- Konu Sahibi VAZGECILMEZIM
kızılayda zafir iş merkezinde yaptırdım diode lazer kullanılıyor k.altı için 75 ödedim şimdi genital için nd-yagla yaptırmak istediğim için güven hastanesine gideceğim genital fiyatı 150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepinize çok tşkler tawsiyeleriniz için else o zafire ben gitmiştim bundan çook önce seansına 500 demişti ben şimdi 300e yaptırıorum yoksa ben mi yanlış hatırlıorum, sen bacak seansı ne kadar bilio musuun?
ben bide başka biere daa sordum meşrutiyette o da iğneli de lazer de yapıo, hala 13-16 seans lazere gidip bitiremeyenler war siz hangisini önerirsiniz dedim o da güldü baya ne 13ü ne 16sı olur mu öle şey alt bacak genelde 5. seansta bitio üst bikaç seans daa sürüo hadi biraz daa eklesen bile 10 seanstan fazla gelmezsin lazer daa ii iğneli tawsiye etmem dedi...
bu kararsızlığım beni öldürücek ya emin olmak istiorum biticeenden 16 seans lazer yaptırmak we hala bitmemesi ne demek yaaa kabus gibi başıma gelirse intihar fln ederim heraldee
kızlar ben şimdlik çok memnunum . . . 6 aydır lazere gitmiorum .bu süre içinde 2 kez jiletle aldm kolaltımı. incecik tüyler şeklinde çıktı.inşallah ileride kalınlaşmaz
senin koltuk altın kaç seasta bitti ve kaç kere jiletle aldın şimdiye kadar?? merak ettim de opuyorumnanaktan
benim 4 seans oldu hem kolaltı hem de genital yaptırıyorum. kolaltımda bir değişme yok pek , genital daha ilk seansta farketti yarısından coğu gitti üst bölgelerde ancak alttakiler tüy halini aldı onlarda bi azalma olmadı incelme oldu. bunu uygulamayı yapan uzmanla konuştum her bunyede farklı sonuc alınır dedi.