• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

Benim kızkardeşim yaklaşık 2,5 senedir gidiyor. Aralıklarla. Ve tamamen gitmedi.
Ki; kız beyaz tenli ve tüyler siyahtı. En çabuk ona etki eder dediler. Ona rağmen azaldı ama bitmedi...

Azalıyo inceliyo sonuda iğneliyle bitiriyorlar benada öyle dediler sonkez epilasyon yaptırıcam çıkanlar içinse iğneliyle toparlıycaklar benim azaldı çok we ince sarı tüyler çıkmaya başladı onlar içinse iğneli en güzeli

hee ozaman baska benim kol altimda cok azaldi hani yeni yeni ince cikan olio ya gelisme caina girdiginde öle almama gerek yok görümio artik cok rahat ama umarim cikmazdaa yanii...böle kalirr diolar ya bir iki see sonra cikarmis yine bacaklarimda öle 100 den 70 azaldi yani almama gerek yokk

bende lazere gıtmeyı dusunuyorum tuylerın %90 ı bıtsın yeter kalan tuylerı nasıl alcaz agda yapabılıyormuyuz kalanlara
bazıları dıyolı sadece makasla yada tuy dokucu kremle alabılırsınız dıyolar köklerı uyandırmayın oraya sınyal göndermeyın dıyolar
lazer yaptırıp tuylerı yok olan ama sonrada tuyları cıkan varmı

Kızlar tüm kılları yok edebiliriz benim az kaldı kıllarım baya aaldı yakındabu hafta gidicem birkere daha lazer yapıcaklar sonra çıkanları iüneliyle alıcaklar çünki azaldı inceldi sarı tiylerim onlarda bitince bitmiş olucak inşallahda biter

Ben denemedim ama kız kardeşim denedi. Beyaz tenli lakin tüyleri çok kalın ve siyah değil ama 2 seansta hemen hemen hiç kalmadı. Sanırım bu tamamen tenle ve tüy yapısıyla alakalı.

benim bitti.....hım nası bitti dersen kolotuk altım tamamen bitti eşimnde bitti onuda götürdüm:))
genital bacak ve koltuk altıda 5-6 ayda bir çıkıyo rahatsız etmicek kadar ama tabi ben yinede gidiyorum rahatsız etmicekten kastım uzaktan falan görünmüyo sarı ve ince ama bikini giyeyim derseniz yaptırıncas daha içim rahat ediyor ama onlarda bitecek yakında bence eşim 1 senedir lazere girmio koltuk altı bitti bende koltuk altına 7 aydır gitmiom çıkmadı :)
göztepede bi merkez ve çok iyi bi yer gerçekten işi biliyorlar çünkü az ayarda attıkları sürece bu süreyi uzatmak onların elinde ama onlar sana danısarak kılın ve ten renginin kaldırabileceği en yüksek ayarla atıyorlar...gerçekten çok memnununm yeşilköye taşındım ama hala oraya giridyorum

kızlar benimde yüzümde ayva tüyleri var çenemdede alınca siyah çıkmaya başladı bu lazerin yüzüme nasıl bir etkisi olur bilemedim şimdi sarılarda iğneli diosunuz. Birde genital bölgede hissizlik oluşturuomuş öle diolar sizin bu konuda fikriniz varmı?

Aynen benim çene bölgemde de koyu ve sürekli sayısı artan kıllar var. Nasıl bir lazer yaptırmak lazım

