• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

genital bölgeye başladım bende 1. seansa jiletlenipte gittim. 2. seansada giderken yine jilet mi yapıcam kızlar????? doktor her defasında jilet yap dedi ama burda okuduğuma göre bazı arkadaşlar sadece ilk defada yapılır sonra kısaltılır yazmış... kafam karıştı lütfen yardım edin..

Lazer epilasyon uygulayan güzellik merkezine ait bir sitede okuduğum ifadeyi aynen paylaşıyorum.
" Belirli bir bölgedeki istenmeyen tüylerin yaklaşık % 80 oranında azalması, uygulanan Lazer epilasyon yönteminin başarılı olması anlamına gelmektedir. Vücut bölgeleri ve uygulanan yönteme göre değişiklik gösteren aralıklarla, tekrarlanarak uygulanan seansların bitiminden sonra, 1,5 ile 2 yıllık bir süre içinde tüylerin tekrar çıkmaması yapılan işlemin kalıcı epilasyon sağladığının göstergesidir. "
Bu ifade ne kadar doğru bilemiyorum ama eğer doğruysa, siz yine de yukarıda belirttiğiniz bilgiyi paylaşabilecek deneyime sahipmisiniz?

cnmm o konuda şüphem yok..çünkü teyzem iki sene önce aynı merkeze gitti vücüdaa..şuanda çıkan falan yok..zaten ben tamamen bitsin diye beklemiyorum..hiç bi işlem lazer ve ignelide bitmiyorrr..gördüm lazere gidenide igneliyede gideni...ama sonuctaaa bitmesede rahasız etcek şekilde kalmıyor...onca parayı sokaga atmam işimi garantiye aldım cnm bnm:)

genital bölgeye başladım bende 1. seansa jiletlenipte gittim. 2. seansada giderken yine jilet mi yapıcam kızlar????? doktor her defasında jilet yap dedi ama burda okuduğuma göre bazı arkadaşlar sadece ilk defada yapılır sonra kısaltılır yazmış... kafam karıştı lütfen yardım edin..

cnm yeşilgözlü meleginde dedigi gibi ilk 3 seasn gitmeden 3-4 gün önce jiletle git..sonra gerek kalmaz zaten :)

cnmm o konuda şüphem yok..çünkü teyzem iki sene önce aynı merkeze gitti vücüdaa..şuanda çıkan falan yok..zaten ben tamamen bitsin diye beklemiyorum..hiç bi işlem lazer ve ignelide bitmiyorrr..gördüm lazere gidenide igneliyede gideni...ama sonuctaaa bitmesede rahasız etcek şekilde kalmıyor...onca parayı sokaga atmam işimi garantiye aldım cnm bnm:)

sizin adınıza memnun oldum. iyi geceler diliyorum.

merhaba ya arkadaslar bıse sorucam sımdı bu lazer epılasyonun tam olarak tuylerı bıtırıp bıtırmemesı muammada hanı bu bacaklardaki kıl donmelerının sebep olduğu delık delık lekeler yara ızlerını yok ettıgı soylenıyor doğru mu? gidenlerdennn cvb beklıyorummm cunku yaz gelıyor bacaklarımdaki hem tüylerden hemde o uyuz yara ızlerınden kurtulmak ıstıyorum :(

merhaba ya arkadaslar bıse sorucam sımdı bu lazer epılasyonun tam olarak tuylerı bıtırıp bıtırmemesı muammada hanı bu bacaklardaki kıl donmelerının sebep olduğu delık delık lekeler yara ızlerını yok ettıgı soylenıyor doğru mu? gidenlerdennn cvb beklıyorummm cunku yaz gelıyor bacaklarımdaki hem tüylerden hemde o uyuz yara ızlerınden kurtulmak ıstıyorum :(

cnmm benimde öyle izler var daha ilk seasna gittim ..doktor onlarında gececegini söylediii...ikinci senasta belli olur şimdi keisn bşy diyemiyorum..ama geçiyormuş:)mesela kolatım koyu renkteydiii şimdii beyazladı lazerden dolayı tüylerimde bitmek üzere..hani ordan bakınca bacaktaki lekelerde gider gibime geliyo:)

Merhaba;
Evet kesinlikle iyi geliyor. Bana bile iyi geldiyse herkese gelir diyorum. Ben 4. seansı yaptırdım halen biraz kıl dönmesi var ama eskisine göre çok çok iyi derecede, yani çok az.
Ben kesinlikle lazeri tavsiye ediyorum ama düzenli yaptırmalı. Bir lazer bi ağda fln fayda etmez.

