• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

kızılayda zafir iş merkezinde yaptırdım diode lazer kullanılıyor k.altı için 75 ödedim şimdi genital için nd-yagla yaptırmak istediğim için güven hastanesine gideceğim genital fiyatı 150

nadyy ben güven hastanesiyle telde konuşabildim nd yag dendi sadece ama burdan bi arkadaş GEMINI (Nd:YAG+KTP) diye bilgi vermişti daha önce daha fazla bilgim yok bikaç haftaya görüşmeye gideceğim ancak o zaman tam olarak cihazı söyleyebilirim

arkadaşlar hepinize çok tşkler tawsiyeleriniz için else o zafire ben gitmiştim bundan çook önce seansına 500 demişti ben şimdi 300e yaptırıorum yoksa ben mi yanlış hatırlıorum, sen bacak seansı ne kadar bilio musuun?
ben bide başka biere daa sordum meşrutiyette o da iğneli de lazer de yapıo, hala 13-16 seans lazere gidip bitiremeyenler war siz hangisini önerirsiniz dedim o da güldü baya ne 13ü ne 16sı olur mu öle şey alt bacak genelde 5. seansta bitio üst bikaç seans daa sürüo hadi biraz daa eklesen bile 10 seanstan fazla gelmezsin lazer daa ii iğneli tawsiye etmem dedi...
bu kararsızlığım beni öldürücek ya emin olmak istiorum biticeenden 16 seans lazer yaptırmak we hala bitmemesi ne demek yaaa kabus gibi başıma gelirse intihar fln ederim heraldee:(

arkadaşlar hepinize çok tşkler tawsiyeleriniz için else o zafire ben gitmiştim bundan çook önce seansına 500 demişti ben şimdi 300e yaptırıorum yoksa ben mi yanlış hatırlıorum, sen bacak seansı ne kadar bilio musuun?
ben bide başka biere daa sordum meşrutiyette o da iğneli de lazer de yapıo, hala 13-16 seans lazere gidip bitiremeyenler war siz hangisini önerirsiniz dedim o da güldü baya ne 13ü ne 16sı olur mu öle şey alt bacak genelde 5. seansta bitio üst bikaç seans daa sürüo hadi biraz daa eklesen bile 10 seanstan fazla gelmezsin lazer daa ii iğneli tawsiye etmem dedi...
bu kararsızlığım beni öldürücek ya emin olmak istiorum biticeenden 16 seans lazer yaptırmak we hala bitmemesi ne demek yaaa kabus gibi başıma gelirse intihar fln ederim heraldee:(

iğnelide düşünemiyorum bacak falan yaptırdığını artık sabaha kadar bitmez..lazer bile 1 saati buluyor..birde 16 seas ciddeen acayip olmuş..kesin kandırmışlardır...düşük doz verilmiştir..

hormonal bi rahatsızlık yoksa 16 seans kesinlikle sürmez bence.. bu arada zafirdeki yerin bacak fiyatı konusunda bilgim yok..
kızlar ben size bişey danışmak istiyorum ben k.altım için diode lazerle yaptırdım ve tüyler kalmıştı onlar için iğneliye gittiğimde ordaki doktor çok tüy var tek seans lazer daha yaptır sonra iğneliye geç dedi.. ıpl zaten ince tüyler için daha uygun olduğundan ben tek seans da ıpl yaptırdım ve şu anda tek tüy bile kalmadı..
yani sormak istediğim acaba kıllar kalınken diode ile başlayıp inceldikçe seanslara ıplle devam etmek nasıl olur? malum diode ince tüyleri okumuyor,ıpl de kalınlarda etkili değil..bana fikir verin lütfen..

