• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptırıp da ''benim tüylerim bitti'' diyen var mı?

bende 4 seanstir ipl epilasyon yaptiriorum.kol alti,bacak ve bikini bolgeme.cok acimasina ragmen:bbo: iyi sonuclar almaya basladim.ustelik tuylerim cok yogundu.beni cileden cikariolardi mafoldumben ustelik artik seans aralarini minumum 2 aya fln cikardik.ben cok memnunum cok iyi sonuc aliorum.umarim bi kac seans sonra tamamen kurulurum kizlar hihoyyyt

cnm bnde bugün başlıcam ıpl lazere senin ten rengin nedir?ayrıca memnun musn halaa?

aylardır sizin deneyimlerinizden faydalanıp kendim hiç paylaşmıyordum bu bencilliğe bir son vereyim artk dedim..
ben yaklaşık 9 seans lazer yaptırdım k.altıma ve artık sadece tüyler kaldı.ilk 4 seansı ıplle yaptrdım memnun kalmayınca başka merkezde diod a geçtim.son gidişimde artık kalanlar için iğneli yaptırın dendi bana.
bu süre içinde sizler gibi bende endişeli günler yaşadım. 6.seanstan sonra lazer yaptırmadan önceki haline dönmüştü hatta.sebebi de kılların uyuma evreleri olurmuş.ama devam ettikçe sonuçlar mükemmeldi. bu arada koltukaltı kararmasından şikayetçiyseniz benim gibi bembeyaz bebek gibi bi teniniz olacak benden demesi..
hepinize tavsiye ederim kesinlikle..
şimdi genitale başlycam ama sizlere bir sorum olcak..en son teknoloji olan lazer geminiymiş ve hem daha etkili hem de daha az seansta sonuçlara ulaşılabiliyormuş. ama daha maliyetli tabi. araştırdğım merkezlerde genitale 150 denirken gemini için fiyat 250ye fırlıyor. aranızda gemini tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?..
hepinize teşekkürler şimdiden..

aylardır sizin deneyimlerinizden faydalanıp kendim hiç paylaşmıyordum bu bencilliğe bir son vereyim artk dedim..
ben yaklaşık 9 seans lazer yaptırdım k.altıma ve artık sadece tüyler kaldı.ilk 4 seansı ıplle yaptrdım memnun kalmayınca başka merkezde diod a geçtim.son gidişimde artık kalanlar için iğneli yaptırın dendi bana.
bu süre içinde sizler gibi bende endişeli günler yaşadım. 6.seanstan sonra lazer yaptırmadan önceki haline dönmüştü hatta.sebebi de kılların uyuma evreleri olurmuş.ama devam ettikçe sonuçlar mükemmeldi. bu arada koltukaltı kararmasından şikayetçiyseniz benim gibi bembeyaz bebek gibi bi teniniz olacak benden demesi..
hepinize tavsiye ederim kesinlikle..
şimdi genitale başlycam ama sizlere bir sorum olcak..en son teknoloji olan lazer geminiymiş ve hem daha etkili hem de daha az seansta sonuçlara ulaşılabiliyormuş. ama daha maliyetli tabi. araştırdğım merkezlerde genitale 150 denirken gemini için fiyat 250ye fırlıyor. aranızda gemini tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?..
hepinize teşekkürler şimdiden..

canım tecrübelerin için sağol koltuk altı kararması bende de vardı..lazer yaptırfığım yer lazerle o karamanında kalkacağını söledi..sende kararma kalktı dedi dimi

sevvalcim evet artık belirsiz bir siyahlık var yani eskiden yazın kollarımı bile kaldıramazdım kıl olmadığı halde varmış gibi dururdu ama şimdi kalan tüylerle bile gönül rahatlığıyla kaldırabiliyorum kesinlikle büyük rahatlık bide lazer seansların sonrasında ve kıllar bitince de arada bir bepanthen kullan pırıl pırıl yumuşcık olur k.altın

sevvalcim evet artık belirsiz bir siyahlık var yani eskiden yazın kollarımı bile kaldıramazdım kıl olmadığı halde varmış gibi dururdu ama şimdi kalan tüylerle bile gönül rahatlığıyla kaldırabiliyorum kesinlikle büyük rahatlık bide lazer seansların sonrasında ve kıllar bitince de arada bir bepanthen kullan pırıl pırıl yumuşcık olur k.altın

tamam canım sağol a.s.

