- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
bende bugun gittim komple vucuta kollar ve sırt hariç:)yandımm yine valla çok acıyooo yaa:)her bölge için 4-6 seasnta biter diyolarrr..yüz hariç tabii 1 senedir gidiyorum yüze 1 sene daha kesin gitcem..600tl verip çıktım içim gittii inş kurtulurum yemeyip içmeyip lazere gidiyorum valla:)
bir senedir gidiyorsunuz ve her seferinde belirttiğiniz meblağı veriyorsunuz yani doğrumu anladım acaba? peki toplamda bugüne kadar ne kadar ödediniz ve daha ne kadar ödeyeceğinizi tahmin ediyorsunuz?
ayşe hanım bende lazere gidiyorum ama göbekte ve daha üst taraflarda kıllarım ince diye lazer yapmadılar onlar iğneli epilasyonla alınırmı iğneli epilasyon yapılırken acı hissetmemek için iğne yapılıyomuş bu bölgeler içinde uyuşturmadan yararlanılırmı bide iğneyi nerden yapıyosunuz cevaplarsanız sevinirim.iğneli epilasyon koltuk altında ve genitalde ne kadar zamanda bitiyor acaba
İğneli epilasyon yöntemi burun ve kulak içi gibi istisnai bölgeler hariç tüm bölgeler için etkili olarak kullanılabilen bir yöntemdir. Acı hissine karşı uyuşturucu iğne yapmadığım gibi yapılmasına ve yapanlara da karşıyım. Süre konusunda bir tahmin yürütmek ise değil uygulama yapılacak bölgeyi görmeden, gördükten sonra bile çok zordur. Daha detaylı bilgi isterseniz iğneli epilasyon forumunda kendi açtığım '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı sayfamı ziyaret etmenizi öneririm. iyi akşamlar.
Doktor hanım, iyi akşamlar diliyorum. nasılsınız? Düşüncelerimin sizin gibi değerli bir doktor tarafından tasdik edilmesi ne güzel. Genel olarak düşüncelerimiz hep aynı doğrultuda zaten:) İstanbulda olsaydım sizinle tanışmaktan gerçekten memnun olurdum.
aysepilasyon ve drjldbycn e
lokal anestezi olarak krem kullanılmasına dr lar birşey demediği gibi işlemden önce sürün diye kendileri tavsiye ediyorlar, siz neden önermiyorsunuz anlamadım,çünkü her iki işlemde (hem lazer hem iğneli epilasyon)çok can acıtan işlemler.yan etkisi mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?