Ayrıca kolaltımdaki koyulukta 4. seansta geçti. Çok ilginç. kaydirigubbakcemile2

Bende koltk altı bakımndan çok şanlıyım. . . Ayda bi kere jiletle almam yetio.çıkanlarda belli bile olmuyor. bir senedirde gitmiorum lazere zemuszemus

Bende koltk altı bakımndan çok şanlıyım. . . Ayda bi kere jiletle almam yetio.çıkanlarda belli bile olmuyor. bir senedirde gitmiorum lazere zemuszemus

ya arkadaşım bende yeni başladım gerçekten bitiyormu peki sen ne kadr gittin kaç seansta bitti ve toplamda ne kadr sürede sonuca ulaştın bende yeni olduğum için acaba doğrumu yaptım başlamkla yanlışmı diye düşünüp duruyorum cumartesi günü ilk seansıma gittim genital ve koltukaltı olmak üzere alexle çalıştılar beyaz ten siyah kalın kıllarım var bakalım ne kadrda netice alırım bitmemesinden çok korkuyorum boşa para ve hayal kırıklığı yaşamak istememm

ben koltuk altı bel ve göbek bölgeme yaptırdım. tüylerim tamamen yok olmadı ama düzenli gitmediğimi de itiraf etmeliyim. gene de tüyler o kadar az kalıyor ve o kadar cılızlaşıyor ki göbek ve bel bölgeme uzun zaman oldu gitmiyorum. bu kadar tüy benim için sorun değil dedim bıraktım. ama koltuk altı için aynı şey geçerli olmuyor bence çünkü en ufak bir tüy bile koku yapıyor. ben de çözümü senede 3-4 sefer koltu altı için gitmek onun dışında da çıkanları hiçbirşeyle almamak şeklinde buldum. zaten 3 ayda anca çıkmaya başlıyor o tüyler de. Bu arada şunu da söylemeliyim ki kıl dönmesi vs. gibi şeyler için kıllar güçsüzleştiği için kesin çözümdür derim ben.

ben koltuk altı bel ve göbek bölgeme yaptırdım. tüylerim tamamen yok olmadı ama düzenli gitmediğimi de itiraf etmeliyim. gene de tüyler o kadar az kalıyor ve o kadar cılızlaşıyor ki göbek ve bel bölgeme uzun zaman oldu gitmiyorum. bu kadar tüy benim için sorun değil dedim bıraktım. ama koltuk altı için aynı şey geçerli olmuyor bence çünkü en ufak bir tüy bile koku yapıyor. ben de çözümü senede 3-4 sefer koltu altı için gitmek onun dışında da çıkanları hiçbirşeyle almamak şeklinde buldum. zaten 3 ayda anca çıkmaya başlıyor o tüyler de. Bu arada şunu da söylemeliyim ki kıl dönmesi vs. gibi şeyler için kıllar güçsüzleştiği için kesin çözümdür derim ben.

cnm bende daha vucuda gidiyorum..bacak haricinde diger bölgeler 3.seasnları oldu...sanırım 2 en fazla 3 seasn daha gidip bırakırım gerek kalmaz daha fazlasına...eger çıkanlar rahatsız ederse senede 1-2 kez temizlik olsun diye giderim lazere..ama inş gerek kalmaz:)

Son düzenleme:
benim seneyi geçiyor ki gerek olmadı, sonradan çoğalma olmuyor nerde bıraktıysan o. tabi yazın tam sararıp kışın biraz kararıyor falan malum, ama dediğim gibi öyle azlar ki ben o hallerini seviyorum bile :)
aklıma gelmişken söylemeden geçmeyeyim bence lazerin az da olsa can sıkıcı tek yanı tüy çıkan bölgeyi biraz genişletmesi ve kalan tüyleri biraz uzatması. bu sadece eski hallerini bildiğin için senin farkedebileceğin birşey de olsa bir gerçek.

bende 4 seans kadar gittim.bitti bile diyebilirdimki yine çıkmaya başladı ama çok az ve çok ince.kadın zaten söylemişti 2 seans daha gelmelisin diye. ihmal etmeseydim keşke.kızlar ya şimdi ben bunlar kalınlaşana kadar jiletmi yapmak zorundayım?? ya çoğalıp eskiye dönersee :(((

Back