herkese merhaba..
benim çenemde çok sert ve siyah kıllar vardı.ilk seanstan sonra yaklaşık 2 ay sonra 2.seansa gittim, çünkü tümü ancak o zaman çıkmıştı.zamanla seanslar arası mesafe giderek arttı.şimdilerde 6-7ayda bir önemli günlerden önce gidiyorum ya da süreyi uzatıyorum.
Tüylerimde incelme oldu mu? evet. hatta bir kaç tüyüm sapsarı oldu. ayva tüyüne nazaran daha sertler ama sarardılar basbayaa..ancaaaakkk...bitmiyooooorrrr....
ben de benim tüylerde bir problem var zannediyordum..

herkese merhaba..
benim çenemde çok sert ve siyah kıllar vardı.ilk seanstan sonra yaklaşık 2 ay sonra 2.seansa gittim, çünkü tümü ancak o zaman çıkmıştı.zamanla seanslar arası mesafe giderek arttı.şimdilerde 6-7ayda bir önemli günlerden önce gidiyorum ya da süreyi uzatıyorum.
Tüylerimde incelme oldu mu? evet. hatta bir kaç tüyüm sapsarı oldu. ayva tüyüne nazaran daha sertler ama sarardılar basbayaa..ancaaaakkk...bitmiyooooorrrr....
ben de benim tüylerde bir problem var zannediyordum..

Canım yüz bölgesi en geç biten bir bölgedir

arkadaşlaar ben bugün Ankara'da bikaç yere gidiim iğneli soriim dedim, kesin kararımı wermiştim lazer yaptırmicaktım iğneli istiodum, girdiim 3. yerde her 2si de wardı.
kadın beni 10dkkda ikna etti lazere, hemen de yapıwerdi yani ilk seansımı bugün oldum ama hata mı ettim yaaa, ordaki herkes yaptırmış güyaa baktım süperdi bacaklarıı :D ama belki de yeni almışlardı bilmiorum...Kızılay Karanfil'de yeri..

bi de memnun kalmazsan ben yine ücret bile almam iğneli yaparım sana, tmm iğneli kesin ama bu da kesin dedi we iğneli küçük alan için ii, bacakta çok sabır gerektirir uzun sürer we hemen hemen lazerle aynı fiyata gelir dedi öle ikna oldum ama 4.5. seans bi olsun duruma göre iğneli yaparm dedi, seans başı 300tl wericem yaa 1.500 werdikten soraaa ohooo ona hiç bulaşmadan direk bidakine sen bana iğneli yap en iisi mi desemm :D

bu arada Diode cihazı kullanıo, ben ne esmer ne beyazım, buğday tenliyim, kıllarım da ne çok sert ne de çok ince.. tam aradayım yani, acıdı ama ben dayanabildim, acısı sorun diil benm için, 2 şer kere geçti aynı yerlerden pff çok kararsızım yaff :S:S:S önerisi olan war mııı?

crn06 bende karanfilde 2 yerde lazer yaptırdım.. birinden hiç memnun kalmadım senin gibi yarım saatte ikna etti kadın.. 4 seans boşuna para verdim resmen ama sonraki gittiğim yer diode lazer yaptı ve k.altım bitti tenim de kıllarımda senin gibiydi bu arada..acısı için sporcu sakatlıklarında kullanılan bi sprey var onu kullandım ben tavsiye ederim eczanelerde bulabilisin..iğneli de bence aklında kalmasın ya yara izleri kalırsa kıldan daha beter bi durum valla..karar senin tabi.. şimdi 1500 fazla gibi gelio olabilir ama kıllar bitince o rahatlığı görünce değmiş diyeceksin emin ol..

