19'unda 3.seansıma gidicem ve şuanda çıkan şeylere kıl denmesi mümkün değil. İncecik tüyler.

Evet bende araştırıyorum. Banada bilgi verirmisiniz özelden. Gerçi buarayada yazılıyor diye görüyorum ama olsun bekliyorum.
Bir sorumda şu Ben Bağdat Cad. Dalphne ile görüşüm tüm vücut 500 dediler koltuk altı 40 acaba tamamenmi gitsem yoksa parça parçamı ne dersiniz? Az rakamda değil hani ama kurtulmak istiyorum. Birde aksilik olduda her seferinde tüm vücüt gidemedim parça parçaya devam ettim. O zaman aldınmayan yerler ne olacak. Bacağı aldıracağım ama mesela koltuk altı alınmayacak e tam bitmemiştide ağda yapıcam. Yapılan epilasyonuda alır götürür mü? Nasıl yapmalı?
Sizinkinide öğrenirsem onuda araştırırm.Bekliyorum.

Teşekkürler

arkadaşlar ben de bi süre yaptırdım koltukaltıma benim tenim beyaz tüyüm siyah.doktor dört seansta biter dedi dört seans gittim bi de yanında tüy köklerini kurutacak dediği bir krem sattı.500 tlden fazla ödedim ama bitmedi.hatta bazı tüyler hiç okunmadı onlara rötuş da yapmadı. üstelik bırakınca incelmiş olan tüyler de kalınlaştı.şimdi ben de yeni bir yöntem arıyorum. ama her şeye de güvenemiyorum.işimiz çooook zor...

kızlar burdaki yorumları okuyunca gerçekten korktum bende koltukaltıma lazer yaptıryorum yarında 3.seansıma gidicem doktorum 6 7 seansta biticeğini söyledi ona inanmak istiyorum bitmezse gerçekten çok üzülürüm=(

arkadaşlar ben de bi süre yaptırdım koltukaltıma benim tenim beyaz tüyüm siyah.doktor dört seansta biter dedi dört seans gittim bi de yanında tüy köklerini kurutacak dediği bir krem sattı.500 tlden fazla ödedim ama bitmedi.hatta bazı tüyler hiç okunmadı onlara rötuş da yapmadı. üstelik bırakınca incelmiş olan tüyler de kalınlaştı.şimdi ben de yeni bir yöntem arıyorum. ama her şeye de güvenemiyorum.işimiz çooook zor...
Kullanılan cihaz neydi? anlattıkların ıpl olabileceğini düşündürtttü de bana

x_y_z, bir arayış içinde olduğunuzu görüyorum. Bu nedenle bende kendi meslektaşlarım adına iğneli epilasyonu önereceğim ama uzman olması şartıyla. sağlıcakla kalın.

x_y_z, bir arayış içinde olduğunuzu görüyorum. Bu nedenle bende kendi meslektaşlarım adına iğneli epilasyonu önereceğim ama uzman olması şartıyla. sağlıcakla kalın.

Yanlış görmüşsünüz:) bi arayış içinde olan ben değilim aslında ama yine de öneriniz için teşekkürler ;) bende aynı fikirdeyim zaten yüz konusunda, eğer çok kalın değilse de hiç dokunmamak en iyisi diyorum...

merhaba ben bahçşehirde lazerart diye bir yer var oraya gittim komple bacak yaptırdım 4 seans gidebildim ama bitti yani 15 -20 tane tüy vrdır sanırımbacağımda gitmeyeli 2 sene oldu ben çok memnunum şimdi koltuk altlarıma ve genitale gideceğim kısmetse

ben 9 seans lazer yaptırdım.
tabi her ay düzenli gidemedim ve de estetisyenin yanlış yönlendirmesiyle jilette yaptım.
ama bariz şekilde tüylerimde incelme ve seyrekleşme var.
ayrıca bacaklarımda yaralarım vardı onlarda kayboldu.

param olunca yine devam edicem.tamamen biter mi onu ben de bilmiyorum henüz :)

Back