arkadaşlaar ben bugün Ankara'da bikaç yere gidiim iğneli soriim dedim, kesin kararımı wermiştim lazer yaptırmicaktım iğneli istiodum, girdiim 3. yerde her 2si de wardı.
kadın beni 10dkkda ikna etti lazere, hemen de yapıwerdi yani ilk seansımı bugün oldum ama hata mı ettim yaaa, ordaki herkes yaptırmış güyaa baktım süperdi bacaklarıı
ama belki de yeni almışlardı bilmiorum...Kızılay Karanfil'de yeri..
bi de memnun kalmazsan ben yine ücret bile almam iğneli yaparım sana, tmm iğneli kesin ama bu da kesin dedi we iğneli küçük alan için ii, bacakta çok sabır gerektirir uzun sürer we hemen hemen lazerle aynı fiyata gelir dedi öle ikna oldum ama 4.5. seans bi olsun duruma göre iğneli yaparm dedi, seans başı 300tl wericem yaa 1.500 werdikten soraaa ohooo ona hiç bulaşmadan direk bidakine sen bana iğneli yap en iisi mi desemm
bu arada Diode cihazı kullanıo, ben ne esmer ne beyazım, buğday tenliyim, kıllarım da ne çok sert ne de çok ince.. tam aradayım yani, acıdı ama ben dayanabildim, acısı sorun diil benm için, 2 şer kere geçti aynı yerlerden pff çok kararsızım yaff :S:S:S önerisi olan war mııı?