Canım ne agdayla aldır nede cımbızla dahada çoğalır en iyisi güxel bir merkezde lazer onlar ya lazer yaparlar yada iğneli yaparlar
lazer epilasyon ince kılları kalınlaştırıyor makineden kaynaklanıyor bu olay ama iğnelide tek tek aldığı için bu sorun olmuyor bence güzel bir merkez bul we alldır kurtlursun

selammmmmma.s ben yeni üyeyim.benim bitti kızlar.koltuk altı yapırdım.5 seansta bitti.hatta son seansta yok gibi bişeydi ama yinde son kez yaptık.60 tl verdim her seansa.45 günde bir gittim.ve şahane bir yaz gecirdim:nazar:.tavsiye ederim.şimdi 2 ay gelme dedi yapan bayan,eger azda olsa cıkarsa gidicem.ama hayat yok cok belli hepsi öldü çünkü:dance:

slm bende 4 seans gittim hem koltuk altı hem genital,bitti gibi bişi oldu...çok az kaldı..çok büyük rahatlıkmış valla.herkese tavsiye ederim.en iyi lazer epilasyon makinesi, soğuk hava üfleyeni.özellikle tercih edin derim..daha hızlı etki ediyor birde..

kızlar benimde yüzümde ayva tüyleri var çenemdede alınca siyah çıkmaya başladı bu lazerin yüzüme nasıl bir etkisi olur bilemedim şimdi sarılarda iğneli diosunuz. Birde genital bölgede hissizlik oluşturuomuş öle diolar sizin bu konuda fikriniz varmı?

cnm yüzün için lazer yaptıracaksan mutlaka nd-yag lazerle yaptır ayrıca sakın cımbızla çekme kıl kökleri kalınlaşır!..iğneliyi düşünme derim çok uzun sürüyor ve cildin hassas ise kızarıklık oluyor;şişiyor 1 hafta öyle gezersin!..
genital bölgede hissizlik filanda olmuyor ben 4.seansımı yaptıracam çok rahatım emla'da kullanmıyorum!..opuyorumnanaktan

cnm yüzün için lazer yaptıracaksan mutlaka nd-yag lazerle yaptır ayrıca sakın cımbızla çekme kıl kökleri kalınlaşır!..iğneliyi düşünme derim çok uzun sürüyor ve cildin hassas ise kızarıklık oluyor;şişiyor 1 hafta öyle gezersin!..
genital bölgede hissizlik filanda olmuyor ben 4.seansımı yaptıracam çok rahatım emla'da kullanmıyorum!..opuyorumnanaktan

Canım sen nd yag makinesiylemi yaptırıyosun genitalidemi we agrı duymuyomusun ben yaptırdım çok fena agrı hissettim

bende başlamayı düşünüyorum.ama korkuyorum.yaptıran arkadaşlarım çok memnun kalmışlar gördüğüm kadarıyla da kalınmıcak gibi değil tek tük tüy kalmış.bitirene kadar gitcem diyor arkadaş.

Ben 8 seans bacak ve koltuk altı icin lazer epilasyona gittim. bazılarında Nd Yag bazılarındaysa Alexandrite kullanıld. Son seanımdan 6-7 ay gecti. Bacakta yüzde 80 azalma ve kalanlarda da incelme oldu. Alt bacak yüzde 98 gibi bitti. koltuk altında ise yuzde 20 civarında azalama ve biraz incelme oldu sadece. Lazer epilasyona devam etmekte karasızım. devam edersem bacagımda ki iyi sonuc kotuye giderse diye korkuyorum, diger bir yandansa taamen bitse ya da daha da azalsa iyi olur diye dusunuyoum. Sizce ne yapmalıyım?

Ben 8 seans bacak ve koltuk altı icin lazer epilasyona gittim. bazılarında Nd Yag bazılarındaysa Alexandrite kullanıld. Son seanımdan 6-7 ay gecti. Bacakta yüzde 80 azalma ve kalanlarda da incelme oldu. Alt bacak yüzde 98 gibi bitti. koltuk altında ise yuzde 20 civarında azalama ve biraz incelme oldu sadece. Lazer epilasyona devam etmekte karasızım. devam edersem bacagımda ki iyi sonuc kotuye giderse diye korkuyorum, diger bir yandansa taamen bitse ya da daha da azalsa iyi olur diye dusunuyoum. Sizce ne yapmalıyım?

E canım neden kötüye gitsin bu kadar oldusa?? Ama yinede görüş merkezinle belki iğneliye geçersin.

Back