• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

benimde yillar once tuylerim bitti hemde cok fazla seansla degil koltuk alti ve biyik ayrica ben oyle estetsyen falan yaptirmadim direk cildiye dokturuna yaptirmistim amerikan hastanesi doktorlarindan cilt doktoruydu leke vs olursa diye cokta memnun kaldim doktor adi ulgen poyraz kendi muayenehanesinde yapiyor bir arkadasimda biyik yatirdi baska yerde yine cikiyordu surekli sonra oda yaptirdi oda ayni memnun kaldi ama oyle uzun uzun surmemisti

bende bugun gittim komple vucuta kollar ve sırt hariç:)yandımm yine valla çok acıyooo yaa:)her bölge için 4-6 seasnta biter diyolarrr..yüz hariç tabii 1 senedir gidiyorum yüze 1 sene daha kesin gitcem..600tl verip çıktım içim gittii inş kurtulurum yemeyip içmeyip lazere gidiyorum valla:)

ben 2 senedır yaptırıyorum koltuk altı ve genıtalıme.
lazere baslarken gıttıgm yerde paket dıye bı kampanya vardı. suanda yoko kampanya. 600 ytl vermıstım pakete.

paketı bılmeyenler ıcın acıklıyım. bıtene kadar demek .

suanda benım bıttı aslında 2-3 tuy var. ama ben yınede gıdıyom o tuyler ıcınde . bıtene kadar parasını verdık :) 5 sene sona cıksa yıne gıdebılıyom :)

tavsıyem eger paket yapan bı ye bulursanız oraya yaptırmanız . işiniz garantı olur ;)

ben 2 yıldır yaptırıyorum, yaklaşık 15 seans felan. tamamen bitmiyo ama yok denecek kadar az kaldı. çok ta memnunum. son bir senedir tüylerimden yana hiçbir sıkıntım yok. iyi ki yaptırmışım. yaptırmayı düşünenler seans ücreti ödemesin, bitene kadar diye pazarlık etsin derim. öylesi daha karlı. seans ücreti versem 2 yıl boyunca gidemezdim. ilk başta 6 seansta biter diyolar ama öyle olmuyo malesef.

yüzüm için 6 seans gittim,şükürler olsun artık tamamen bitti.
koltukaltı için gittiğimde 2.seansta bitti.
genitale 3.seansta bitti.
darısı herkesin başına kaydirigubbakcemile5

lilie senin adına çok sevindim,bende yüzüm için p.tesi yaptırdım komple yüz ve çene altı.şimdilik memnunun umudumu da kaybetmek istemiyorum,biliyorsun memnun olmayanlarda var,ama senin yazın gercekten benim moralimi düzeltti.sana yapılan lazerin adını öğrenebilirmiyim.benimki alexti.

bende bugun gittim komple vucuta kollar ve sırt hariç:)yandımm yine valla çok acıyooo yaa:)her bölge için 4-6 seasnta biter diyolarrr..yüz hariç tabii 1 senedir gidiyorum yüze 1 sene daha kesin gitcem..600tl verip çıktım içim gittii inş kurtulurum yemeyip içmeyip lazere gidiyorum valla:)

bir senedir gidiyorsunuz ve her seferinde belirttiğiniz meblağı veriyorsunuz yani doğrumu anladım acaba? peki toplamda bugüne kadar ne kadar ödediniz ve daha ne kadar ödeyeceğinizi tahmin ediyorsunuz?

bir senedir gidiyorsunuz ve her seferinde belirttiğiniz meblağı veriyorsunuz yani doğrumu anladım acaba? peki toplamda bugüne kadar ne kadar ödediniz ve daha ne kadar ödeyeceğinizi tahmin ediyorsunuz?

ayşe hanım bende lazere gidiyorum ama göbekte ve daha üst taraflarda kıllarım ince diye lazer yapmadılar onlar iğneli epilasyonla alınırmı iğneli epilasyon yapılırken acı hissetmemek için iğne yapılıyomuş bu bölgeler içinde uyuşturmadan yararlanılırmı bide iğneyi nerden yapıyosunuz cevaplarsanız sevinirim.iğneli epilasyon koltuk altında ve genitalde ne kadar zamanda bitiyor acaba

ayşe hanım bende lazere gidiyorum ama göbekte ve daha üst taraflarda kıllarım ince diye lazer yapmadılar onlar iğneli epilasyonla alınırmı iğneli epilasyon yapılırken acı hissetmemek için iğne yapılıyomuş bu bölgeler içinde uyuşturmadan yararlanılırmı bide iğneyi nerden yapıyosunuz cevaplarsanız sevinirim.iğneli epilasyon koltuk altında ve genitalde ne kadar zamanda bitiyor acaba

İğneli epilasyon yöntemi burun ve kulak içi gibi istisnai bölgeler hariç tüm bölgeler için etkili olarak kullanılabilen bir yöntemdir. Acı hissine karşı uyuşturucu iğne yapmadığım gibi yapılmasına ve yapanlara da karşıyım. Süre konusunda bir tahmin yürütmek ise değil uygulama yapılacak bölgeyi görmeden, gördükten sonra bile çok zordur. Daha detaylı bilgi isterseniz iğneli epilasyon forumunda kendi açtığım '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı sayfamı ziyaret etmenizi öneririm. iyi akşamlar.

