Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Ben 3 seans genital 2 seans kol altı 2 seans göbek 1 seans ta şakaklarım için lazer yaptırdım. Normal seanstan 15 gün sonra kontrol seansına gidiyorum yani 15 günde 1 gidiyorum. Kol altım ve göbek başta döküldü 1 ay ara verice yeniden çıktılar diğer bölgelere ara vermediğim için muhtemelen onlarda çıkacaktır.Kullanılan makina ise ıpl ve alexsandr ne yapabilirim ya da yeniden çıkması neden kaynaklanıyordur...

ben iğneli epilasyona gittim 8 seans kadar yüz bölgesi için ama biraz acılı bi işlem.dayanılmyacak kadar değil ama yine de acılı.bi de kabarcıklar ve yaralar yüzünden 1 hafta eve kapanmak gerekiyor.hadi kapandık eve ama yine de bitmedi.hep aynı taraftan başlıyordu o başladığı tarafın tırnak üstü kadar bi yerinde tüy kalmadı.ancak 5-6 seans daha gitseydim heralde biterdi ama sanki yara yerleri leke bırakıyormuş gibi geldi bıraktım.tüyleri alabilirim ama lekeleri alamam di mi .lazer düşünüyodum ama o da 10 seans üstü gerektircek galiba hem de leke riski var.

arakadaslar bencede buyuk rahatlik sanirm benim 5 yada 6 seans olsu bir seas daha gitmeyi dusunuyorum ama cildim masallah ipek gibi oldu simdiye kadar gecirdigim zamana acirim :çok üzgünüm: buyu kizimi goturdum onunki 4 seans oldu sanirim oda super memnun kucuk kizimida 2 hafta once goturdum 50%100 ya yakini döküldü cok sevindi:) cok aci cekti bikini bölgesine hic dayanamadi ama birdaha gidermisin diyorm tabi diyor:))) herkeze tavsiye ederim:hooray:

selam kizlar ,,,bende lazer olmayi düsünüyorum benim yaptiracagim kisi gül hanim isinde uzman fakat almanyadayiz biz ,sizinle sunu paylasmak istedim gercekten süper birsey bir olan birde olmayan pisman derler ya onun gibi ,lazer yaptiran arkadaslarim cok 3 sene gecmesine ragmen hala tüy cikmiyor onlarda ya süper insallah bende mutlu olacagim tek tek yaptirisaniz fiyatli ama komple derseniz daha uygun oluyor ayrica duyduguma göre gül hanim afyonda ,da yer aciyormus iscileride ayni onun gibi uzmanlar,,, acisini falan bosverin ne demek ömür boyu tertemiz öyle degilmi???

kizlar,,,, sakin lazerle ISIN tedavisini karistirmayin,!!!!!!!!!!!derim lazer deyip isin tedavisi yapanlarda var tüyler yeniden cikiyor sonra yani gecici gercek lazer oldugunu bilmeniz gerek sakin oyuna gelmeyin,,ayrica lazer yüze yapilinca leke cikiyor fakat leke olan yerleri tekrar lazerle gecirebiliyorsunuz yine ayni kisi yapabiliyor,,,, hsck

hepinize selammm..bende bütün bacak ve koltukaltı gidiyorum kızlar bacaklarımdaki batklar azaldı3.seansm ve koltkaltm çıkıo ama nasıl bölge bölge bazı yerler seyrek daha 3.seans döküntler var gittğnz yer yapan kişinn tecrübesi özen gösterrek yapması ee bide yapısal faktrler.deneyn derim zararı yok hiçbişeklde.kanser yapar diolar öle olsa binlerce manken yaptrrmı ya herks aptalmı??herkse tavsiye ederm özellkle batık sorunu olanlaraaaa..bayanssulusmile

tatlim benim yaptirdigim ipl olyor ISIKLI INSALLAH dedigin gibi tekrar cikaz bilmiyorumkismile

tatlim benim yaptirdigim ipl olyor ISIKLI INSALLAH dedigin gibi tekrar cikaz bilmiyorumkismile

slm canim a.s. dedigim gibi isikmi isinmi?? herneyse ondan yapiliyorsa sana gecici yani tekrar cikiyor insallah gercek lazerdir ??? benim gördügüm alet kalem gibi biraz daha kalin iste kalemden tutuyor oldugu yerin kökünden cikariyor ve acida oluyor simdilik böyle biliyorum bende bu sene sonu basliycam insallah bakalim ....bence oluyorsan gercegini yaptir hic degilse verdigin paraya degsin öyle degilmi???fisfisfis

Benimde 3. seansta batıklara çok iyi geldi. Tavsiye ediyorum. Yani benim batıklar geçtise herkesinki geçer. Ben inanamıyorum cidden.

kuaför lazer dedavisi uygulayabilirmi sizce??? burda herkesin görevi ayri lazerci lazercilik yapar onlar gecici isin tutuyorlar 2 sene sonra cikacak ne anladim madem para veriyorsunuz bir daha cikmasin kizlarr,,,,,burdakiler okuluna gidiyor lmaz:

arkadaşlar cihazın kalitesi ve uygulayanların profesyonelliği çok önemli. ben 6 seans paket indirimi yapılıyor diye yeni açılmış bir güzellik merkezine gitmiştim. yeni açılmıştı ve amatörlüklerinin kurbanı oldum. 6seans sonrası tek bir kıl gitmedi, incelmedi kazıklandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…