arkadaşlaar ben bugün Ankara'da bikaç yere gidiim iğneli soriim dedim, kesin kararımı wermiştim lazer yaptırmicaktım iğneli istiodum, girdiim 3. yerde her 2si de wardı.
kadın beni 10dkkda ikna etti lazere, hemen de yapıwerdi yani ilk seansımı bugün oldum ama hata mı ettim yaaa, ordaki herkes yaptırmış güyaa baktım süperdi bacaklarıı :D ama belki de yeni almışlardı bilmiorum...Kızılay Karanfil'de yeri..

bi de memnun kalmazsan ben yine ücret bile almam iğneli yaparım sana, tmm iğneli kesin ama bu da kesin dedi we iğneli küçük alan için ii, bacakta çok sabır gerektirir uzun sürer we hemen hemen lazerle aynı fiyata gelir dedi öle ikna oldum ama 4.5. seans bi olsun duruma göre iğneli yaparm dedi, seans başı 300tl wericem yaa 1.500 werdikten soraaa ohooo ona hiç bulaşmadan direk bidakine sen bana iğneli yap en iisi mi desemm :D

bu arada Diode cihazı kullanıo, ben ne esmer ne beyazım, buğday tenliyim, kıllarım da ne çok sert ne de çok ince.. tam aradayım yani, acıdı ama ben dayanabildim, acısı sorun diil benm için, 2 şer kere geçti aynı yerlerden pff çok kararsızım yaff :S:S:S önerisi olan war mııı?

Canım bacak yaptırıcaksan tabiki lazer iyiki lazer yaptırmışsın iğneliye can we zaman dayanmaz canım bence lazere dewam ilk seanslarda sonuç almayabilirsin ama 3.4.seanslarda sonuç alırsın sakın ihmal etme lazere dewam derim ben sana opuyorumnanaktan

Tatlım kararı elbette sadece sen vereceksin ama ben bir kez daha sana düşüncemi belirtmek istiyorum ve bu da sadece benim düşüncem tabii. Öncelikle toplamda belirttiğin 1500 Tl ile herşeyin biteceğine kesinlikle inanmıyorum ki kararında devam edersen umarım ben yanılırım. İkinci söyleyeceğim ise eğer iğneli ile devam edersen müraacat edeceğin yer sadece iğneli epilasyon yapıyor olsun aksi taktirde bugün başına gelen olur ve ayrıca ben lazer epilasyon salonlarında iğneli epilasyona yeterince önem vermediklerinden uygulayıcılarında sadece iğneli epilasyon yapanlara nazaran uzmanlık konusunda sınıfta kalacaklarına inanıyorum. Bu şekilde düşünme nedenim ise O salonlarda iğneli epilasyon yapanların pratiklerinin az olması. Son olarak da çuvaldızı İğneli epilasyon yapan emekçi dostlarıma yani meslektaşlarıma batıracağım. Malesef biz kendimize o kadar çok güveniyoruzki bu tür davranışlardan hep kaçındık yani bayanlarımızı etkileme yoluna gitmedik tercihleri kendilerine bıraktık ama bugün geldiğimiz noktada lazer epilasyon salonlarının ihtişamlı son derece pahalı cihazları ile insanları etkilememesini beklemenin saflık olduğunu ancak anlamaya başladık. Neyse senin için hayırlısı ne ise onun olmasını temenni ediyorum .

kızlar ya okudukça karar veremiyorum bi türlü lazerin cinsine konuştuğum yer diod yapıyo bana izmirde merkez önerebilir misiniz tecrübeye ihtiyacım var

kızlar ya okudukça karar veremiyorum bi türlü lazerin cinsine konuştuğum yer diod yapıyo bana izmirde merkez önerebilir misiniz tecrübeye ihtiyacım var

hep bana soruyorlar bu kez müsadenizle ben size sormak istiyorum. neden lazer de iğneli değil? tercihinizde iğneliyi hiç düşünmemenizin nedenini söyleyebilirmisiniz?

ben kendi adıma hem zaman açısından hem acısından hemde izlerinden tereddüt ettiğim için iğneliyi tercih etmiyorum.. lazerden sonra kalan ince ve az tüy için iğneliye gideceğim sadece..

ben kendi adıma hem zaman açısından hem acısından hemde izlerinden tereddüt ettiğim için iğneliyi tercih etmiyorum.. lazerden sonra kalan ince ve az tüy için iğneliye gideceğim sadece..

