- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
Lazer epilasyon uygulayan güzellik merkezine ait bir sitede okuduğum ifadeyi aynen paylaşıyorum.
" Belirli bir bölgedeki istenmeyen tüylerin yaklaşık % 80 oranında azalması, uygulanan Lazer epilasyon yönteminin başarılı olması anlamına gelmektedir. Vücut bölgeleri ve uygulanan yönteme göre değişiklik gösteren aralıklarla, tekrarlanarak uygulanan seansların bitiminden sonra, 1,5 ile 2 yıllık bir süre içinde tüylerin tekrar çıkmaması yapılan işlemin kalıcı epilasyon sağladığının göstergesidir. "
Bu ifade ne kadar doğru bilemiyorum ama eğer doğruysa, siz yine de yukarıda belirttiğiniz bilgiyi paylaşabilecek deneyime sahipmisiniz?
genital bölgeye başladım bende 1. seansa jiletlenipte gittim. 2. seansada giderken yine jilet mi yapıcam kızlar????? doktor her defasında jilet yap dedi ama burda okuduğuma göre bazı arkadaşlar sadece ilk defada yapılır sonra kısaltılır yazmış... kafam karıştı lütfen yardım edin..
cnmm o konuda şüphem yok..çünkü teyzem iki sene önce aynı merkeze gitti vücüdaa..şuanda çıkan falan yok..zaten ben tamamen bitsin diye beklemiyorum..hiç bi işlem lazer ve ignelide bitmiyorrr..gördüm lazere gidenide igneliyede gideni...ama sonuctaaa bitmesede rahasız etcek şekilde kalmıyor...onca parayı sokaga atmam işimi garantiye aldım cnm bnm:)
Açıkcası acıya dayanıksız biri olarak çok az acı çektim ben memmun kaldım deneyin bence ama iyi bir yere gitmek şart
selam arkadaşlar benimki bitti.Ama benim gittiğim yerdeki lazer cihazı farklı zaten acısıda yok bunun
ayy ben bazi bölgelerde acidan bagiriyorum resmen-tatlicadiarzu-
merhaba ya arkadaslar bıse sorucam sımdı bu lazer epılasyonun tam olarak tuylerı bıtırıp bıtırmemesı muammada hanı bu bacaklardaki kıl donmelerının sebep olduğu delık delık lekeler yara ızlerını yok ettıgı soylenıyor doğru mu? gidenlerdennn cvb beklıyorummm cunku yaz gelıyor bacaklarımdaki hem tüylerden hemde o uyuz yara ızlerınden kurtulmak ıstıyorum
merhaba ya arkadaslar bıse sorucam sımdı bu lazer epılasyonun tam olarak tuylerı bıtırıp bıtırmemesı muammada hanı bu bacaklardaki kıl donmelerının sebep olduğu delık delık lekeler yara ızlerını yok ettıgı soylenıyor doğru mu? gidenlerdennn cvb beklıyorummm cunku yaz gelıyor bacaklarımdaki hem tüylerden hemde o uyuz yara ızlerınden kurtulmak ıstıyorum
Bende koltk altı bakımndan çok şanlıyım. . . Ayda bi kere jiletle almam yetio.çıkanlarda belli bile olmuyor. bir senedirde gitmiorum lazere zemuszemus
ben koltuk altı bel ve göbek bölgeme yaptırdım. tüylerim tamamen yok olmadı ama düzenli gitmediğimi de itiraf etmeliyim. gene de tüyler o kadar az kalıyor ve o kadar cılızlaşıyor ki göbek ve bel bölgeme uzun zaman oldu gitmiyorum. bu kadar tüy benim için sorun değil dedim bıraktım. ama koltuk altı için aynı şey geçerli olmuyor bence çünkü en ufak bir tüy bile koku yapıyor. ben de çözümü senede 3-4 sefer koltu altı için gitmek onun dışında da çıkanları hiçbirşeyle almamak şeklinde buldum. zaten 3 ayda anca çıkmaya başlıyor o tüyler de. Bu arada şunu da söylemeliyim ki kıl dönmesi vs. gibi şeyler için kıllar güçsüzleştiği için kesin çözümdür derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?