Değerli else,
yazmış olduğun mesajdaki ''ordaki doktor, çok tüy var tek seans lazer daha yaptır sonra iğneliye geç dedi.. '' ifaden sebebiyle cevap yazma ihtiyacı hissettim zira inanın bu şekilde ki hiç bir mantığı bilimselliği olmayan sözler yıllardır iğneli epilasyon mesleğini yapan bir uzman olarak beni çok yaralıyor. İğneli epilasyonun istenmeyen tüyler/kıllar için çözüm olamayacağı hiç bir yoğunluk ya da kıl ve cild yapısı yoktur. Yeterki yaptıranda biraz sabır yapanda da uzmanlık olsun. iyi günler dileklerimle.

aysepilasyon ben zaten iğneli epilasyonun çözüm olmayacağını söylemiyorum daha önceki msjlarımızda da belirttiğim gibi ben tercih etmiyorum. yani söylemek istediğim şu doktorun bunu önermesinin sebebi lazeri tercih eden bi kişiye çözüm önermekti ki önerisini dinlediğim için de şu anda iğneliye gerek kalmadı. tek tüy bile yok k.altımda artık.ayrıca ankarada iğneli epilasyonu hakkıyla yapan bir uzmana malesef rastlamadım ben. bunun içindir ki iğneliden köşe bucak kaçışım. umarım anlatabilmişimdir derdimi.ii günler.. sevgilerimle..

kızlar ben şimdlik çok memnunum . . . 6 aydır lazere gitmiorum .bu süre içinde 2 kez jiletle aldm kolaltımı. incecik tüyler şeklinde çıktı.inşallah ileride kalınlaşmaz

senin koltuk altın kaç seasta bitti ve kaç kere jiletle aldın şimdiye kadar?? merak ettim de opuyorumnanaktan

10 Seans yaptırdım canım . . yalnız tam olarak bittiğini sölenemz .ki zaten lazer inceltio.
Şöle söliyim % 50 si çıkmıyor.diğer çıkanlarsa çok ince. Lazere 6 aydır gitmiorum dediğim gibi . 2 kere jilet vurdum
opuyorumnanaktan

Seyrekleşince jilet yapıncada sanki yokmuş gibi oluyo benimde baya azaldı jiletliyorum yokmuş gibi ama benim daha 3 seans oldu k.altım siyahlaşsın gidicem tamamen kurtulucam inş

tüm yazıları okuyamadım bitti diyen varda gözümden kaçtıysa bilmiyorum ama benim koltuk altım 3 seansta bitti özel bölgem 2 seansta %50 azaldı dizlerime atmıştım çok kötü görünüyordu kendime onlarda çımadı yani ben bitti diyorum ve düzgün çalışılırsa hormon sorunuda yoksaaa bitmeyen müşterimde olmadı arkadaşlar allah hepinizi hayırlı düzgün insanlarla karşılaştırsın

canlarım slm. sürekli net e giremediğim için yakından takip edemmiyorum ama bıoder konusunda kesinlikle çok faydasını gördüğüm için yorum yazmamam mümkün değil. ben çok iyi sonuç alsım şuan annem de kullanmaya başladı bakalım onda sonuç ne olcak gelişmeleri sizler ile paylaşacağım

benim 4 seans oldu hem kolaltı hem de genital yaptırıyorum. kolaltımda bir değişme yok pek , genital daha ilk seansta farketti yarısından coğu gitti üst bölgelerde ancak alttakiler tüy halini aldı onlarda bi azalma olmadı incelme oldu. bunu uygulamayı yapan uzmanla konuştum her bunyede farklı sonuc alınır dedi.

benim 4 seans oldu hem kolaltı hem de genital yaptırıyorum. kolaltımda bir değişme yok pek , genital daha ilk seansta farketti yarısından coğu gitti üst bölgelerde ancak alttakiler tüy halini aldı onlarda bi azalma olmadı incelme oldu. bunu uygulamayı yapan uzmanla konuştum her bunyede farklı sonuc alınır dedi.

Canım benimde üst bölgede baya azalma oldu hiç yok denebilir alt bölgelerde seyrelme incelme oldu yaptırdığım yerdekiler bir kere daha lazer yapıcaz sonra iğneliye geçicez dediler inçe sarı gri olduğu için lokal le uyuşturup iğneli yaptırıcam tamamen kurtulmak için sende böyle yaptırabilirsin

Back