pekala müsadenizle tek tek ele alalım o halde;
zaman açısından evet avantajlı olabilir ama ne kadar? tabii zamanı hesaplarken sadece uygulama zamanı olarak ele almamak gerek, seansların sayısının iğneliye göre çok daha fazla olduğunu hesaplayıp yolda geçen zamanları da dikkate alıyormusunuz peki? ya da cihazın arıza yapmış olması durumu sözkonusu oluyormu hiç? gidip de sıra beklediğiniz oluyormu? bilmiyorum bunları gerçekten. ama en azından yolda geçen zamanda trafikte fazladan yaşadığımız stresi hesaba katıyormuyuz. Başka bir düşünce tarzı ortaya koyalım ya da. Yaşamımızda zaman gerçekten çok değerli ama bu değeri koruma adına kaçımız dört dörtlük davranıyoruz. Mesela hepimizin yaşadığı yerlerde bakkal türü yerler vardır değilmi ama hernedense büyük bir çoğunluğumuz haftasonumuzun büyük bir kısmını büyük alışveriş merkezlerinde harcarız. Yada kaçımız iyi bir eğitim için bulunduğumuz yerlerden çok daha uzak okul ya da dersaneleri seçiyoruz. Bunların elbette hepsinin karşıt düşüncesini ortaya koyabiliriz ama özünde şunu ifade etmek istiyorum büyük bir çoğunluğumuz malesef zamanı zaten isteyerek ya da istemiyerek o kadar gereksiz şeyler için geçiriyoruz ki ama daha iyiyi elde etmek içinde çoğunlukla kaybedeceğimiz zamanın kazanacaklarımız yanında çokda önemli olmadığını düşünerek yaşamak da hep tercih nedenimiz olmuştur. Kısacası detaylı düşündüğümüzde çok da önemli bir avantaj değil
sanki.
Gelelim acı konusuna, öncelikle iğnelinin daha fazla acıttığını söyleyenler gerçekten bir uzmanda deneyerek mi yoksa sadece duyduklarına inanarakmı bu düşünceyi ifade ederler hep merak etmişimdir. Ağda acısına hemde tüm yaşam boyu 15 günde bir katlanıyoruz da neden sıra iğneliye geldiğinde herkes acı da acı diye tutturur anlamakda zorlanıyorum gerçekten. Üstelik öylesine büyütülüyorki sanki lazerde hiç ama hiç acı hissi yokmuş gibi. Mesela biliyormusunuzki iğneli epilasyon uygulaması esnasında bir süre çalıştıktan sonra hele uygulama yapılan yerde sık oluşumlar var ise o bölge uyuşur ve hiç acı hissetmemeye başlarsınız. Ama bu durum boy boy ilanlarla anlatılmadığı için çoğu kişi tarafından bilinmez. Yine konuya başka bir boyuttan bakalım. Anneler doğum sancısını çok iyi bilirler ama bu durum sözkonusu diye evlat sahibi olmamayı düşünen kaç bayan olabilirki..Gerçi burdada mukayese edildiğinde daha sağlıksız olduğu doktorlar tarafından çok iyi bilindiği halde başka nedenlerden dolayı normal doğumdan kaçış daha doğrusu kaçırtılış var toplumda malesef. Bu arada kendi adıma normal doğum yaptığım bilgisini de paylaşmak isterim ve çocuk demişken kendi sayfamda da yazmıştım burada da örnek olsun diye söyliyeyim, kısa bir süre önce kendi kızıma da uygulama yaptım ve henüz 13 ünü yeni bitirdi. Anne duygusallığıma ve onun önceleri bunu kullanmasına rağmen birlikte kısa bir motivasyondan sonra inanın gık bile demedi. O bile bunu başardıysa bu konuda istekli olan arkadaşların bunu başaramaması mümkünmü?

