- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
-
niyek sarilari biraksana görümeseee cok zamet ediorsunuz kendinizeee
Aynen benim çene bölgemde de koyu ve sürekli sayısı artan kıllar var. Nasıl bir lazer yaptırmak lazım
kızlar benimde yüzümde ayva tüyleri var çenemdede alınca siyah çıkmaya başladı bu lazerin yüzüme nasıl bir etkisi olur bilemedim şimdi sarılarda iğneli diosunuz. Birde genital bölgede hissizlik oluşturuomuş öle diolar sizin bu konuda fikriniz varmı?
cnm yüzün için lazer yaptıracaksan mutlaka nd-yag lazerle yaptır ayrıca sakın cımbızla çekme kıl kökleri kalınlaşır!..iğneliyi düşünme derim çok uzun sürüyor ve cildin hassas ise kızarıklık oluyor;şişiyor 1 hafta öyle gezersin!..
genital bölgede hissizlik filanda olmuyor ben 4.seansımı yaptıracam çok rahatım emla'da kullanmıyorum!..opuyorumnanaktan
Ben 8 seans bacak ve koltuk altı icin lazer epilasyona gittim. bazılarında Nd Yag bazılarındaysa Alexandrite kullanıld. Son seanımdan 6-7 ay gecti. Bacakta yüzde 80 azalma ve kalanlarda da incelme oldu. Alt bacak yüzde 98 gibi bitti. koltuk altında ise yuzde 20 civarında azalama ve biraz incelme oldu sadece. Lazer epilasyona devam etmekte karasızım. devam edersem bacagımda ki iyi sonuc kotuye giderse diye korkuyorum, diger bir yandansa taamen bitse ya da daha da azalsa iyi olur diye dusunuyoum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?