İğneli epilasyon yöntemi burun ve kulak içi gibi istisnai bölgeler hariç tüm bölgeler için etkili olarak kullanılabilen bir yöntemdir. Acı hissine karşı uyuşturucu iğne yapmadığım gibi yapılmasına ve yapanlara da karşıyım. Süre konusunda bir tahmin yürütmek ise değil uygulama yapılacak bölgeyi görmeden, gördükten sonra bile çok zordur. Daha detaylı bilgi isterseniz iğneli epilasyon forumunda kendi açtığım '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı sayfamı ziyaret etmenizi öneririm. iyi akşamlar.

Lokal anestezik olarak iğne yapılasını bende ne lazerde ne de iğneli epilasyonda önermiyorum. Yani bende size katılıyorum.:lepi:

Doktor hanım, iyi akşamlar diliyorum. nasılsınız? Düşüncelerimin sizin gibi değerli bir doktor tarafından tasdik edilmesi ne güzel. Genel olarak düşüncelerimiz hep aynı doğrultuda zaten:) İstanbulda olsaydım sizinle tanışmaktan gerçekten memnun olurdum.

Doktor hanım, iyi akşamlar diliyorum. nasılsınız? Düşüncelerimin sizin gibi değerli bir doktor tarafından tasdik edilmesi ne güzel. Genel olarak düşüncelerimiz hep aynı doğrultuda zaten:) İstanbulda olsaydım sizinle tanışmaktan gerçekten memnun olurdum.

Teşekkür ederim. Bende buradaki yazışmalardan aynı etik kaygıları yaşadığımıza inanıyorum. Kimbilir belki İzmire gelince tanışma fırsatı buluruz. İyi çalışmalar diliyorum size.:içelim:

arkadaşlar ist. olup lazer epilasyon yaptırıp menun olan arkadaşlar yaptırdıkları merkezleri benimle özelden veya buradan paylaşabilirmi? yaz aylarına kadar 3-4 ayı değerlendirmek istemekteyim. yardımlarınızı bekliyorum . sevgilerimle :utangac:

tubis_87
evet benimde tüylenmemin sebebi yok.senin gibi benimki de hormonal falan değil.yapı meselesi.zaten sanırım bu yüzden çabuk bitti.bir de dr un tavsiyelerine tamamen uydum.ilk seanstan sonra asla jilet kullanmamak gerekiyor.erkeklerin sakallarını aldıkları makina ile kısaltmak gerekiyormuş tüyleri bilgin olsun.onda da tamamen kısaltmayacakmışsın ki lazer görebilsin.lazerin ismini bilmiyorum sormadım , sadece konuşma sırasında en son çıkan lazer demişti.öğrenirsem yazarım.inşallah seninde kısa sürer seansların.gerçi yüz özellikle çene bölgesi inatçı olurmuş umudunu yitirme.

Son düzenleme:
moral bu tedavide gercekten cok önemli ve bana moral oluyorsunuz teşekkürler :)
doktorların tavsiyesinden sizinde dediğiniz gibi çıkmayacağım,benimkide bitecek inanıyorum.siz birde lazerin adını öğrenirseniz inanın çok mutlu olucam...

aysepilasyon ve drjldbycn e
lokal anestezi olarak krem kullanılmasına dr lar birşey demediği gibi işlemden önce sürün diye kendileri tavsiye ediyorlar, siz neden önermiyorsunuz anlamadım,çünkü her iki işlemde (hem lazer hem iğneli epilasyon)çok can acıtan işlemler.yan etkisi mi var?

tubiscim,
3-4 ay sonra yüzünde tüylerin esamesi kalmadığında moralin daha da düzeliyor :)bir de seans aralarını çok açma ben o hatayı yaptım 6 seansa çıktı süre.cihazın adını öğrenip mutlaka buraya yazacağım,merak etme kaydirigubbakcemile5

aysepilasyon ve drjldbycn e
lokal anestezi olarak krem kullanılmasına dr lar birşey demediği gibi işlemden önce sürün diye kendileri tavsiye ediyorlar, siz neden önermiyorsunuz anlamadım,çünkü her iki işlemde (hem lazer hem iğneli epilasyon)çok can acıtan işlemler.yan etkisi mi var?

Lokal anestezik krem demedik ki. İğne ile lokal uyuşturmadan bahsettik. İki işlemde birbirinden çok farklı uygulamalardır. İğne ile tam uyuşturma yapıldığı zaman ciltte oluşabilecek hasarlar ne yazık ki uyuşmadan dolayı anlaşılamıyor. Ayrıca uygulanan ilaç kıl köklerinin bulunduğu tabakaya verildiği için lazer ısısı ile etkileşebiliyor, bu da ilacın kimyasal yapısında bozulmadan tutun bölgesel allerjik reaksiyonlara bile sebep olabiliyor.Ayrıca bu bölgelerde tüyler lazerden etkilenmeyip dökülmeyebiliyor bile.

Back