İz konusuna hiç girmeyeceğim zira ben 24 yıllık meslek yaşamımda böyle tek bir olay dahi yaşamadım, yaşatmadım. Bu tamamen malesef işinin ehli olmayan arkadaşlarımızın neden olduğu bir durum ama bu konunun neden sadece iğneli epilasyonun olumsuz yönü olarak lanse edildiğinide anlamıyorum. Bu sayfalarda bile lazer için de sayısız kötü deneyimler yaşayanları okumak mümkünken...

Bazen ikna edebilme adına keşke iyi bir hatip olsaydım derim bu gerçekten çok önemli ama işte dilim döndüğü kadar karşıt düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım. Fakat diyelimki bunlar doğru düşünceler ama yinede netice alma konusunda iğneli epilasyon yönteminin lazer epilasyon yöntemine göre kat kat daha kesin sonuç verdiğini bile bile bu olumsuzluklara katlanmak gerekmezmi? Bir tarafta sabır isteyen ama netice verdiğinden kesin emin olduğunuz bir seçenek diğer tarafta ise sonucunun ne olacağını bilmediğiniz ama daha kolay olduğu hususunda ikna edilmeye çalışıldığınız , size lanse edilen bir seçenek. Maddiyat konusunu boşverin zaten kriz filan hikaye biz bayanlar zengin insanlarızdır, yiyecek ekmek bulamasakda lazer epilasyon yaptırdım diyecek kadar parayı nasıl olsa buluruz...Gönlümüz zengin bizimmmmm....

Bir gece daha uykusuz kaldım ama değdiğine inanıyorum zaten yarın kepenkleri açmayacağım , kurumsal konular peşinde koşturacağım. Sağlıcakla kalın.

evet bende aynı düşüncedeyim..o kadar kıl tektek bitermi yaa..lazerde bile bacak yapılması 1 saati geçiyor iğnelide sabahı buluruz artık..ama dediğin gibi tektük kalan sarı tüyler iğneli ile toplatılabilinir..gerçi o kadar azlınca bayağıda lazerciler indirim yapıyor

aysepilasyon zaman açısından lazerin uygulama zamanı iğneliye oranla oldukça kısa..seans sayısına gelince ben 3 haftada bir gideceğime 2 ayda bir gitmeyi daha uygun görüyorum..2 3 kez fazladan giderim sorun değil.. yolda geçen süre demişsin iğneli epilasyona giderken de yolda zaman geçirmek gerekiyor ayrıca iğneli epilasyon makinası hiç mi bozulmuyor ya da iğneli epilasyon için hiç mi sıra beklenmiyor..kaldı ki iğneliyi yapan yerleri bilmem ama lazer için randevuyla gidiyorum ben ve bir kere bile sıra beklemedim..
acı konusuna gelince saatlerce tek tek her kıl için ayrı ayrı uygulama yapılmasındansa taramayla dakikalarda bitmesi benim için daha cazip.. ayrıca her kıl köküne o iğnenin girmesi düşüncesi bile beni tedirgin etmeye yetiyor..bayanlar ömür boyu ağda acısına katlanmamak ve rahat etmek için lazer yada iğneli tercih ediyor zaten.. bu iki yöntemden de hangisinde daha kısa ve daha az acıyla kurtulacağımıza batıyoruz sonuçta..doğum acısı kısmında yazdıklarında konu içinde yersiz olmuş bence.. hiç acı çekmemek için ağda da yapmayalım olsun bitsin..hayatta her istediğimizin bir bedeli var..eğer seçenek varsa önümüzde bize en uygununu seçmeye çalışmakta yanlış bişey görmüyorum..
iz konusunda da lazerde de tenin yanması durumu söz konusu evet haklısın..ama benim gittiğim yerde önce deneme atışı yapılıyor eğer cilt reaksiyon vermezse uygulamaya geçiliyor.iğnelide bu uygulama yapılıyor mu bilmiyorum açıkcası..uygulama yapacak kişinin deneyimi iğnelide de lazerde de çok önemli burda ayırım yapılamaz..benim gittiğim yerde doktor lazer uygulamasını yapıyor. ayrıca iğneliyi yapacak kişinin deneyimini nasıl anlayacağız bunu da sen açıklayıp bilgilendirirsen sevinirim..
umarım seni kıracak bir lafım olmamıştır..bunlar sadece benim düşüncelerim..

Back